Ne yapmam gerek fikir verinnn?

2 sene önce bir ilişkim vardı. 7 ay boyunca çıktığım bir kişi. Akşamları hep çağırıyordu akşamları müsait olduğu için ve benim de ailem akşamları dışarı çıkmama izin vermiyor verse de sadece mahalleye. Bir kaç kere anneme bahane edip çıkıp gittim ve annem çok kızmıştı bana çok ağır da konuşmuşluğu olmuştu, ağlamıştı ulaşamadı diye hatta. Her neyse bu çocukla 7 ay çıktım ve fake hesaplardan yazanlar oldu seni kullanıyor fiziğin için birlikte diyenler oldu inanmadım ve devam ettim çocukla da konuşmuştum zaten. İkimiz de seviyorduk ama biraz toksik bir ilişkiydi kavga ediyorduk genelde kıskançlıktan oluyordu kız mevzuları falan duyuyordum bende. Seviyorduk ama. Çocukla ayrıldığımdan bir süre sonra 2 veya kişiyle falan çıktım. Ama çocuk bu zamana kadar peşimi bırakmadı sevdi, bekledi ve onlarla da aramda sorun oluşturdu (çıktıklarımla). Çocukla aramdaki bağ kopmuyor 7 ay çıktık ama 5 senedir tanışıyoruz. Dün yazdı, hepte yazıyor aynı semtte oturuyoruz aramızda pek mesafe de yok. Başından beri benimsin diyor ve gerçekten kimle çıktıysam hep ayırdı neredeyse ve her yolun sonunda onunla karşılaşıyorum. Üzer diye korkuyorum tekrar kimseye güvenemez oldum ilişkilerimde yaşadığım şeyler yüzünden. Şans veresim var ama yok diyebilirim. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Bu yüzden buraya yazmak istedim sizce napayım? Bu arada ailesi falan herkes biliyor sülalesi biliyor beni neredeyse. Annesi beni tanışmaya bile çağırmıştı ama gidememiştim. Çocuk arkamdan bir laf bile dedirtmedi bu zamana kadar korudu kolladı ama tekrar kız mevzuları olur üzer diye korkuyorum. Nereye gitsem herkes ismini söylüyor kafam çok karıştı. Arkadaşlarım da bir yandan kızıyor üzerse diye. Ne yapmam gerek bu konuda?
Ne yapmam gerek fikir verinnn?