Türk erkeğinin mizahı, Alman erkeğinin kibarlığı, Kürt erkeğinin asaleti bir araya gelse aslında istediğim kişiyi bulacağım sjhdhhdhdjsj
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 7 ay
Kürt erkeği ve asalet? Pardon, yanlış okumadım değil mi? 🙄😂😂😂
Türk erkeğini tercih ederim yine de bizim ülkenin Türk'ü değil, Orta Asya (Azerbaycan erkeği hariç.) erkeği.
Bunların içinde en makûl olan yabancı ama uzun vadede sonum olmaz. Malûm kızlar farklı dinden biriyle Müslümansa evlilik yapamaz. O yüzden Türk erkeği ile idare etmeye devam ama Kafkas erkeği de olabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
9Cevap
- 6 ay
Kürt asaletini de ilk kez duydum. Türk’ten daha asaletli bir ırk var mı🥰Kurban olurum Türk erkolarına ne olursa olsun soyumuzu bozmadan Türk erkolarından devam kızlar 🦋
00 Yorumla - 7 ay
Beni anlayan birini isterim Kürt Türk yabancı farketmez
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)7 ay
Ben kendi ruh eşimin gezegen dışında mars yörüngesine sıkışmış olduğunu düşünüp onu kurtarmaya gidiyorum
05 Yorumla- 7 ay
Bundan bende şüphe duymuyor değilim ama henüz bekleyebilir vaktimiz var daha. d
- Cevap sahibi7 ay
Sen beklemekle nam salmış olabilirsin, bekleyen de ancak belasını buluyor
- 7 ay
Umarım ben belamı bulmam
- Cevap sahibi7 ay
Bulmasan da, tetikleyicilerin eksik olmaz, aşiret çığırtkanlığını sunabilir. Her susturuşun yorgunluk emaresi olarak heybene eklenir, her insan, her göz kırpış
- 7 ay
Yolun sonu âşık olduğum kişi olacaksa beklemeye, yorulmaya razıyım o olmayacaksada hiç olmasın. Gerçek âşki bulmayacaksam hayallerimde ki masum âşk hiç ölmesin.
- Gizli Üye(25-29)6 ay
Kürt erkekleri karizma Türk kadınları bize bayılıyor
01 Yorumla- 6 ay
Yo kes kürt sen önce turk yerenin olmus kız kardeşini kurtar kürt
- Gizli Üye(18-24)7 ay
Valla batıda yaşayan kürt bir aileyiz ablam çevresinde kendi gibi kürt birini bulamayınca yabancı biriyle evlendi avrupada şu an, türk erkeğini hiç ihtimal olarak bile görmedi düşün hallerini 🤣
02 Yorumla- 6 ay
Demiyorsun ablam kurd erkekleri ile evleneceğim yabancıya ile evlenirim daha iyi kendini avutuyorum kürt
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Voltran mı istiyosun derdin ne? :))
016 Yorumla- 6 ay
Ne istediğimi bilmiyorum, istediğim gibi biri yok. Öyle birini bulmam için labaratuvarda üretmem gerek. dd
- 6 ay
Aslında bana bir taneside yeter ırk önemli değil yeterki istediğim gibi olsun. dd
- 6 ay
Beni bebeği gibi sevsin. Çevresindeki herkese karşı kibar ve saygılı olsun tabikide ilk önce özsaygı kazanmış olsun. Zeki olsun aptal insanlara tahammül edemiyorum. Kitap okumayı sevsin benimle dünyayı gezsin istiyorum. Sevmeyi ve sevilmeyi bilsin. Tip çok önemli değil ortalamanın üstünde olması yeterli. Çok mu şey istiyorum?
- 6 ay
Evet her birinin ayrı ayrı iyi ve kötü özellikleri var bir araya gelince istediğim kişi ortaya çıkıyor msbxbcndnsms
- 6 ay
Ayy yok Allah korusun 😂
- 6 ay
30 yaşımda bir ilişkimin olmasını istiyorum sonra evleniriz. dd Daha 10 yıl var o yüzden sorun yok. Herhalde 10 yıl sonra beyaz atlı prensim beni bulmuş olur ahahhaha
- 6 ay
Yani 30'dan önce ilişkimin olmasını istemiyorum. İlişki ciddiyeti ve sorumluluklar beni sıkar.
- 6 ay
Bulmazsa ben bulurum 👻
- 6 ay
30'a kadar uniyi bitirip gençliğin ve özgürlüğün tadını çıkarmak istiyorum. Ekonomik özgürlüğümü kazanmak kendimi istediğim konularda geliştirmek önceliğim.
- 7 ay
Suri erkekleri
15 Yorumla- 7 ay
İnsan ya hani o da
- 7 ay
Beraber nargile icersiniz
- 7 ay
Her toplumun "nargile içen" olarak nitelendirdiğin alt tabakası var. Ülkelerinde savaş çıktı diye kendini onlardan üstün bulma hakkını kendinde bulman komik.
- 7 ay
Aksine ırkçılıktan nefret ederim. Mizah yapıyordum, yanlış anlaşıldım
- 7 ay
O zaman sorun yok:))
Kürt asaleti mi 😂
19 Yorumla- 7 ay
Kürt erkeğini tanımayanlar ya da hazmedemeyenler yorumlarda ağlamış. Faşist zihniyetinizde boğulun:))
- 7 ay
Mizah amaçlı yazdım. Gerçekten bahsettiğim yönlerini beğendiğim için ha bide İtalyan erkeklerinin yakışıklılığıni unuttum. ddd
- 7 ay
Yaptığın yorumdan zekâ seviyeni tahmin edebiliyorum bu yüzden açıklama yaparak vaktimi harcayamam
- 6 ay
Ilık götlü bamya pipili Türk erkeklerinden cok daha asiller 😃😃 erasmusta Karabük'te yediğiniz boynuzları ne çabuk unuttunuz
- 3 ay
- 6 ay
Saf kürt olsa sana iyi gider bacı
010 Yorumla- 6 ay
Neden. dd
- 6 ay
Bana iki tokat atarmisin
- 6 ay
Bir kız beni tokatlasın istiyorum da
- 6 ay
Git anan atsın sana tokat ayrıca ben zaten kürdüm
- 6 ay