Hepimizin ortak sorunlarından biri bence bu dönemde sevmek ve sevilmek.. :D Peki sen birini yormadan sevebilir misin?
#smell
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hepimizin ortak sorunlarından biri bence bu dönemde sevmek ve sevilmek.. :D Peki sen birini yormadan sevebilir misin?
#smell
Severim. Sevdim de. Çok da güzel, çokta temiz severim, sevdim de. Ama bi halta yaramadı.
Regl olacağı günü evine tatlılar mı göndermedim, istisnasız bütün özel günlerde hediyesini harçlığını mı göndermedim, yarım saat muhabbet için 6 saat yol mu gitmedim, sevdiği yemekleri yapıp kargoyla kapısına mı göndermedim. Ama sonuç yine hüsran.
Birini seviyorsam neden yormak isteyeyim ki? Aksine onun güvenli bölgesi, fırtınalarda deniz feneri, dayanağı, sığınağı olmak isterim. Ve o güveni sağlamak için gerekirse kendimi feda ederim.
Onun iyi hissetmesi için elimden gelen her şeyi yaparım, uzak kalmam gerekse bile
Yormadan severim ama kurban olayım, beni yormayın ve acele ettirmeyin be. :D Acele etmezlerse her şeye varım. Anlayışlı olsunlar vs.. yani
😂 adamı illallah ettirmişler ahsh bi durun be kardeşim bi durun be
Valla ya yettiiiii djfd
Teşekkürler 👀
Rica ederim 👀
Çalışıyorum, çabalıyorum.
Cevap
28Cevap
Yormadan sevmek bana göre değil, kendi bildiğim şekilde severim..
Fazla yormadan diyelim o halde 😅
Sevilmeyi göze alıyor ise yorulmayı da almalı insan diyelim o halde.. 😅
Yorduğu kadar dinlendirebilmeli de insan diyelim o halde.. 😅
Bir zahmet sevildiği kalbe yaslanıp dinlensin..
Birbirini sarmaları zaten aslolan değil mi 😅
Teoride öyle ama pratikte uç noktada bir düşünce..😂
pratikte zaten sevmek de uç nokta 😂
O yüzden her şey düşünce ve hayallerde güzeldir, pratikte değil.. 😂
Tecrübe konuşuyor diyosun 😂
Şüphesiz.. 😂
Genelde sevmeden yoruyorum 😂
Kadını yormazsan sevmez. Sadece aşk varsa kadın sıkılır, erkeğin mutlaka gizemli veya toksik olması gerekir.
Fazlası zarar bence o toksik olma boyutunun
Kesinlikle. Erkeğin yedeği olmalı ki kadın baglansin diğer türlü kadın direkt gider
Yedek gibi tabirler çok çirkin bence.
Olması gereken bu maalesef. Kadını sadece sevginle ilişkide tutamazsın ki. Yedekte kız arkadaşların olacak kızın hırs etmesi için, para olacak statun olacak o ilişkide kalması için. Başka türlü tutamazsın kadını ilişkide
Yormadan seçebilmek için karşındaki insanın da aynı hassasiyeti taşıması gerekir. Ama. aslinda huzurlu ve mutlu ilişki severim yapan yok.. Uyum varsa zaten tartışmalar minumum düzeyde kalacaktır..
Hemde öyle bi severim ki her saniyesine şükreder ama bil bakalım ne eksik
Sevgili kişisi 😂
Olur olur, doğru kişi olsun da gerisi boş 😅
Elbette yormadan üzmeden canını sıkmadan kıymetini bilerek üstüne titreyerek gözümden sakınarak seviyorum
@TatlıKızzzz34 🌹🌹♥️♥️♥️🫂
Canımsın.. Evet tam olarak böyle.. 🥰
Nasıl içimden geliyorsa, nasıl gelişiyorsa o sürec.. duygularımı nasıl yansıtmak istiyorsam.. bazen yorarım, bazen de yorulurum
Hayat zor, insanlar zor, bu ülke, bu cografya zor bir de ilişkilerimizi zorlaştırmak yersiz ve gereksiz. Ben yormuyorum.
Yorsana yorulsam da fikirlerimi değiştirmez. Elbette yorulmak felan illa ki olur herkese mükemmel şeyler altın tepside sunulmuyor
Severim. Bazen parmaklarının ucuyla dokunur gibi seversin tutmadan dokunmak ister gibi ama kıyamaz gibi.
Elini tutmam istersin ama parmaklarının ucu, parmaklarının ucunda değer tutmaz … yoramaz.,.
Sevebilirim. Yordumu zaten sevgiden çıkıyor.
Yorduğum da olmuştur ama dinlendirmesini de iyi bilirim.
Her zaman yormadan ve yorulmadan sevmeyi tercih ederim.
bence yormadan kimse sevemez. çünkü ask ve sevgi uğraş ve mücadele gerekiyor kolayca elde edilen ask ve sevgi ileri ki zamanlarda unutulmaya yüz tutuluyor.
Sevmek yorar mi?
Güzel sevmek önemli işte ben de tam olarak bundan bahsediyorum 😅
Sevmek sevmektir, güzeli çirkini olabilir mi? Insan karakteri kadar sevebilir gerisi çiçek böcektir.
Karakteri kadar sevebilirken de bazen hata yapabilir ya da karşı tarafı üzebilir. Makine olurduk aksi takdirde 😄
Niye öyle bişey yapayımki yormadan olan hiç bişey güzel olmaz😁😁😁
😂 bu söylediğine sen bile inanmıyorsun değil mi
Sevgi olarak asla yormam.
Seversen yormam zaten
Yormadan olmaz öyle sevgi mi olur be
Ben yormadan severimde karşımdakiler hep yordu…
Sanmıyorum, sevemiyorum.
Severim
Yorulayım yine severim
Severim tek şartım benıde yormasınlar
Bencede karşılıklı yormadan sevmek gerekir.
En güzeli bu değil mi zaten
Yoruyorum yoruluyorum
Severim tek şartım benıde yormasınlar jej
İstediğim gibi biri denk gelirse, evet
Hikaye onlar
İllallah dedirtim
Ben severim
Sevemem
Sevebilirim
Sevebilirim.
Güzel severim
Sevebilirim bence