Birtanesi 175 boylarında 25 yaşlarında ortalama tip yakisikli değil fit vücutlu sosyal medya kullanmıyor sevgilileri bile sosyal medya üzerinden olmuş itfaiyeci 2 dil biliyor akrabaları İtalya da Amerika da yaşıyor geziyorlar hiç şeye girmemiş. Birtanesi 185 boylarında ortalama tipli yakisikli derler iktisatçı baya ülke gezmiş bir kere şeye girmiş eğlenceli sohbeti çok iyi sizce hangisi kafam çok karışık ya olgun üyelerimin yanıtlarını bekliyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence geçmişte ki iş ve yatırım performanslarına bak
Yani şöyle şimdi yanlış anlamayın birincisi bankacılıktan terkmis ailesi yüzünden şu an itfaiyeci 50.000 TL maaşı var baya ülke gezeriz dicemde mesela ben para biriktirip Amerika turu yapmak istiyorum 105.000 TL tutuyormuş dedim o parayı o kadar vermem diyor
50 çok para değil emin ol ancak kirası yeme içmesi araç benzin masraf olur çocuklar olunca bunu 2 ile çarp sen
Çocuk yapmayı düşünmüyorum
Artı bende çalışacağım zaten
eşin de düşünmemeli tek sen değil, ve zor değil gezmek yılda bir ülke vs gezersin yeşil pasaport al derim çok büyük kolaylık ya da şans çifta vatandaşlık varsa belki :)
Vatandasligim yok ama benim açıkçası villada hevesim var para 5 milyonmus alabilir miyim 3 işle çalışacağım damlaya damlaya göl olur dedim birsey demedi
damlay adamlaya göl olsa da konut fiyatları şimdilik durgun sen para birikledikçe o artacak diğer ürünlerde alım gücün azalacak
Aynen mesela şöyle düşündüm 2 sene sirpcam var benim 45.000 TL maaşı varmış her ay 45.000 TL biriktirsem ya da onuda kullanacağım 40.000 TL olur
Bu arada evet haklısınız
paran enflasyon karşısında değersiz tl de kalma da hani
Onları tanıttığın gibi kendini de tanıt kısaca. Sen nesin? Hangisi uygun o zaman belli olur
Yani ben 161 boylarında fit ortalama tipim
2 dil bilen arkadaş yalnızca itfaiyeci mi? Bu dilleri nereden öğrenmiş
Bankacılıktan terk kanka
Onu sormadım ingilizce ve Rusça biliyormuş
İkisi ile de evlenilebilir. Eğitim - kültür bakımından hangisi sana yakın onu değerlendir. Senin çevren ve taliplerinin yakın çevresinin uyumunu da göz ardı etme. Buna göre karar ver bence
Ya birincisi beni çok kısıtlar gibime geliyor söyle diyim ben biraz fazla bakimli olabiliyorum 2 3 ayda bir mesela deri pantolon mini etek makyaj sus pus cok kısıtlar bence
Knk ikincisi de bana girmediğim delik yok izlenimi verdi ama sen bilirsin
Kanka birde ağzını yokladim birincisinin ben para biriktirip ise girdigim zaman Amerika Turu yapmak istiyorum Los Angeles Miami filan dedim 105.000 TL tutuyor dedim o parayı o kadar vermem diyor
Beyefendi olan ile evlen
Ikiside beyefendi zaten
Ama birtanesi beni kısıtlar gibi bilmiyorum
Birisi diğerinden daha efendidir. Yüzü temiz olan birini al
İkincisi neye girmiş
Cinsel ilişkiye yani
Bende grup sandım
Burçları ne
Sormadım kanka
Ay kafam çok karisik ya
İkincisi yay burcuysa kaçırma
Şimdi yanlış anlama ama itfaiyeci olan 50.000 TL maaş alıyormuş az para değil
Kanka sormadim sorarım merak etme djjjdbbdbdbdb
Çok da değil evi kendinin mi
Evi kendinin mi derken
Evet maddi durumu
nereye girmiş
Cinsel ilişkiye
hımm geniş değerlendirilmeli
Yani bu devirde cinsel ilişkiye girmemiş erkek yok ki varsada alkışlarım zaten ki o yüzden birinciye sıcağımda bilmiyorum
ben cinsellikten dolayı demedim bana takip atsrmısın
Şeye girmiş daha iyi
Cinsel ilişkiye girmiş yani. Annemde öyle diyor annem mesleğe bakar ki anneme ne doktorlar talip olmuş gitmiş lise mezunu ile evlenmiş ya jdhdhdhdhdh
Önemli tabi
Bence onu kaçırma derim konuşmak istersen de yaz
Siz evli misiniz
Yok hayır