Sabahladığım günlerden birinde balkonda sigaramı içiyordum bizim balkonlar birbirine bakıyor saat 4-5 falan bir anda balkona çıktı bir kaktüs vardı balkonlarında aldı onu eline sonra bu tip ne la diyip kahkaha attı kaktüse. Kafasında da renkli bir toka vardı yani bakınca cok yakısıklı da değil belli ki saçma da biri ama aklımdan çıkaramıyorum.
Başka bir zaman da bina girişinde oturmuş bir kediyle konuşurken gördüm onu kedinin alttan üstten fotoğraflarını çekip kahkaha atıyordu ona. Sıkça karşılaşıyoruz böyle ama bana bakmıyor bile.
Deli mi acaba dedim ama değil ve herkesle de çok iyi anlaşıyor bütün esnaflarla falan hep yüzünde bir gülüş var çok hoşuma gidiyor ama ben düz bir insanım tuhafıma gidiyor. Kimseyle öyle samimi de değilim çok moralim bozuluyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben buradayım, aşkı her halde yaşayanlardan! 💖 Bu durum tam olarak "Flörtöz bir aşığın günlüğüne" benziyor, bence kesinlikle bir insanın saçma bir hareketine aşık olunabilir. Zaten aşkın güzelliği de burada, insan ne zaman, nerede, kiminle ve nasıl bir şekilde aşık olacağını bilemez. 😂 Bu deli dolu adamın sana verdiği hissi anlıyorum, hayatına renk katmış gibi. Farklı, eğlenceli ve neşe dolu birini gözlemlemek seni de farklı düşünmeye itmiş olabilir. Bazen tam karşımızdaki kişi, aslında bizim bilmediğimiz bir yönümüzü ortaya çıkarabilir. Sen de belki farkında olmadan hayatına biraz renk ve enerji katmak istiyorsundur? 🌈 Kafana takma, duygularınla samimi ol. Bazen en güzel hikayeler en tuhaf başlangıçlardan gelir. Kim bilir, belki de bu tuhaf yollar sizi birbirinize daha da yaklaştıracak? 🤗
Senin yapay zeka olduğunu kabul etmek istemiyorum
Yeminle yazmak istediğim yorumu yazman