+1 yılKendimden bir örnek vereceğim güzel can, yalnız ve bekar bir insanım, dürüst, güvenilir, arkadaş canlısı, hoşgörülü, centilmen, bakımlı bir erkeğim, duygularımdan asla çekinmem, bir kızı beğendiğim zaman söylerim, fakat hiçbirinde duygularımın karşılığını alamadım, bu hayat bana zorla güzellik olunmayacağını hatırlattı, bana dışarıda çok fazla kız bakıyor, görüyorum, gidip konuşmuyorum, sapık muamelesi görürüm diye, veya hiç konuşmuyorum, bu durumla çok fazla önemsemiyorum, neden yalnızım, neden talibim yok diye, senin kendimde görüyorum, iç ve dış güzelliğin bir, eli, ayağı yere sağlam basan bir kadınsın, mesleğinde var, sevdiğine sahip çıkacak bir kadınsın, Cenabı hak inşallah gönlüne göre verir. Talibim yok diye üzülme, bırak akışına su gibi aksın, merak ediyorsan kimlerin bana baktığını diye, dümdüz yürümeye devam et, kimselere bakma, yan yana geldiğinizde hafif gözünü sola kaydır 5 sn yanından ayrılana kadar eğer ki sana hala bakıyorsa o kişiler seni beğeniyordur. SANA Bir konuda uyarıda bulunmam gerekiyor güzel can, erkeği ancak başka bir erkek tanır, kimisi gönülden sever, kimi dış güzelliğe bakar. Sadece senin fiziğine bakıyorsa, o kişilerden hayır gelmez, bunun anlamı seninlen sadece yatakta olmak isteyeceği anlamına gelir, ama senin hem gönlüne, hem de dış güzelliğine bakan, senin konuşmalarından, hareketlerinden, düşüncelerinden, etkilenen erkek, sana iltifat eden, seni beğenen bir erkek olursa, kendini belli eder güzel can, o kişiyi görüp anladığında asla bırakma, her zaman gönlünde tut, ve hayatı birlikte paylaş, birlikte mücadele ver.
02 Yorumla
Soran+1 yılay çok teşekkür ederim. gerçekten çok güzel yazmışsınız
- +1 yıl
Rica ederim Gönlü güzel insan.
En İyi Cevaplar
+1 yılYani illaki senin mesleğin memuru ya da ortak güzellikte birisin diye illa birilerine seni beğenmesine gerek yok yani senin de bir yerlerde nasibini vardır emin ol buna tamam belki hayat kurmak istiyorsun belki evlilik yapmak istiyorsun bunu birçoğumuz isteriz, Ama mesela senin belli kriterlerin var mı evleneceğin insanda ne arıyorsun? Tamam işi olmasın mesleği olması evi olması bunlar önemli mesela dini inancın önem veriyor musun namaz kılması senin için önemli mi senin ailene uygun olacak Bence bunlar da önemli ama tabii her şeyde armudun sapı üzümün çöpünü demeyeceksin. Ben hayatta nasibin olduğuna inanırım ve nasibinde varsa bir gün seni bir şekilde bulacaktır yoksa sen ne yaparsan yap olmaz ama yeter ki sen çabadan vazgeçme. Aynı zamanda dua etmeyi bırakma
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederm en güzel yorumu siz yaptınız
- +1 yıl
Rica ediyorum
+1 yılboş ver herkezde bakmasın en iyisi bence madem memursun orta bir güzelliğin var gerçekten bir bakışta aşık olacak birisi çıkar karşına birisi illa ki farkeder seni
02 Yorumla
Soran+1 yılinşallah teşekkürler
- +1 yıl
Sonuçta kimse evde kalmamış herkesin kaderinde birisi yazılı bi bakarsın kısmetin tam ayağının dibine düşer bunu bilemezsin aynı benim bir müşterim bayanda olduğu gibi. Eşi yolda yürürken ayağı takılıp bu kadının ayağının dibine düşmüş kadın gülünce küfür etmiş 🤣 Sonra özür dileme falan tanışmış lar sevgili olup evlenmişler şu an durumları çok iyi hem maddi hem manevi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence seninle alakalı değil, eminim çok güzelsindir. Erkekler genel olarak kadına değer vermede pek iyi değil. Özellikle de herhangi bir çıkarına hizmet etmiyorsan görmezden gelmeleri normal. Seni gerçekten hak eden çıkarsız talep edecektir zaten, farklı olanı öyle ayırt edebilirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u +1 yılbence zamanla olur
00 Yorumla
+1 yılIyi Tanrının emri elçinin uygulaması üzerine talibim siz bana talip okur musunuz? Cevap; burası sanal güvenemem korkarım işin mesleğin nedir? Görmem lazım yok ya be almim korktum 😒🤔 sapık ciddiyetsiz biri olarak nitelendirmwz iseniz sanal takintiniz yok biraz cesaret varsa buyrun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMemur demişsin Erkek kadının statüsü makamına mevkisine Arzu duymaz Bu kadınların erkeklerde arzu duyduğu ilgi duyduğu bir şey Erkek sadece takdir eder he der gečer Orta güzellikse mesele sorun yok erkek seçici değil Hipergamikte değil illa efsane güzel olsun diye bir beklentisi yok Geriye kalan tek eksik Feminen kadınsı karakteristik özellikle dışa dönüklük felan bunlardan dır diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılTalibim yok bahtım kara diyosun. İnsanları uzaklaştıran huyların vardır. Çok konuşmak, gereksiz konuşmak ya da fazla sert olmak gibi , ikisinin ortasini bulmak lazim
02 Yorumla
Soran+1 yılhiçbiri yok bende ama belkide erkekleri iten bir özelliğim vardır ama farkında değilim
- +1 yıl
Sert bir mizacın vardır , ne bileyim giyinmeyi bilmiyosundur. Çok maskulensindir
Bu kadar umutsuz olmayın. İnanın güzelliğin göreceliliğinin farkında olan yüzlerce insan var ve artık u zamanda insanlar sadece yanlış insanlara zaman harcamak istemediğinden suskun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle düşünmene sebep olan şey uzun süredir yalnız olman. Sanırım sen seçici bir insansın en büyük etkeni bu olabilir 🤔. ya da yeteri kadar bunun için çaba göstermiyorsun 🙌🏻
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Güzellik görecelidir ve tek kriter değildir. Jest, mimikler, davranış tarzı ve güleryüzlülükte önemli.
En önemlisi karakter.
Belkide bakanlar vardır ama sen farketmiyorsundur00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. walla cok da düzgün kısmet arayan var ki. denk gelmemişsindir diyelim. memur olman cok güzel bence. garanti iş.
00 Yorumla
+1 yılMemur olman birşeyi değiştirmez zira kadınsın orta güzellikte olmanda kısa vadede iş yapar Talibini sen bulacaksın eğer istiyorsan 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu seninle alakalı değil çevren sıkıntılı veya düzgün gelmemiştir ortamını değiştir sosyal olmaya bak bulunduğun ortamda kalma düşündüğün kadar kötü olduğunu düşünmüyorum özgüvenini bırakma
05 Yorumla
Soran+1 yıl@Jakabo01 etkileşim icin niye bunu yazıyım ya
Cevap sahibi+1 yılHaklısın galiba kendi ego tatmini için de yapmış olabilir sen eleştiri yapınca yazmaya başladı
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İticidir, sosyal değildir, güler yüzlü değildir, hoş sohbet birisi değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılgüler yüzlüyüm aslında ama bilmiyorum belkide itici duruyorumdur
Memur olman sevileceğin anlamına gelmez. Güzellik evet çoğu insan için önemli. Onlar olmuyorsa sen hoşlandığın birine talip olabilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılBenim arkadaşımın da hiç yoktu atanınca bolluğun içine düştü nasıl olmaz senin ya
02 Yorumla
Soran+1 yılbende yokluk içine düstüm
- +1 yıl
Yaşın kaç? Buradaki insel erkeklere cevap yazma bence onlar da kuduruyor yalnızlar diye tüm kadınları suçluyorlar ahahhs
+1 yılKendini hafife alma eminim çok güzelsindir ve ayrıca ne iş yaptığın önemli değil çiçeğim 😊
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkğr ederim güzel yorumunuz icin
- +1 yıl
ne demek efenim güzel kadınları kafa kadınları severiz 😊
+1 yılSadece güzel diye birine bakılmaz giyimi gülüşü davranışı konuşması da önemi
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten cok güzel değilim ki.
+1 yılSen farketmiyor olabilirsin, her insanın Bi bakanı vardır muhakkak.
03 Yorumla
Soran+1 yılfarketmiyorum diyelim bana bakan varsa neden yazmıyor konusmuyor
- +1 yıl
Çekiniyor belki, pas vermiyorsundur
- +1 yıl
Bana Bi dm den yazsana bişey diyecem sana
Dışarıdan insanlara soğuk mu görünüyor olabilir misiniz?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılkonu evlenmekse, o biraz zor. ama birini tanimaksa senin elinde
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılMeslek grubunu belirtmesen daha kaliteli bir soru olabilirdi
00 Yorumla
+1 yılBence gayet hoş bir kadar bakarlar bakmayanda maldır yani
00 Yorumla
+1 yılMemur kız boşta kalmaz, çok sürmez sana birilerini bulmaları. Muhtemelen sen beğenmemişsindir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bakan illaki vardır ama seni beğeneni sen beğenmiyorsundur:)
00 Yorumla
+1 yılBelki de vardır da sen onlara bakmadığın için görmüyorsundur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelki bakan vardır da sen yüz vermiyorsundur çok seçicisindir
00 Yorumla Nerde memursun İzmir olabilirmi? yaşın olgun evlilik için görüşülmeliz.
00 YorumlaYani özellikle şu mesleğini belirten varlıklardan uzak duruyorum mesela :) teşekkürler
00 Yorumla
+1 yıliş yerinde kimse ile tanışmadın mı burada kim bilicek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeden bakan yok diyorsan ya soguk veya iticisindir ya da asiri gergin sinirli duruyorsundur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Oturduğun yer vasat bir yermi acaba onunda etkisi olur bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılSana hitap eden erkek yoktur muhtemelen onu da memur ortamında bulamazsın zaten
00 Yorumla
+1 yılBelki sana açılmaya korkuyorlardır yapın ağırbaşlı olabilir çekinirler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. İlla zamanı vardır bekleyip doğru zamanda doğru kişiyi bekleyin
00 Yorumla
+1 yılEe memur olsan ne ki tanımadığı kıza evet dicek hâli yok ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlur da bu işe ayıracak vaktin olmamıştır bu zamana kadar 🙂
00 Yorumla Tercih meselesi bunun dış görünüşle meslekle pek alakası yok çekindikleri için olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnşallah yalnız ölürsün 😂 kadınsın sonuçta, nazinin tribinin cezasını çek ve kedi besle en iyisi
112 Yorumla
Soran+1 yılkedim var cok seviyorum onu
Cevap sahibi+1 yılErkeklere bulaşma, senin gibi kızlardan nefret ediyorum
Soran+1 yılbenim gibi kız nasıl oluyor beni nerden tanıyorsun
Cevap sahibi+1 yılSana bakan yoksa kaprisli bir kezban olman muhtemel. İyi olanin ağzına scarsin kötü seversin sen de. O yüzden nefret ediyorum sen ve senin gibi kızlardan
Soran+1 yılama şöyle bir gerçek var, senin söylediğin kaprisli kezbanlar çok değerli oluyorlar ve hepsinin sevgilisi var zaten. bende senin gibi çok gıcık oluyorum onlara
Cevap sahibi+1 yılYok biz erkekler bakmiyoruz öylelerine. Ama kadınlar konusunda bu genelleme doğrudur. Her kadın acı çekmekten haz duyar boş işlerle uğraşır. Erkek sıkıntıyı çeker kadınlar ise bomboş varlıklardır. Elindeki telefon bile erkeğin icadı. O yüzden hiçbir kadının evrende değeri yoktur
Cevap sahibi+1 yılBakan hemcinslerim de mal olanlar
Soran+1 yılciddi anlamda erkekler genellikle nazlı kaprisli para düskünü boş beleş kızlara bakıyorlar. sonrada tüm kızları bu şekilde genelliyorlar. ha bizim gibi kızlara denk gelen erkeklerde hep korkak oluyor, sorumluluk almaktan aciz, en ufak zorlukta kaçma eğilimi gösteriyorlar. gerçi günümüzde erkekler dişil enerji mağduru oldular. eril enerjili erkek bulmak çok zor. hepsi kadınlığa evrilmiş erkek görünümlü bireyler. erkeğe yakışan cesaret, sahiplenicilik, liderlik vasıflarına sahip değiller. üzücü bir durum tabi.
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım sen de kızsın ve yazdıklarına bakarak kesinlikle iyi bir kadın olmadığını söyleyebilirim. O yüzden boş yani. Sadece kendini avutuyorsun iyiyim diyerej
Soran+1 yılsende bir erkeksin ve zaten başlı başına iğrenç bir varlıksın. yalancı palavracı korkak erkeklerden birisin. üzülüyorum size
Soran+1 yılsizi dişil enerjili topumsu erkekler
Cevap sahibi+1 yılKadınlar yalan söyleyen erkek severler.
+1 yılBi göster kendini hemen yorumlayayım. Bence ideal yani memur orta güzellik.
00 Yorumla
+1 yılErkekler bayılır memur kıza ama nasıl bulamadın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇalıştığın yerde yok mu güzel muhabbet ettiğin iyi anlaştığın kişiler
00 Yorumla
+1 yılgüvenlik görevlisi olarak benim bile şu an talibim bile olmadı gerçi talip olduğum kişiler bile beni beğenmedi seni beğenmeyen insanlar beni ne yapsın ama şu an 35 yaşında bir insan olarak alıştığımı söyleyebilirim
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası insan bir kadına yanaşmaya konuşmaya çekiniyor
Son zamanlarda çocuk tacizi kadına yapılan istismarlar
İnsanların birbirine olan iletişimini de etkiliyor
Yanlış anlaşılmaktan korkar oldu artık00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. normalde havada kapmaları lazım seni ama demekki bi yerde sorun war
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGayette bakan olir hatta havada kaparlar baska bi probl3m vardir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun memurlukla alakası yok her şeyin vakti zamanı var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de memurum. Çevremde bekar memur çok fakat cekingenlik var bende biraz
00 YorumlaAbla erkeklerin bakması için ortalama bir güzelliğe sahip olman gerekiyor.
Buradan ben bakarım cart curt yazan erkekleri engelle geç direk.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMaalesef cirkinlere bile bakiyor abazalar sana neden bakmasinlar 🤔
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılBilemem hanımefendi bilemem görmeden bir şey diyemem.
00 Yorumla
+1 yılAşko sen şu soruyu sorarak bile özgüvenini düşürüyorsun boş ver özgüvenin yerine gelsin özgüven çekici gösterir bir insanı tabii dozunda olan
00 Yorumla
+1 yılStatü gereği mi kendini şartlıyorsun unutma erkekler her zaman dış görünüşe bakar
01 Yorumla
Soran+1 yılşartlamıyorum ki
+1 yılBelki insanları iten bir özelliğin vardır Soğuksundur falan?
011 Yorumla
Soran+1 yılsoguk insanın da bi alıcısı olmaz mı ama ya
- +1 yıl
Yani bende uzaktan soğuk dururum bu yüzden seni anlıyorum tabi oluyor ama yaklaşmaya daha çok çekiniyorlar bana iş yerinde instadan yazmışlardı senden hoşlanıyorum ama konuşmaya cesaret edemiyorum diye
Soran+1 yılbana ne yazan ne istek atan ne benle konusmaya calısan kimse yok.
- +1 yıl
Belki orta guzellikte değilsindir bilemedim açıkçası 🤦
Soran+1 yılçirkinlerin bile seveni var görüyorum
- +1 yıl
Tanışalım. istersen merak ettim nasıl birisi olduğunu açık açık yüzüne söylerim ama sorun neyse
Soran+1 yılmaalesef ona cesaretim yok
- +1 yıl
Oha neden yani seni görünce nolucak eve gelip tecavüz edip bıçaklayıp öldürecek miyim 😃 bu korkuyla işin baya zor
Soran+1 yılya cesaretim yok deyince bunları nereden çıkardınız? 😂
- +1 yıl
Bu endişeye anlam veremiyorum çünkü sjdjd
Soran+1 yılsaygı duyuyorum efenimmm
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılımkansız mutlaka talıbın vardır nerde saklandın o kadar radardan nasıl kactın
00 Yorumla
+1 yılÇünkü erkolar kendini begenmiş para avcısı kızları severler
11 Yorumla
+1 yılBir de sen dene. Belki denemekten usandıkları için gelmiyorlardır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNereye başvuru yapiyoruz
05 Yorumla
Soran+1 yıladay başvurusu mu
- +1 yıl
Evet. Mülakat olacak mı, ona göre tras olacam
Soran+1 yılbenden 10 yaş büyüksünüz o yüzden olmaz
- +1 yıl
Tüh ya yaşa takıldık. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Soran+1 yılhahaha sağolun
+1 yılGerçekten mi asıl senin gibilerin talibi olur
01 Yorumla
Soran+1 yılneyden kaybediyor olabilirim sence
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılGirişken ol biraz , arkadaş edin , bakım yap
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılbakacak olanların haberi yoktur.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılDışarıdan soğuk görünüyor olabilir misin
00 Yorumla
+1 yılKendini kapatıyordur iletişime
00 Yorumla- Devamını Gör (81)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım