Bir kaç hafta oldu tanıştık yeni birisiydi çokta önemli değil ama merak ettim yorum istiyorum çok iyi konuşurken giderken bu kesme ne sizce

Bir kaç hafta oldu tanıştık yeni birisiydi çokta önemli değil ama merak ettim yorum istiyorum çok iyi konuşurken giderken bu kesme ne sizce
Türkçe özürlü. Bikaç hafta dayanman bile mucize.
Onu geçtim de adam senden hoşlanmamış da olabilir. Başkası da olabilir. Bu önemli değil bence. Sen orada üstüne çok gitmişsin biraz böyle ondan hoşlanmış imajı çizmişsin. Bırakmak istemiyorsun bağlanmışsın gibi anlamıştır o. Onu yapmasaydın iyiydi ama sağlık olsun boş ver
Hoşlanmayabilir ama 2 nci buluşmayıda kendi ayarladı sürekli görüşelim görüşelim sonra bu
Belki unutamadıgı biri vardı. Ya da eski sevgilisine dönmüştür
Beğenmese görüşmeden sonra çok yakın konuştu gelecek üstünden bile ona şaşırdım
Çocuk sana efendi gibi durumu açıklamış denemek istemiş sevememiş olmamış fazla uzatmadan da açıklama yapmış ama telefonu uçak moduna alması da normal gelmedi belki rahatsız etmesinler diye de yapmış olabilir belki başka flörtü de vardır bilemedim ama öyle biri olsa kibarca açıklama yapmazdı uslübunu bozmamış
Gün boyu buluşma planı yapıp işten izin aldırıp akşamı yapamıyorum derse sinirlenirim
Cevap
9Cevap
Sinirden kafayi yiyecek bir durum yok aslinda. Cocuk sana demis ki " kimseye baglanamiyorum"
Denemis, seni gormek istemis, belki cidden cabalamis ve olmamis. Belki bir iliskiye hazir degil.
Ama cok ustune gitmissin. Kafanda kurup kurup gurlemissin. Ayrica her iliski bitirmek isteyene boyle davranacaksan lutfen sende her isteyenle ya da istediginle bulusma.
😇
İnsan gibi bağını koparmak istemiş. Bu kadar kızacak bir şey yok, kendine kız. En fazla 1 aylık bir ilişkidir ve hayaller kurmuşsun. Gerçekten bu kadar saf olmayın bu hayatta, dışarısı kurtlar sofrası.
Şöyle söylim günlerdim düşündüm diyor ama arka planda buluşma ayarlıyor o gün işin olmasın kesin görüşelim bir gün öncesinde de bunu yapıyor
Sana birkaç haftadır ne dediği önemli değil, yine suçlu olan sensin.
Neden benmişim
Hayal kurmayacaksın. Senin yaptığın gibi hatalarım oldu, hatta daha büyüğü oldu. Ama sonunda anladım ki, sorunlu olan her zaman bendim. İnsanları fazla düşünerek, hayatımın merkezine alarak, hayal kurarak, beni asla bırakmayacağına inanarak. İnsanlar bütün ilişkilerinde çıkar gözetirler ki bu çok normal. Ergenlikten çıkamamış insanlar genelde ilişkiye aşk, heyecan gözüyle bakmaya devam ederler. Gerçekte böyle bir şey olmadığını herkes biliyor. Önemli olan her zaman bu ilişkinin sana ne katacağıdır. Vaktini geçirmek için boş bir ilişkinin içinde bulunmaya çalıştığını anlayabiliyorum. Böyle yapmaya devam edersen daha çok pişmanlık yaşarsın ve aslında suçlunun kendin olduğu durumlarda karşı tarafı suçlarsın. O kişiye suçsuz demiyorum ama sende suçlusun.
Gençsin yaşa, istediğini yap, istediğinle takıl tarzı tavsiyeler veren insanları çok apt*l buluyorum. Asıl gençken bir şeylerin ciddiyetinin farkında olmak gerekiyor. Sonra pişmanlığını sadece sende çekmiyorsun, olursa çocuklarında çekiyor.
Tip olarak mı beğenmedi biri mi vardı anlamadım onu merak ediyorum yoksa haklısın yazdığında buluşmak içim 1 haftadır plan yapıyor bir gün kala bunları diyor buluşmadada açık çay söyledi anlamına evde bak dedi baktım demli olunca bardağın diğer tarafından göremezmiş beni beğenmeyen insan bunu neden yapar peki
Seni beğenmiş ama istediği hazzı alamamış bu ilişkiden. Sana karşı herhangi bir hoşlantı bile yaşamamış zaten sen öyle sanmışsın. Başka yapacak bir işi olmadığı için bir ilişkiyle vakit geçirmek isteyen birisi. Önceki ilişkileri gibi heyecan yaşayabileceğini sanıyor ama öyle olmadığını anlamış o yüzden böyle yapıyor.
Çok kısa sürdü 2 hafta konuşma 2 haftaya bu konuşma fazla drama yapıyor ona sinir oldum buluştuk beğenmedin devam etme
Çok fazla ilişkiye girdiği için artık en ufak bir zevk bile alamıyor. Bir şeyler denemiş ama olmamış işte.
Buluştuk dokunmadı bile sen ne ara konuyu ona getirdin
Bahsettiğim cinsel ilişki değil.
Evet hayatında başka birisi var ama keşke sende tamam diyip direkt engelleseydin bunun gibilere ne dil döküyorsun daha zaten birkaç haftalıkmış
Beni beğenmedi die düşünmüştüm ama mesajları iyice okuyunca sanki unutamadığı ya da birisi var gibi
Birkaç haftada işler nasıl buraya geliyor ben de bunu merak ediyorum. Birkaç haftalık tanışma bana arkadaşlıktan öteye gidemeyecekmiş gibi geliyor. Nasıl oluyor bunlar? Konuşmaya bakılırsa bayağı da önem vermişsin bu kişiye.
Erkek bu denli sakin yazarken neden deli gibi bir sürü mesaj doldurup onu arşa çıkarıyorsunuz?
Erkek bir anda arşa çıkarıp böyle bir mesaj yazınca noluyor
Gitmeyecekse bile havalanıp gidiyor 😄
Mal çünkü zaten tuhaf yerine tuğaf yazıyo eğitimsiz kültürsüz davar. İyi yapmışsın def etmekle
Yazıyor** klavyeden ben de davar damgası yemek istemem şimdi hahahhah
Yaptığı ne peki
Sinirden kafayı yemelik bişey yok canım denemiş denemek istemiş işte olmamış
Tuğaf ne be başlaman hata
Bende anlamadım
Aman erkek milleti yeni birini bulmuştur
çok uzatmışsın
gerek yok
Uzatma işte salla gitsin
Hepsini okuyamam ama değmez üzülme
Neden saygı göstermiyorsun
Oda bana saygı göstermedi konuşmasın ilk baştan
Ama birr şeyler çabaladı olmayincs olmuyor zorlamanın bir manası yok hem söylemeyip devam ettirseydi daha çok üzülürdün
Devam ettirmek zorunda değil ki 2 haftalık bir şey görüştük beğenmemiştir soğuk davranır bu buluşmadan sonra çok yakın davranıp yaptı
Yakınlıktan kastın ne anlatamak istersen dinlerim gizliden çıkabilirim
Ya öyle değil mesajda tekrar buluşma planı. Yaptı yok geleceğimde ol aile hayatımda ol
Anladım o zaman birini bulmuştur net
özel konuşabilirmiyiz detaylı yazın
ruh hastası olmanız
Derken
boş ver boyle seyleri
Senden hoslanmamis
Görüştük konuşmasaydı basit yani hoşlanmamış olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?