Güncellemeler
+1 yıl
Bence ayda yirmi gün falan erkekler sokağa çıkmasın huzur bulsun kadınlar huzurlu huzurlu yaşayalım erkeksiz bir dünya güzel bir dünya kafamı dinleyemiyorum o bakar öbürü asılır diğeri yolumu keser çiftleşme yeri sanıyorlar sokağı Allah'ın sapiklari erkekleri hiç sevmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Karşı cins oldukları için normal
Sapıklar iğrenç bacım cocuklari
Seni gebertsinler inşallah hakediyorsun
Senin kafan falan mı güzel ne demek hakediyorsun
Bence senin gibi ataerkil kafalı kadınlarda gebersin erkek kafalı terbiyesiz gibiler yüzünden kendi cinsin öldürüluyor erkekler olmadanda tatmin olursun erkekler gebersin diyince neden bu kadar korktun acaba cins. ellik için erkeğe zerre ihtiyacı yok kadının teknolojik aletler dolu erkeklerden daha becerikliler sen niye bu sapik erkekleri koruyosun ya kızı
Sen erkekleri korursan aptal aptal sapik erkekleri savunursan her boku hakedersin annenide becersinler annenide öldürsunler senide hakediyorsun erkekleri savunan kadınlar gebersin ya o erkek egemen toplum yüzünden sokakta taciz edilmeden eve gitmek mucize oldu sen neden bahsediyorsun
Bu yazdığın telefonu alır popon sokarım git lezbiyen ol * kodumun canım birkaç erkek popon baktı diye biryerlerin kalkmasın herkesi bir tutma bütün erkek milleti eli sikinde dolasmiyor mal
Erkekleri seven sensin bacım. bu ben erkekleri sevmiyorum erkekleri savunan kadınlar gebersin diyorum sana cenaze töreni bile düzenlemesinler kal. tak
hadi ordan git be şıklık erkeklerin hepsini al popona sok bizden uzak tut gelmesinler sevmiyoruz kızlar olarak erkekleri hadi ordan gidin erkekleri seven erkeklerle arkadaş olan erkekleri koruyan kızlar gebersin hakediyorlar lgbt ye küfür edeceğine Arabistan git yallah harammis sanane
Erkek beyinli bacım. bu erkeklerin kadınların orasına burasına bakması sapıklık bunu nasıl normallestirirsin istersen ananada parmak atsınlar sana da normalse sapik senin gibi erkek beyinli erkekleri savunan erkekleri koruyan kadınlar öldürüldügunde seviniyorum ohh savunduğu. Cinsiyet seni öldürüyor oh olsun kına yakıyorum hsketmeyen kızlara üzülürüm hakedeb kızlar gebersin erkekleri koruyan kızlar gebersin banane başına bir şey gelince aglama
Ben erkeksiz dünya istiyorum saygı duy şerefsiz sanane benden cıkcık ben senin gibi Gerçek erkeklerden hoşlanmıyorum kendi ccinsimden hoslaniyorum cinsel anlamda kadın kadına hoşuma gidiyor hadi ordan git erkekleri al popona sok hiç sevmem sapıklar hepsi
Erkek değilsin kızlar seni napsin diyorsunuz ya özürlüler sizi amacda zaten erkek olmaması kız kıza aşk sevgili olmak al popona sok erkekleri cinnete geldim saçını başını yoksam keşke kadın kadına aşka niye küfür ediyorsun bacım. u rakibin yok işte kadın kadına aşık olunca erkekler sana kalıyor işte rakibin eksiliyor sevinmen lazım bacım çocuğu heterolara ayar oluyom
Hetero kadınlar canım oluyor dünyadaki bütün kadınlar erkekleri tercih ediyor sanıyor kendi kafası gibi sanıyor Allah'ın canım sizi
sen erkekleri seviyorsun ben kadın kadına aşk yaşıyorum rakip degiliz bacım çocuğu kadın seni
Harbi canım neyse
Elimde kalırsın yılan erkeklerde senin gibi sinsi yılan hepsi erkek kafalı pislik
Gel bakalım kim kimin elinde kalıyor
Fake hesaplı bir erkekde olabilirsin sen kadın düşmanı güzel kardeşim kız kılığında gezince kadınlar senin erkek olduğunu anlamayacakmi o yüzden erkekler fake hesap acamazlsr kadınlar uyanık ses teyidi yapmadan konuşmazlar eninde sonunda erkek olduğun ortaya çıkar ben lezbiyen kizlarada kızıyorum fake hesap açan erkekler varsa kadin profiliyle ses teyidi iste yapmıyorsa kaciyorsa engelle engelleme tuşu var kadın kadına aşık oluyor kadınlar erkekleri sevmiyor diye kılıktan kılığa girdiniz soyatari erkejler sizi
bacım çocuğu erkek olduğun belli erkeklere laf edilince naailda kuduruyon sinirden
Olm ne tür fantezilerin var manyakmisin kadınım tabiki erkekte sevgilim var senin anlattığın güzel kardeşim değil ama bu nasıl bir düşmanlık unutma ki sende bir erkeğin organından çıkmasın ama yazık olmuş pislik olmuşsun
Hassiktir annem doğurdu beni bacım. bu çocuğu erkekler kim doguramiyorlar bile iğrenç bacım. bu çocuğu sevmek zorunda mıyım erkekleri gebersinler sapıklar erkekleri bu kadar koruyosan senide kesip öldürürler inşallah mezarini bulamayız
Doğuştan beri erkek dusmaniyim sevmiyorum var mı itirazin al popona sok
Valla ben kadın kadına *. iyom erkekler seni olsun hepsi hemde hepsini popon sok
Kadınlar kadın doğdu diye erkekleri sevmek zorundami ne istiyorsun bacım çocuğu bütün erkekleri sana verdim işte ben kendi cinsiyetine aşığım rakip degiliz hoslandigimiz cinsiyetler farklı hadi ordan git belasmisin nesin erkejləri koruyor seni öldürsunler de gör gününü
Erkekler kapatılsın da hepimiz kurtulalım
Yemin ederim ağzımdan aldın lafı inşallah erkekler kapatılır kızlar kurtulur bu devirde kızlar sokağa çıkamıyor erkekler yüzünden bara diskoya gidemiyor taciz ediliyor etrafını erkek abazalar sarıyor sokakta nefes alamiyorsun erkekler yüzünden yemin ediyorum erkeklerin hepsi kapatılsın dünya çiçeklensin cinse. l anlamda da kadın kadına sevişiriz oh mis lgbt dusmani şerefsizler lgbtye haram diyorsna yallah Arabistan'a