Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben olmadım da. Aşk hoşlantının ilerisinde bir duygu. Aynı anda iki kişiye duymak çok mümkün değil. Hoşlanmak mümkündür fakat bu da diğer tarafa karşı eksik, zarar görmüş, azalmış olan bir şeylerin olduğuna delalet eder. Bu şekilde devam etmek de etik olmaz. Hoş etik pek önemsenmiyor ama, vicdana kalmış bir şey aynı zamanda. Ajda Pekkan çok güzel bir şarkı yazmış bu konuya 😌
kişi belki aynı anda iki kişiden hoşlanabilir
ama aynı anda iki kişiye aşık olamaz
çünkü aşk karşının karakterini benimsemek ve sevmek demektir
eğer bir insanın karakterini benimsiyorsan seviyorsan diğer insanın neden farklı karakteri ile ilgileniyorsun
bu davranış şu söze aykırıdır
aradığımı buldum o zaman neden arayayım ki
eğer arıyorsan aradığımı bulmamışım demektir
eğer bulupta aramaya devam ediyorsam o zaman bulduğumu sanmışımdır :D
cevap seçimi için teşekkürler
Rica ediyorum
Cevap
10Cevap
Hayır öyle bir kalbim yok
Aynı anda iki kişiye aşık olmak diye bir şey yok. ikisini de sevmemiştir.
Bir kişiye zor aşık oluyorum ikincisine nasıl olayım, hayır olmadım.
Hayır tabiki birine bile zor aşık olurum. Gönlümde o kadar geniş yer yok aşkı paylaşacak. Ama ilahi aşk ve özel aşksa o başka durum😌
Evet hayir arasindayimm.. Kalbim ve aklimm baska diyor.. sevdigim adam evli cikinca mecburumm baska biriylee olmaya onunla olamamm aslaa..
buyuzdenn zor durummm icindeyim
Bence bir insan zaten evli çıktıysa O insandan uzak durmak kesinlikle önemli
aynennn oylee kardesim.. halenn seviyorum onu ama asla olmaz onunla biliyorummm :(
Yapacak bir şey yok senin için ne hayırlısıysa o ama zaman içinde atlatacağını söyleyebilirim
aynenn oyleee, aminn.. tesekkur ederimm :)
Rica ederim ne demek zamana bırak zaman her şeyi düzeltecektir bu sürede sosyal medya ve benzeri hesaplarda O kişiden Uzak kalmaya bak
haklisinnn :(
Ne kadar uzak kalırsan o kadar çabuk atlatırsın ama ne kadar çok takip edersen o kadar unutamazsın boş ver niye düşünüyorsun ki evli bir adam ahlaksızlık yapmış seni kandırmış ya zaten genelde ilişkilerde hep erkekleri suçlarlar yani erkekler aldatıyor diye erkekler bir kadını aslında kadınla aldatıyor kadının düşmanı yine kadın sen yine dürüst olmuşsun bu işi bitirmişsin evli olduğunu bildiği halde devam eden insanlar var
benn edemezdimmm edememde, onu halenn cok seviyorumm biliyorr.. amaa olmaz ben onada dedimm eger birsey olursa biri birsey duyarsa bana metres derler dedimm kabul edemem ben degilimm o dedim.. onun karsi bana bir hissi yoktu sadece oyle konusurdukk ederdikk.. bulusma bile bir kere oldu oda bi 10 dakikaliktii sadece birsey vermem gerekiyordu ona
Anladım boş ver en doğrusunu yapmışsın hata olduğunda karısı varken seninle konuşması doğru değildi boş ver en doğrusunu yapmışsın hata olduğunda karısı varken seninle konuşması doğru değildi
aynenn oylee, tesekkurlerrr <3
bide sorun su kii 3 tane kuucukk erkekk evlatlarii var
Yazık ya gerçekten bazı insanları erkek demek istemiyorum bekarlıkta insan her şeyi yapar Ben mesela evli kadınlardan bile uzak dururum selam bile vermem bunlar nasıl ilişki yaşamaya kalkıyor anlam veremiyorum
bi anlasamm zatenn.. guyaa evden kacmak icinn evlenmiss.. sonra cocuklar yanlislikla olmuss.. laan tamamm bir tane olduu.. 3 tane ne?
Hep öyle olur zaten bir şey yazacağım ama lütfen kusura bakma kadının içine gidip gelirken de haberi yoktur Allah bilir
aynenn oylee.. icine girerkeenn hic bir sorun yokk nasil oluyosa allah bildigi gibi yapsinn..
zatenn ailesine fazlaa vakit harciyan biri degill o aslinda bekar hayati yasamalii.. gelen gidenle yatmasi lazim.. o kadini sadecee sey olarak kullaniyo bide evini felan halletsin diye
Olabilir
pff
Bence artık kendini üzme
insallahhh tesekkurler :)
Baskasina sans vermeye calistimm amaa o kiside cocukca ciktii..
sonraa kafamda birii var 4 sene once felan sevdigim.. arkadasimin kardesiydii.. beni ozaman red etti hoslandigi biri vardi diye.. simdide bana bir kac ay once istek felan atmisti ama beklentide birakmistimm sonrada kendisi cekmisti istegi.. dusunuyorumm ona sans versemmi diye. hani bu sevdigim adam hayatimda olunca ona o an veremedim. ve iki uc ay oncede annem o cocuga mesaj cekmisti birsey sormak icin.. annemde dedi keske bu cocugu ayarlasaydin kendinee yaa cok iyi cok yakisikli biri
Bence şu anda biraz kafanı toplamalısın yani kimseye şans verme çünkü şu anda senin her şeyden önce psikolojik olarak kafanı toplamaya ihtiyacın var
Bu duyguyu çoğunlukla erkekler Yaşar diye biliyorum yani öyle zannediyorum hiç aynı zamanda iki kişiye aşık olmadım olacağımı da zannetmiyorum
Aşk bu kadar kolay bir şey değil. Bende karaktersiz değilim şükür.
Hayır ben tek kişiye bile aşık olmuyorum kaldı ki iki kişi büyük cesaret ve büyük karaktersizlik
Hayir zaten güven sorunum oldugu icin asık olmak bile zor gelio
Olabilir hatta beraber aynı evde bile yaşayabiliriz
Oldum sonra ikinci aşık olduğum ile baya yol ilerledik sonrası ise karanlık
Höhh be aynı anda aşık olmak diye bir şey yok
Hayır olmadım😒🙄
1 kaldı da 2 kişiye olacam
Ben aşık olduğumu sanmıyorum
Hepp öyle oluyor niyeyse
Bir kişiye aşık olduk ta kaldı iki
Öbürü hoslantidir
Zar zor birine bir şey hissediyorum zaten
Hayır olmadım