Sevgiliniz sizin için ne gibi bir fedakarlık yaptı ya da nasıl bir fedakarlık yapmasını isterdiniz?

#tatlıkız 💕
Sevgiliniz sizin için ne gibi bir fedakarlık yaptı ya da nasıl bir fedakarlık yapmasını isterdiniz?

#tatlıkız 💕
Sevgilimin benim için yaptığı en büyük fedakarlık sanırsam görüntülü konuşmaydı onun dışında çok da büyük bir fedakarlığını görmedim zaten bir sene kadar ilişki yaşadık ondan sonra çeşitli kavgalar ve nedenden dolayı ayrılmak zorunda kaldık zaten uzak mesafe ilişkisi olduğu için uzun süre yürümeyeceği de belliydi sanırım bir ara benim boşluk zamanım onun boşluk zamanına denk geldi o doğrultuda ilerledi diye düşünüyorum ama neticede güzel şeylerle yaşadık yakın zamanda tekrar dönmek istedi Ben kabul etmedim çünkü kendisi agresif ve hatasını kabul etmeyen bir insandı ama yine de bana güzel zamanlar yaşattı
Cevap
9Cevap
Karşı cinsle konuşmamayı fedakarlık sanıyorlar 🥹
Kesinlikle oysa bu fedakarlık değil olması gereken bir şey..
Bence de yani 😒
Mümkünse em büyük fedakarlığı nerede kimle ise gelmesin ben böyle mutluyum..😂😁
😂😂
😁😂
Her şeye rağmen yanımda sağlam durabilmesi en büyük fedakarlığıydı..
Sevgilim olmadı ama olsaydı tabi ki de onun için elimden gelen her şeyi yapardım.. sırf o mutlu olsun diye
Hatırlamıyorum :D yapmamıştı sanırım eski sevgililerim
😄😄
Benim için kalbini açtı bana inandı. Bunlar herseyden kıymetli
😍😍
sevgilim olmadı olsa da fedakarlık yapar mıydı bilmiyorum bana o kadar değer verir miydi sever miydi çekincelerim var
Benimle birlikte kuzenimin evine geldi bir kaç defa. Ama akşam yemeği yemeye ve oturmaya. Kuzenimin eşi de vardı tabii
Yaptığı tek bir fedakarlık var ki bana kalsın dünyalara bedel benim için
Bana çok fena yumruk atmıştı çok güzeldi
🙄🙄
Hiç yapılmadı..
Kimse sevmedi de fedakarlik da yapmadi
Kimse fedakarlık göstermedi
Hayatımın ağzına zıştı ne fedakarlığı olacak
Sevmek en büyük fedakarlık
Ayrılması
Sevgili diyorsun da hangisini söyleyim şaşırdım.🤣
Arayıp sormak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?