Nişanlımla eski sevgilisi konuşmuş. Saygı çerçevesinde konuşmuşlar öncesinde konuşamamışlar bazı şeyleri tamam bişey demedim. 2 saat falan konuşmuşlar. Helallik falan almışlar en sonunda kız da numaramı sil daha konuşmayalım demiş ama nişanlım hala silmemiş kızın numarasını. Niye silmiyor olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Eeeeee
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
offf saygı çerçevesinde konuşmuşlar ne demek ya
nişanlı adam eskisiyle neden konuşur arkadaşım... bıu kadar gevşek olmayın bazı knularda
ne münasebet
Bir defaya mahsus oldu
heee iyi o zaman... ok
bi de 2 saat muhabbet. helallik almak 5 dakika uyandırayım...
İşte geçmişte bazı şeyleri konuşamamışlar içinde kalmış nişanlımın helallik almak istemiş kendini açıklayıp
peki sen kendini ikna etmişsin zaten... anlatsam da anlamıyorsun
Niye kızıyorsun
aşktan gözünüz kör olmuş mantıklı düşünemiyorsunuz
İNSAN NİŞANLI İSE ESKİSİYLE ESKİ KONULARI KONUŞMAMALI
BU NE NORMAL NE DOĞAL NE DE MANTIKLI
,
Bir kereye mahsus olmuş
Saygı çerçevesinde konuşmuş olmasını bile kabul edemem hele ki 2 saat yuh
Neden ki
Bir defaya mahsus
😂2saat konuşup helallik almak mı?
Ama bitirmiş çoktan ilişki içindeyken bitmiş duyguları çok yıpranmış sonra zaten nişanlım bitirmiş. Çok yıpranmış ilişkide iletişimsizlik varmış o yüzden o zaman konuşamamislar bazı şeyleri. Bunu ortak arkadaşımız dedi
İşte geçmişte bazı şeyleri konuşamamışlar içinde kalmış nişanlımın helallik almak istemiş kendini açıklayıp
Şaka mısınız siz ya? Saf mısın yoksa aptal mı?
Geçmişi geçmişte bırakamayandan hiç bir halt olmaz
Konuşmuşlar bitmiş
Sen kendini kandırmaya devam et ne diyeyim, sonra mutsuzum diye ağlarsınız zaten
Aklı onda mıdır yani ne demek bu
Sen hiç sevmediğin ex sevgilinle 2saat konuşur musun? Bir şey açıklama gereği duyar mısın? Bence hayır
Başka onunla nişanlanir onunla evlenirdi ama
Tamam
Ne kız
Öyle değil mi ama
Bu kafayla nasıl bu yaşa gelmişsin onu düşünüyorum😂 ya deli misin Allah Allah yanında sen olabilirsin ama tabiki aklında o var hala, gözünü aç Valla mutsuz olursun sonda
Aklında o varsa bile unutmaz mı zamanla
Her iki ihtimal var bunu bilemeyiz
o nişanlından ayrıl gitsin
Neden ki
eski sevgilisini unutmuş olsaydı onunla ne olursa olsun tekrardan konuşmaya kalkmazdı. ayrıca 2 saat boyunca neyin helalliğiymiş bu? altta birine nişanlının onunla sadece bir defalığına konuştuğunu söylemişsin ama emin ol o bir defalık kalmayacak. ayrıca kızın nosunu bile silmemiş ne ilginç dimi. ileride daha çok üzüleceğine şimdi yol ver gitsin
Biz akrabayiz yanlış yapabilecegini sanmıyorum
Yanlışı yapmış zaten ama seni nasıl kandırdıysa sende ona inanmışsın
Bunlar hep yalan biliyor musun klasik erkek yalanları. Amacı sadece helallik almak olsaydı arar 2 dk konuşur lafını uzatmazdı. Onu halen sevmiyor olsaydı zamanında söylemediği içinde kalan şeyleri siler atardı ama o karşı taraftan bir şans daha alabilmek için içindeki şeyleri silip atmak yerine tutmuş. Bak zamanında iletişimleri pek yokmuş diyorsun, şimdi var ama
Yani onunla iletişime geçtiği sürece seni hep cepte olarak görecek. Kız ona gel dese anında gider ama senin yanındaymış gibi davranıyor çpcuk
Konuşmuşlar bitmiş bu süreçten sonra kızın iyi olup olmadığını bilmek istiyor sanırım
Fazla safsın ve bu hiç iyi bir şey değil..
Neden
Umudunu kesmemiş hala o yüzden
Ama bitirmiş çoktan ilişki içindeyken bitmiş duyguları çok yıpranmış sonra zaten nişanlım bitirmiş. Çok yıpranmış ilişkide iletişimsizlik varmış o yüzden o zaman konuşamamislar bazı şeyleri. Bunu ortak arkadaşımız dedi
Tamamen bitirilmiş ilişkide numara silinir normalde
Onun kafasında hala soru işareti var
Nasıl yani
Belki bir dönüş olur vs
Akrabayiz biz
Hımm akrabaysanız silmez tabi
Nasıl yanii
Bir gün lazım olur belki diye
Ne konuda
Onu bilemem sen engellersin olur biter istesede ulaşamaz rahatsızsan
Onu geri dönmek istese niye benimle nişanlansin ki
2 saat mı 🥴
Umarım bir daha konuşmazlar
Sanmıyorum
Detaylı anltym istersen
Evet
Bana
Yazar
Mısın
Dönecek
Ee şimdi niye konuşuyor ve silmiyor numarasını sen varsın ortada bide nişanlısın evlenme aşamasındasınız
O kadar zaman sonra mı?
Evet iletişimsizlik olduğu için birbirlerini çok yıprattıklari için konuşamamışlar o zamandan
Saçma geldi bana neyse neye inanmak istiyorsan ona inan ben düşüncemi söyledim
Ne bileyim bilmiyorum ben de
Ne biliyorsun
Kız sil diyince WhatsApp profilini kaldırmış. Aynı gün kaldırdı tesadüf olduğunu sanmıyorum pek kızın numarasını silmiş süsü vermek için öyle yaptı gibi geldi bir yandan ama bilemedim
Kıza karşı silmiş süsü
Yani
Ne yani
Sonuç
Öyle işte
Olduğu gibi şu an anlattığım gibi
Ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum
Geçmiş olsun sana o zaman
Nedenn
Öylee
Nedennnn niye öyle dedinnn
Öylesinee