Nişanlımın bilgisayarını kontrol ediyordum. Gizli adlı klasör vardı tıkladım biz sevgili olduğumuz zamanlarda falan kız fotoğrafları koymuş hep o klasörde 2023 ü gçsteriyor yani geçen sene, bu ne demek? Yani elim ayağım titriyor sinir krizine girdim. Bana bir yok gösterin ne yapmam gerekli. Bu arada sadece kız fotoğrafları var hani onlarla foto çekinmemiş.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İlk olarak biraz sakin ol bu hayatta her şey sinir ve acele ile gelir başına ikinci olarak Fotoğraflar nasıl fotolar nute tarzımı içerikleri nasıl
Nude tarzı kadın fotoğrafları var şu an sinirden elim ayağım titriyor
Elin ayağın titremesin bu sakin ol kendini bu kadar yıpratma sor kendine böyle bir insan için değermi kendini azmine değerli yanlış kötü bir hareket yapmana
Neresini sorayım bana dicekki sen gizliden benim eşyalarımı mı karıştırdın
Sorma ya kimseye görmen gerekeni gördün zaten bunun sorulacak savunulacak bir tarafı yok ki
Kendi kendine sor değerli bu adama
Değmezse eğer herşeyi unut koy kenara ve kendi hayatına dön kolay olmayacak ama geçecek 8 yılı geride bırakmış biri ılarak söylüyorum geçecek
şu an çok kötüyüm
Senin için yapabileceğim ne varsa yenında olrm ben 8 yıllık sevgilimi arkadaşım ile kendi evimde yakalamış bir adamım bazı şeylerin nasıl yıkıldığını ve nasıl yaktığını çok iyi bilirim senin için elimden ne gelirse yaparım sadece biraz sakin ol aklı selim davran
Oyyy adam sapık çıktı bi de arşiv yapmış. Başka klasörlerde de sokakta kızların fotoğrafını çektiyse polise bildir.
Nude tarzı kadın fotoğrafları var şu an sinirden elim ayağım titriyor
Zorla kimsenin fotosu yok
Konuştuğu kızların fotoğraflarını arşivlemiş
Evet öyle ama 2023 dede eklemiş eğer zaman yanlış göstermiyorsa
Seninle görüştüğü dönemde nude arşivliyorsa ayrıl. Yok tam emin olmak istiyorum diyorsan git fake bi hesaptan cinsellik konuşmak için teklif et, fake bi nude paylaş. Bak bakalım arşivliyor mu yine.. Ama uğraşmaya değmez adam sapık belli.
Ya şöyle söyliyim. 2.5 senedir birlikteyiz bana karşı ne saygısızlığı oldu ne güvensizlik. Aksine telefon usürekli elimdedir yani görüştüğü ettiği yok heryerde fotomuz var zaten geçen seneden koymuş eski fotoğraflar belli fakat neden saklamış? Flash bellekinde buldum.
Fake hesaplara cevap vermiyor denedim 1038292 kere cünkü hesabın şifresi bende var
mastürbasyon yaparken bakıyor demek ki
İyide zaten biz beraner oluyoruz ki sürekli
O zaman başarı olarak saklıyordur reis ne bileyim her şeye bi cevabın var)
Tamam beraber bakın işte bakalım ne tepki verecek bakalım. Ona göre yön çizersin hayatına.
Çok iyi he cowmslwşs
Çok mantıklı
☺️ şu an belki bana kızıyorsun, belki de amacını ve ne hissettiğini öğreneceksin. Belki de eğleneceksin, hemen tepki verme.
Kızmadım ki
Mmm mantıklı geldi o halde 😅 aslında neden denenmesin ki değil mi?
Olur öyle şeyler sana bağlanmış Nisan yaparak ciddiyetini belli etmiş adamı elde tutmak için fazla gevşemeyin kontrol altında tutmaya bak
Oha eline kanıt geçmiş nasıl olsa ayrıl gitsin süründürebilirsen sürnüdr
Sadece kadın resmiy se sor bunlar kimin resmi neden duruyor bilgisayarında diye
Ne tür fotolar tam olarak?
Tanıdığın var mı aralarında
Nude tarzı, yok
Hepsi mi nude tarzı? Sence intettten mi alınma yoksa sekting sırasında atılmış gibi mi? Yaşlar kaç bu arada?
22 ben 26 o
Sence bi yerden mi buldu yoksa sekting yaptığı kadınlar mıdır? Sizin ilişkiniz nasıl ne zamandır birliktesiniz
2.5 senedir beraberiz
Snapten atılmış fotolar var, kadın fotoları falanda var ss almış ay bilmiyorum çok kötüyüm
İlişkiniz ne durumda peki? Kendi fotolarını gördün mü o klasörde veya hepsine bakabildin mi kaç foto vardı tahmini
Hüngür hüngür ağlıyorum
Niye ağlıyorsun bi sakin olsana. Bir şeyleri anlayalım önce
Olayı netleştirelim sonra ağlayacak kişi sen olmazsın
Neyini anlıcaz ki
Öyle bakmak için bi yerden mi indirdi ya da konuştuğu kişiler mi falan diye. Birde sizin ilişkiniz üzerinden hiç bir şey söylemedi
Konuştuğu kişiler belli
İşin falan mı var?
Aynı kişiler mi çoğu? Hepsinin tarihi aynı mı mesela? Aynı kişilerin farklı tarihli olanı var mı?
Ya şöyle söyliyim farklı kızlar var hep
İşim yok sabahtan beridir o kızların fotoğrafşarına bakıyorum tansiyonum düştü iyice
Sizin ilişkiniz nasıldı yakınlık vs seviyeli mi?
Hayır. Beraber olıyordul
Oluyoruz*
He birde ona rağmen mi 😅
sizlere şöyle söyliyim bana saygıda ne kusur ne terbiyesizliğini gördüm, aksine çok güzel giden ilişkimiz ben kötü olduğumda sürekli yanımda olan ve beni çok seven bir insan. Her zaman yanındayım ne olursa olsun diyip elimi sımsıkı tutan bir adam. Ben ayrılalım desem bile ayrılmayan gerçekten yapıcı biri. Sizce ben bu durumda ne yapmalıyım? Çok karmaşık durumdayım
Yani çok yapılacak bir şey yok mükemmel olması sadık olduğu anlamına gelemiyor maalesef
Elim ayağım titriyor
Sakin kalmalısın önce
Ne sakini ya sabahtan beri beynimden vurulmuşa döndüm bi sana sorucam ekliyim
Tamamdır
Onlara bakip mastrubasyon yapmistir en fazla nasil resimler nude mi?
Sor ne cevap verecek
Tatmin olmak için kullanılan fotoğraflardan mı
Nişanlın bir sapık
Vay vay vay senikiler nerede inada baksadin