Arkadaşlar merhaba yaklaşık 4 senelik mantık olarak yuruttugum bir iliski icerisindeyim fakat mantık iliskisin de maalesef bildiginiz uzere Aşk, kalp çarpması denen birsey mevcut degil. Kız arkadaşım yabancı uyruklu onun ülkesinde calisiyorum ve çoğu zaman beraber kaliyoruz. Kiz arkadasimdan memnunum huyumuzu suyumuzu karşılıklı olarak iyi biliyoruz fakat ne yazik ki o beni daha çok seviyor aramız da bu zamana kadar hic evlilik muhabbeti acilmadi ve birbirimize karşı asla bebegim cicegim gibi sozler söylemedik aslin da ilk adımı benden bekliyor bunu biliyorum fakat kendim mantik iliskisi yürüttüğündem dolayi ona güzel sözler soyleyemiyorum.
Daldan dala atlayan bir insan degilim ve asla oyle olmadim Fakat gönül kayması yasiyorum yeni bi yabancı uyruklu kizla tanıştım daha once de cok kisiyle tanistim fakat hic boyle gonul kaymasi yaşamadım çok caresizim vereceginiz cevapları tahmin edebiliyorum arkadaşlar lutfen kimseyi linclemeyin bu bugun bana olur yarın size olabilir lütfen mantıklı yorumlar yazın. Fakat bu kız arkadaşımdan da ayrılmak istemiyorum dunyasi benim yüzümden kararacak kalpsiz bir insan değilim arkadaşlar sadece 14 sene once ihanete uğradıktan sonra kimseyi sevemedim sorun bura da.. fakat uzun zaman sonra kalbimin baska birisine carpmasi beni benden alıyor herseyi yakıp yıkıp ortadan kaybolasim geliyor ve yeni tanistigim kisinin memleketine gidip bir süre ora da kalmayı düşünüyorum..
yaptigim yanlis birsey bunun farkindayim fakat bu sadece bana özgü olan birsey değil çoğu insanın başına gelebiliyor.
kiz arkadasimdan ayrilsam ona ne olarak bu durumu anlatacagim cok ağlayacak benim yüzümden psikolojisi alt ust olacak ikimiz de iskolik bir insaniz cok caresizim caresizligi iyi biliyorum ve onu caresiz de bırakmak lstemiyorum
Not : Rabbim kimseyi çaresiz birakmasin..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer