2-3 hafta konuştuk. Sesimden etkilenmişti baya baya iltifatlar ediyordu vs
Ama sonra bir anda değişti bir kötü hissettim. Aramızda öyle bir şey olmasa bile arkadaş oluruz diyordu. İnsanlar neden böyle
Neden değerli hissettirirken bir anda bu kadar değersiz hissettirip kesiyorlar..
Ama sonra bir anda değişti bir kötü hissettim. Aramızda öyle bir şey olmasa bile arkadaş oluruz diyordu. İnsanlar neden böyle
Neden değerli hissettirirken bir anda bu kadar değersiz hissettirip kesiyorlar..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayalindeki gibi değildin ve seni kırmak istememis böyle kestirip atiyor ki aklina başka seyler gelmeden kurtulsun çünkü en basta iltifatlarla başlamış aslinda bi flortum var beni sadece fotoğraflarda gördü ya gercekte begenmezse diye ben bile endiseliyim 🤦🏻♀️ keşke hersey bu kadar fiziki olmasa çünkü brn onu görünüşü için sevmiyorum
Beni asıl kırmak istemese böyle davranmazdı diye düşünüyorum ya
Çünkü evet beğenmeyebilir bu çok normal bunu anlarım ama o şekilde davranması beni çok kötü hissettirdi
Seni güzel bulmadığı için olabilir ama bu yüzden dönmesi ergence bir şey
Beni beğenmemesi çok normal bunu anlarım. Dış görünüş önemli sonuçta ama sonraki davranışı hoş değildi değersiz hissettirmeden kesebilirsiniz
Kesebilirdi*
Bazıları açık sözlü oluyor maalesef
Sesinden etkilensiyse sorun sende değil o kişide ama en azından az sürmüş
Evet çok üzülmedim ama çok iticiydi o şekilde davranması. Kendimi kasten bir şey yapmış, suçlu gibi hissettim
Olur öyle öbüne bak devamında boş ver
Erkekler sadece partner arar, partner dediğim de canlı şişme bebek, bunu öğren ve üzülme.
Şişme derken
Bana şakacıktan ya da birtakım hormonlarımdan dolayı seninle konuşmuyorum diyordu
Der. Yalan makinesine mi bağlı?
Haklısınız
Kendini sakın kimseye kullandırma. Dediğimi de sakın unutma. Gün gelince birinden şöyle bir söz duyacaksın "sen de kadın mısın, sen karşımda soyunsan sana bakmam bile" aynı adamın kısa süre sonra s-ks için sana yalvardığını göreceksin. Bu işler böyle. Kendini koru o yüzden. Erkekler düzdür, betadır, yüzeyseldir. Farkındaysan tipi güzel kıza gidip sonra "güzel kızlar beleşe *m vermiyor" diye zırlayıp haklarında namus anlamında hakaretvari etiketlemeler yaparlar. Beleşe vermiyorlar diye canları acır, kendileri namuslu olduklarından değil. Böyle şeyleri araştır. Bakire kızla 9 sene sevgili olan var sanıyor musun ki 9 sene boyunca eli s-kinde mastürbasyon yaptı, yetisiz biri olmadığı takdirde emin ol bin tane kızı s-kti s-kti geçti ama kızın haberi olmadı o bakire kız saf bir aşk yaşıyor sandı, mümkün değil.
Erkekler aynıdır
Onu tanıyınca başka olduğunu düşünmüştüm yani tabi tanımak hemen olmaz ama aldığım izlenim
Sonrasında ben de böyle demeye başladım..
Biz kadınlar hep acı çeken taraf olduk keşke gerçekten mutlu olabilsek. Senin için dileğim gelecek sene bu zamanlarda hayatının aşkını bulman
Farklı sanmıştım bu sefer.. Ama çoğu aynı genelleme yapmayı sevmesem de
Teşekkür ederim
Fotoğrafını mı atmıştın sen ona ponçik
Evet artık görmek gerek dedi
Attım sonra o da atmıştı ama anlık sadece yüzünün yarısı gözüküyordu. Düzgün bir foto atmaya bile tenezzül etmemişti gördükten sonra
Her şey bir anda değişti
Seni çirkin mi buldu ya da sen öyle mi düşünüyorsun
Ben kendimi çirkin bulmuyorum ama onun istediği gibi değilmişim demek ki
O nasıl istiyordu peki
Balık etli birisini mi bekliyordu
Bilmiyorum fiziğimi az çok biliyordu boyumu falan
Boyun kaç senin ponçik
Tip önemli
Görünüşunu sevmemiş