Kendinize güveniyor musunuz görelim bakalım :D
Sizinle evlenen kişi, bir ömür boyu mutlu olur mu?

Kendinize güveniyor musunuz görelim bakalım :D
Sizinle evlenen kişi, bir ömür boyu mutlu olur mu?
İnsan hiçbir zaman mutsuz olmak için evlilik yapmaz ki her zaman mutlu olmayı tercih eder yanında birisi olsun Bir yoldaş olsun arkadaş olsun eş olsun diye evlenmeyi ister. Ancak hayatın getirmiş olduğu zorluklar ve birtakım sıkıntılar nedeniyle bunları yaşarız, Bu yüzden benimle evlenen Ancak bunu kendisi bilebilir belki ona göre mutlu olabilir belki mutlu olamaz net bir cevap veremiyorum. Ancak vereceğim net bir cevap varsa hiçbir şey tek taraflı olmaz.
Evet olabilir tabi ki de.. ben gerçekten sevdiğim kişiye değer veririm.. sadakatliyim kendimden önce onu düşünürüm.. zaten şimdiye kadar arkadaş olarak bile sevdiklerime değer verdim yalan söylemedim hiç.. aşık olduğum kadın için fazlasını yaparım
Garanti edemem. Benimle mutsuzluğa da evet demesi gerekiyor. Her gün güllük güllistanlık geçmeyecek. Yeri gelicek sinirleneceğiz. Yeri gelicek dertleneceğiz. Yeri gelicek ağlayacağız. Masal değiliz ki sonsuza kadar mutluluğu vadedeyim.
Ömür boyu mutlu olamaz ama hiçbir şeyi olmasa bile her zaman arkasında ben olacağım, kocam bey sil gözyaşlarını 😅
Ne güzel söyledin :D
Tenk yuuu 💫
Teşekkürler 🙂
Ni demek :)
Cevap
11Cevap
Hayatımı paylaştığım insan benimle bir ömür mutlu olamaz ama bir ömür kafası rahat olur..
Bir ömür, her an, hergün…mutlu olmak mantıkdışı tabiki.. kimse bunun sözünü veremez, emin bir şekilde diyemez, ben de dahil.. ama gerçekten hayatımı bir ömür paylaşmak istediğim biriyle berabersem o mutluluğu korumak için de o çabayı gösteririm hep
Evet olur, eşim gayet memnun. Benim olduğum yerde eğlenmemek imkansız. Krizi fırsata çeviririm hep, mutlaka gülecek eğlenecek bir şey bulurum. Modum daima yüksektir. (Bazı istisnalar oluyor tabii.) Cilve desen vaaar. 😂
Sürekli mutluluk garantisi veremem ama huzurun garantisini veririm tabi o da huzur verecek biriyse yoksa hiçbir şeyin garantisini veremem karşımdakine bağlı
Hayır... Çünkü ben bir mutluluk makinesi degilim ayrica karşıdaki de degil.. ben sadece ona güven ve sevgi verebilirim... Diğer türlü deneyimler elimden gelmez maalesef
Ömür boyu mutlu olamayız bence. Çünkü arada küslüklerde olur kavgalarda ama önemli olan bunları çözebilmek. Ama onu mutlu etmek içinde bı çaba sarf ederim her zaman. Karşılığını görürsem tabi😅
Evlilikte inişler çıkışlar çok var. Bir ömür boyu sürecek diye bir kural yok. Mutlu olunan zamanlar var olunmayan zamanlar da var.
Bana iyi ve ilgili oldugu sürece mutlu olur, yoksa uzaklasir, zaman ayirmaz, jestler yapmaz, sarilip öpmezse cehenneme ceviririm hayatini.
Mutluluğu neye bağladığı, ne beklediği, ne amaçladığı doğrultusunda değişir. Tabii mutlu olmayacak insanla benim işim ne 😄
Her Allah'ın günü mutlu olamaz tabi. 4 4'lük biri değilim. Kötü günlerimiz de olur illa ki ama genel olarak bakarsak evet mutlu olur.
Beni mutlu ettiği kadar mutlu olur.
Kendimi övecek kadar narsist değilim, bence bunun için bile mutlu olabilir :D
Hayır olmaz. Mutluluk bankası değilim, hayatın acı tarafları da var.
Aşırı mutlu olur, eğlenir, gezer tozar, bir şeyler öğrenir benimle birlikte 🌷
Müthiş sadığım karşı tarafın bir yerlere gelmesi için elimden geleni yaparım yükselmesine destek olurum. Ama biraz car car olabilirim o yoruyor genelde irkeklerimi kdkdkkd
Yani onada bağlı tek taraflı olmaz ama değer veririm aldatmam
İnsanız, her an mutlu olmayabiliriz tabi ama çoğunlukla mutlu oluruz 🥰
Bir ömür boyu mutlu ederse bir ömür boyu mutlu olur
Sadık kalabilirse olur yine de çok garanti veremem 😄
Benle evlenene yazık
Bir ömür mutlu olur yetmez bir ömür daha ister 😂
Çok mutlu olacağını buradan söylemek istiyorum.
Olacağına eminim. :D
Olur valla hiç mütevazi olamayacağım
Tabiki mutlu olur
Kimseye öyle bir garanti veremem
Kafa dengisye fazlasıyla mutlu olur.
Onun alt yapısını hazırlıyorum
Cehennemi yaşar tribimle
Kafa dengiyse anlaşır benimle
Bence olur ya
huzurlu ve şanslı olur 😄
olur
Olmaz