İş güç olsun sonra biriyle hayatımı birleştireyim dedim ama doğru düzgün insanlar çıkmıyor karşıma. Geldiğim yer itibariyle de fazlaca umutsuzum.
Bekle bekle kaç yıl geçecek acaba merak içerisindeyim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş güç olsun sonra biriyle hayatımı birleştireyim dedim ama doğru düzgün insanlar çıkmıyor karşıma. Geldiğim yer itibariyle de fazlaca umutsuzum.
Bekle bekle kaç yıl geçecek acaba merak içerisindeyim
.. önemli olan ömürlük bir yuva önemli olan hayat arkadaşlığıdır peki nasıl olur böyle biri vefakar mı ona bakacaksın merhametlimi ona bakacaksın değer nedir biliyormu dürüstmü iyi günde kötü günde gerçek anlamıyla yanında olacak birini bulman lazım
.. iş ölsün diye yapılan evlilikler birer oyuncak evlilikdir kişiler oyuncak ise evlilik figürandır
Bu yüzden Allah herşeyi gönlüne göre versin
Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim. Ben de bu mantıktayım istesem şimdiye evliydim ama işte olsun diye olan bir evliliği ben de istemiyorum. O kişiden emin olmam gerek bunun için
Çok amin yazdıklarınıza
Birgün Yolda giderken bir adam yerde bir elmas bulmuş ve onu almış eline değişik bir cisim olduğu için onu evine getirmiş adamda o kadar yoksul bir adamki günlerce çalışır gelirmiş ve o elması taş gibi sağa sola atarmış ve birgün adam ölmüş yapılan aramada elmas çıkmış yakınları o kadar şaşırmışki yakınları şöyle düşünmüş demekki bütün mal varlığı bu demiş ve yakınları zengin olmuş
.. şimdi nice elmas insanlar var başka insanların elinde kömür gibi oluyor işte hayatın gerçeği bu bu yüzden kömür gibi olmamak için içinde elması olan insanı bulmak gerek
Hatika yazıyorsunuz. Çok beğendim. Evet elmas olanı bulmak gerek ama genelde bizi köür yapacaklara denk geliyoruz. Ben de elmasımı arıyorum bakalım bulmak nasip olacak mı? Wllah'ım iyi ki brklrmişim diyecek miyim
Birkaç yanlış yazımı düzelteyim. Harika* Allah'ım
Siz hiç Bir kuyumcunun gel vatandaş gel pırlanta satıyorum elmas satıyorum altın satıyorum dediğini duydunuzmu duyamazsınız işte bu yüzden elmas olan insanda ben burdayım demez
.. ancak bir çok şey gel vatandaş gel diye bağıralarak satılıyor
.. işte insanın elmasıda nasıl bulunacak parolasının vefası burada saklı belki de kim bilir zaman edasının içinde saklı
Bilmece gibi konuştunuz😅 ben onu nasıl bulacağım o zaman bunca yanlış insanın içinde
😂😂 tamam
Ben hep gülen biriyim de kalbimi güldürecek ritmi değiştirecek olur mu bilmiyorum😅
Cevap
7Cevap
Bana doğru düzgün birisi olsun hiç çıkmıyor karşıma. Halbuki iyi bir işimde var. Ama olmuyor maalesef.
Benim de aynısı. İşim gayet düzgün erkeklerin istediği meslek. Ama olmuyor yaşın daha genç çıkar elbet diyorlar da ne zaman
Ben 24. Benim yaşıtlarım da birer birer evleniyor. Kalacağım bu gidişle. Çirkin değilim akıllıyım vs ama hoşuma giden çıkmıyor. Bir şekilde uymuyor
😂😂nereden ben sizi tanımıyorum
Hayır😂😂
Cidden buraya soru yazmazsam girmeyen biriyim😂😂
Değilim değilll
Nasıl olacak o iş😂😂
Herkes çiftler halinde yaratılmış
Benim çift kayıp galiba 24 oldum mesleği elime aldım daha ortada yok😂😂 çirkinim desem değilim esprili ve akıllıyım
Daha geç değil ki bebis
Herkes öyle diyor hatta şey diyorlar. Diğer insanlara göre hayata erken atıldın mesleğini aldın diye. Ama bende bir umutsuzluk hakim🥲 herkesi mutlu ve eşi ile gördükçe üzülüyorum
Mutlaka vardır.
Sanmıyorum yavaş yavaş
fazla secici olursan zor
Sevmeden de nasıl aynı hayatı paylaşayım ki
Erkekler neden hiç bunu denemiyor peki. Güzel olmayan kadınlara bakmıyor da güzele bakıyor. Biz kadınlar neden hoşumuza gitmeyenr bakıp sevmek zorundayız gibi algı var
İşte ben de bakıyorum. Dış görünüş meslek vs ama tam anlamıyla uyanı bulamıyorum maalesef
Orta tip, beni sevmesi, mesleğinin bana uyması gibi gibi
Bence yok ya
Bence de🥲
Vardır
Nasip...
Nasip yok galiba djdjdkfk
Vardır
Nereden biliyoruz? Bu yalnız ölenler neden var😂😂
Mantıklı 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar