Hetero erkekler ne kadar sapik sokakta yolda okulda işyerinde heryerinde sapıklar ne dersiniz?

Ben hayatımda erkekler kadar sapik bir varlık görmedim o kadar kardeşim sohbet etmeye tanışmaya falan çalışıyorlar kusasim geliyor sapıklar yolda yürüyen kadınlara abaza abaza bakmak tacizdir sapıklar toplu taşıma araçlarına çok insan alanları şikayet edin erkekler taciz ediyor iğrenç kokuyor erkek kokuyor iğrenç midem kalkıyor erkeklerden tiksinen biriyim beyinleri yobaz sokaklarda kadınlara küfür ediyorlar sokaklarda küfür kadınların bedeni üzerinden sapıkça karısına kızına baska kadınlara kadın olmak ne kadar zor bütün kadınların ailesi yobaz ya her ailede var erkeklerin olduğu dünya iğrenç sapıkça mide bulandırıcı erkekler olmasa küfür olmaz kavga olmaz savaş olmaz taciz olmaz pislikler birde lgbtye küfür ederler pislikler bütün dünyanın hetero olduğunu sanıyorlar bütün kızların erkeklerden hoşlandığını sanıyorlar midem kalktı iyyyyyy erkekleri tercih etmeyen milyarlarca kadın var kafaları sürekli kavgada sokaklarda bağıra bağıra geziyorlar kendilerini lider sanıyorlar bok bile değiller kız çocuğuna gel diyecek gelecek git diyecek gidecek köle bulsun angutlar kadınların hiçbirisi özgür değil ailesi olan kız özgür falan olamaz annesi babası çevresi izin vermez bu dünya degismez erkekler olduğu sürece sapıklar bunları idam etseler ortada sorun kalmaz sapik erkekleri idam etsinler kurtulalım
Güncellemeler
+1 yıl
Bence ayda yirmi gün falan erkekler sokağa çıkmasın huzur bulsun kadınlar huzurlu huzurlu yaşayalım erkeksiz bir dünya güzel bir dünya kafamı dinleyemiyorum o bakar öbürü asılır diğeri yolumu keser çiftleşme yeri sanıyorlar sokağı Allah'ın sapiklari erkekleri hiç sevmiyorum
Hetero erkekler ne kadar sapik sokakta yolda okulda işyerinde heryerinde sapıklar ne dersiniz?