Başta beni engelledi heralde dedim başka birinden baktım falan ama hesabını kapatmış
daha ayrılalı 1 hafta oldu neden
Başta beni engelledi heralde dedim başka birinden baktım falan ama hesabını kapatmış
daha ayrılalı 1 hafta oldu neden
belki dondurmamıştır seni engellemiştir ya da hesabını dondurup başka bir hesap açıp oradan kızlara yazıyordur bir erkekten beklenmedik bir hareket bu çünkü
Ya kız gibi biri bişeye kızıyor sen beni sevmiyorsun ayrılmak için mi yapıyorsun diyo sonra ayrılıyo numara siliyo ertesi gün pişman oluyor falan. Sonra tekrar yaptı ertesi gün özür diledi ben de yüz vermedim bozuldu. Çünkü kendine gelmesi lazım çocuk gibi. Bugün de baktım engellemiş sandım, bu sefer de dondurmuş. Triplere giriyor iştr
Burcu ne bu adamın
Koç
Senin
Terazi
Sen akreple daha çok uyumlusun o benimle uyumlu koç burcu hafif duygusaldır ve hal ve hareketlere çok dikkat verir karşısındaki kişiden ilgi görmek ister aşk görmek ister
İnanılmaz derecede enerjiktir hem cinsellikte hem de diğer konularda
Aşırııııı alıngan ve sinirli sinirlenince de aşırı saçmalıyor. Ben de artık dedm 2 oldu bu. Yani kızıyo gidiyo bi de numaramı siliyo geri ekliyo laf ediyor falan ertesi gün de bana instadan reels atmış özür diledi ama ayrılıyosun neden özür diliyorsun neden reels atıyorsun ben seni nasıl ciddiye alacağım şimdi kızdım ben de tamam önemi yok artık dedim. Şimdi de başka bi tripte
Anladım bu biraz dengesiz karakter bence geç olmadan ondan iletişimi kopar
Koptu işte. Ama korkarım ki benim dikkatimi çekmek için yapıyor umarım manyak değildir. Normal bi erkek bişey yapmaz eski sevgililerim beni hiç silip engellemedi ilk defa başıma geldi
Cevap
1Cevap
Kafa dinlemek, kendiyle başbaşa kalmak, kritik yapmak, kadınlardan uzak durmak istemiştir.
Demek ki yeterince önemli değilmişsin?
Ahahaha peki
Kafa dinlemek istemiştir, ben de hesabımı tamamen silmiştim.
Benim başımada gelmişti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?