Özel Kuvvetlerde sevgilisi olmuş bir kadın?

14 şubatta çok güzel bir ilişkimiz başlamıştı şiirler şarkılar hediyeler beni her gün arardı, görüntülü arardı çok severdi özel kuvvetlerde astsubaydı. Bebeği gibi severdi hatta ilk defa bu kadar sevilmiştim, ilk defa birisi bana çiçek almıştı (hemde mor orkide) hala bakar büyütürüm o çiçeği. Sonra hafif bir tartışma yaşadık ondan sonra uzaklaştı benden sonra hep tartışmalar oldu en son 9 nisanda terk etti beni. Terazi burcu yükseleni de teraziydi duygusal dengesizliği çok vardı, benim gibi adama garip duygular hissettiriyorsun diyip duruyordu. Konuşmuyoruz artık, en son ayrılırken seninle birlikte kalbimin bir parçası gitti dedi. Umarım başka zamanda daha güzel karşılaşırız dedi. Numaramı silmedi, ben onu sildim ama sonra dayanamadım yine ekledim. Ben numarasını sildiğim de bile silmemiş beni. Tekrar ekleyip hikaye paylaştım acaba fotoğrafı herkese mi açık diye hikayelerimi izliyor. Hemde hemen bakıyor. Ne düşüneceğimi bilmiyorum, uzak mı durmalıyım yoksa zamanı mı bırakmayalım? Tamamen silmeli miyim yoksa hayatına başkasının girdiğini görene kadar beklemeli miyim? Zaten bomb*k bir hastalığa yakalandım, o kadar kötü şeyin arasında bana çok iyi gelmişti, bırakıp gitmesi beni baya üzdü. İki ay birlikteydik ama sanki on yıllardır birlikteymişiz gibiydik. Sizce neden böyle oldu?
Özel Kuvvetlerde sevgilisi olmuş bir kadın?