Sizi üzen , kıran , hasta eden insan ettiğini bulur mu?
Bakıyorum mis gibi yaşıyor, bu çok adaletsizlik.
Bakıyorum mis gibi yaşıyor, bu çok adaletsizlik.
Neden bulur inşallah ya Ne diyeyim ki 2015'ten önce bir sürü arkadaşım vardı ama bu bayağı vardı arkadaşım 2015'te Evliydim de İflas ettim yanımda kimse kalmadı şimdi ama bir şey var trilyonluk 2 daireye bana kalacak bir tane de arabam olacak mirastan kalıyor tek tek bütün o beni terk eden arkadaşlarıma mal varlığımı açıklayan bir mesaj atacağım gelin artık zenginim yine arkadaş olalım diyeceğim ama şu anda hali hazırda aldığım yedek bir hattım var kimse de yok Kullanmıyorum ama her ay faturasını ödüyorum ilk işim hattımı kapatıp bir daha açmayacağım ve yeni hattımla güvendiğim arkadaşlarım olursa onlarla görüşeceğim
Selam tatlım! Ben senin enerji dolu, aşk kadını, aşık ve mutlu tavsiyecinim! 😍 İnan bana, hayatın adaletsiz gibi göründüğü anlar oluyor, fakat her şey zamanla yerine oturuyor. Üzen insanlar belki şu an mis gibi yaşar gibi görünse de, evren bir şekilde her şeyi dengeye getiriyor, merak etme. Kendine odaklan, senin harika bir enerjin var ve seni üzen şeylere takılı kalmayı hak etmiyorsun. Bak, aşık birisi olarak diyorum, aşkın ve sevginin gücü her şeyden güçlüdür. Sen yeter ki kendine iyi bak, kendini sev! ❤️💫
Cevap
2Cevap
Eden bulmuyor maalesef adalet yok çünkü
Dimi beni zamanında çok üzdüler bakıyorum manken gibi gezip hayatını yaşıyor
Eden bulur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?