Asla böyle bir şey yapmam, böyle bir saçmalık olabilir mi Ben zamanında o kızın elini tuttum sohbet ettim muhabbet ettim aşkım canım bir tanem dedim ondan sonra belki bir şeyler yaşadım ondan sonra gidecek başkasıyla birlikte olacak adamın elini tutacak Aşkın canım diyecek ben o adamla sevgili olacağım? Oldu olacak nikah şahitleri de olayım hatta gerdek gecesi damadın sırtına vururum bir de fıstıklı cevizli falan damat lokumu yapıp yedireyim, böyle bir şeyi kabul etmem
Zaten 1 tane sevgilim oldu bitti o da uzaktaydi. Ama hiçbir kızla arkadaşlık ettiğim yok hala daha yok çok eskiden taaa ortaokuldan beri yani toplasan 1 2 tanesiyle okadar. Bilmiyorum çabalamıyorum da zaten 2 kere aşık oldum birini 6 sene kovaladım platonik kaldı biriyle oldum 8 ay sürdü bitti memur olmak istemediğim için terk edildim e dukkanim var niye memur olayım 🤣 neyse bakalım. Özetle olmam
Onun iyiliği içinse elbette olurdum. Burada "eski" sevgiliden bahsediyoruz, hali hazırda olandan değil. Kötü bir ayrılıksa zaten ne eskiye ne de onun yeni sevgilisine yaklaşmazsınız, mesafeyi koyarsınız. Kötü bir çağdayız, daha da iyiye gittiğini de söyleyemeyiz, exti şuydu buydu bunları da kafaya takarsak sonunun iyi olmayacağını bilmek için kahin olmaya gerek yok sanırım 😁
Bilmiyorum eğer iki tarafın da hisleri bitmişse önemi olmaz. Arkadaş olarak başkasını bulamazlar mı derseniz de dünyada olmayacak şey yok bu yüzden büyük konuşmamak lazım. Belki o kişiyle çok iyi arkadaş olursunuz.
Sevgilim yeni sevgilisini benim iş yerime getirdi tanıştırdı sonra o kız sandığım kişi bana sürekli WhatsApp mesaj atıyordu. hani filme gidelim sence nereyi gezelim tavsiye istiyodu. Meger sevgilim yazıyormuş
Nasil olayim ki? Rahat biri olmak gerek bunun icin. Her o kisiyle gorustugumde altinda farkli anlam aranir vs. Ugrasamam. Mecburen bir araya gelmissek veya tesadufen tanismissak merhaba dan oteye gitmez, samimiyet kurmam, yavasca uzaklasirim