Evlenmeme rağmen hala benim peşimi bırakmıyor şikayetçi bile oldum korkmuyor asla
takıntılı eski sevgiliniz oldumu? Nasıl baş edilir?
Evlenmeme rağmen hala benim peşimi bırakmıyor şikayetçi bile oldum korkmuyor asla
takıntılı eski sevgiliniz oldumu? Nasıl baş edilir?
Bu bir suç ve anlaşılabilir, inanılabilir gibi değil yani. Evlenmişsin ve hala peşinde. Bunlardan eşinize bahsettiniz mi? Senden ne umuyor? Boşanıp ona döneceğini mi sanıyor? Nasıl bir manyak bu? Yargı ne diyor bu konuda, tedbir karaları yok mu? Savcılık bir karar vermedi mi? Yasak değil mi sana şu kadar yüz metre den fazla yaklaşması? Eşinize anlatın ve tedbir almasını sağlayın.
Eski sevgilim değil de sevgili olmaya çalışan iki kişi oldu. Pardon, aslında bir tane eski sevgilim olabilir de. Yani en son "Niye yanıt vermemiş olduğumu düşünmüyor musun hiç? Anlasana, artık aklımda başkası var." deyip kurtuldum. Oysaki biri de yoktu ama başka türlü yazıp, arayıp duruyordu o kadar görüldü atıp durmama rağmen.
Cevap
6Cevap
Hayır olmadı. Bu tip takıntılı insanlardan kurtulmanın tek yolu ya öldürmektir ya da sakat bırakmak veya sağlam dövmektir. Gözünü korkutmaktır yani. Benim sana tavsiyem bir kiralık katil tut ve öldürt onu. Eğer bunu istemiyorsan sağlam bir dövdürt, hatta sakat bırak. Çünkü kimsenin bir başkasının hayatına karışmaya, peşinden koşup rahatsız etmeye hakkı yok. O senin canını sıkıyorsa sende onunkini sık.
İnstadan bir şeyler görüp bana burada engel atması örnek olabilir mi
Al işte bir ruh hastası daha
evet oldu alalh karetsın kı allah bıldıgı yapsın allah belasını versın psıkolojımı bvozdu ıkı gunlük ırıspıları merak etsın ettıgı kızda geberır ınsalalh surunur allahın cezası
En kötüsüdür… hatta sevgili bile olmasan 1 görüşme de bile sapşantılılar oldu.. uzunnn seneler aldı Dicem ama hala denede bir dürtterler
illa bıç4. kl4tcaklar kendilerini ondan sonra akılları başlarına gelecek
Eski karım 😁 10 yıl oldu halen aynı istikrarla arıyor. Aynı istikrarla açmıyorum telefonlarımı ve muhatap olmuyorum. Yüzsüz ya 😂
Oldu kendiliğinden bıraktı
Nekadar sürdü bırakması
3-4 ay
pek oldu sayılmaz
Olduda ekmekte zorlandik
Savcılığa ver bir daha
Hiç sevgilim olmadı
İyiki
😃
Oldu olmaz olur mu
Hayır
Basit