Sizi terk eden sevgilinizin başkasıyla daha mutlu ve uzun süreli bir ilişki kurması sizi rahatsız eder mi?

Sizi terk eden sevgilinizin başkasıyla daha mutlu ve uzun süreli bir ilişki kurması sizi rahatsız eder mi?
Hayır beni rahatsız etmez. benimle uğraşmadığı sürece kendi hayatında istediği kadar mutlu olabilir çünkü ayrıldıysam zaten silmişim demektir. bir daha tekrar hatırlamak daha istemem ya da konuşmam
Şu an aynı durumu yaşıyorum ve benden esirgediği şeyleri bir aylık kız için yapıyor bu çok acı veriyor açıkçası ama gönlüm rahat şu an mutlu daha olsa biliyorum ki kimse yaşattığını yaşamadan ölmez
Terk etme şekline bağlı eğer normal insan gibi ayrıldıysak sıkıntı yok ama canımı sıkmak için uğraşırsa canını hiç unutamayacağı şekilde sıkarım.
cevabımı değiştirmek istiyorum ben ahahah umrumda olmaz
Cevap
5Cevap
Benimle değerli olan, bensiz değersizdir ve üzerine anlam yüklemem..
bende aradığını bulamamış der geçerim zaten birisinin beni gerçekten çok seveceğini düşünmüyorum
Niye?
Umarım karşına sadece bu amaçla takılan birisi çıkmaz diye temenni ediyorum. Seçim kriterlerini değiştirip, insanları daha iyi tanımaya çalış..
İlk zaman bir içi acır insanın ama zamanla beni mutlu edemeyen başkasını da eder mi diye sorgulatır.
umrumda olmaz açıkçası. bitmiş bir ilişki artık benim için bir şey ifade etmez. mutlu veya mutsuz olması umrumda olmaz
Ne hali varsa görsün yani çok mu umrumda
Görsün tabii
Tabii ilk bozulurum haliyle ama sonrasında demek ki doğru insanlar değilmişiz diye düşünürüm.
Böyle bir durum yaşamadım ama rahatsız ettiğini bildiğim insanlar var
Sevgili işleriyle uğraşmıyorum bunlarla uğraşmamak için
Geçmişte ve başkalarında kalmak zarardan başka bir işe yaramaz.
Etmez. Defolsun gidiyorsa birdaha arastirmam ne yaptigini kimle oldugunu.
Hayır etmez. Çünki çöpe attığım hiç birşeye üzülmedim eski kocamda olsa eski sevgilimde olsa. Yeni herzamn daha iyidir.
Hayır, neden rahatsız etsin..
Ona mutluluk harammmm
Rahatsız etmez ama mutlu da etmez
Etmez görmem bakmam ilgilenmem.
umrumda olmaz
Evet, rahatsız eder.
Rahatsız etmez fakat çok koyar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?