Gizli Üye(25-29)+1 yılBirisiyle ilişki başlamadan önce dikkat etmek isteyebileceğiniz bazı önemli noktalar şunlar olabilir:
1. Karşılıklı İlgiler ve Değerler: Ortak ilgi alanları ve değerler ilişkinin temelini oluşturabilir. Bu nedenle, sevgilinizle benzer ilgi alanlarına ve değerlere sahip olup olmadığınızı göz önünde bulundurmak önemlidir.
2. İletişim Becerileri: Sağlıklı bir ilişki için iyi iletişim çok önemlidir. İlişkide açık ve dürüst iletişim kurabilme yeteneği ilişkinin sağlığını belirleyebilir.
3. Duygusal Uyum: Sevgilinizle duygusal olarak uyumlu olup olmadığınızı anlamak önemlidir. Birbirinizi anlayabilmek, destekleyebilmek ve duygusal olarak bağlı olmak ilişkiyi güçlendirebilir.
4. Kişisel Sınırlar: Kendi sınırlarınızı ve sevgilinizin sınırlarını anlamak ve saygı göstermek önemlidir. İlişkide sağlıklı sınırlar belirlemek ve bu sınırlara saygı duymak ilişkiyi olumlu yönde etkileyebilir.
5. Gelecek Hedefleri: Gelecekteki hedeflerinizin uyumlu olup olmadığını görmek önemlidir. İlişkiyi uzun vadeli düşünüyorsanız, partnerinizle gelecek planlarınızı paylaşmak ve uyum içinde olmak önemlidir.
Bu faktörlerin yanı sıra, karşılıklı saygı, güven ve bağlılık da sağlıklı bir ilişkinin temel unsurlarıdır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. Anayasanın ilk dört ile 66. Maddesini hedef almamalı. Bu maddeler Özetle ; Atatürk , laik cumhuriyet, Türk Bayrağı, Devletin bölünmez bütünlüğü ve Türk adı. Yani cumhur ittifakı ve DEM partili ise; terk ederim.
2. Seks yapmalı. Seks yapacak kadın muhakkak, dört buluşmaya kadar belli eder. Etmiyorsa, seks konuşmayıp iletişimi kesmek lazım. Seks yapmayınca, sevgili olunmuyor; arkadaş olunuyor. Kız arkadaşla da ne konuşacam ki? Erkeklerle bir ton konuşacak konu oluyor; Kızlarda olmuyor. Bakireyse , zaten seks düşünmem ; terk ederim. Erkek adam evlenmeden , bakire kadınla seks yapıp ilk pişmanlığı olmaz Ayrıca, evli, ciddi ilişkisi olan ve 19 yaşından küçük kızlarla da seks yapılmasına karşıyım.
3. Seks yapsa bile , Maddi durumumu aşan hediyeler istememeli. Zaten her istediğini alsam, bir süre sonra benden sıkılıp terk eder. Zira kadınlar, kendisine sürekli hediye alan erkeklerden soğuyorlar. İlk hediye, ilk seksden sonra alınmalı. Daha sonra, özel günlerde alınmalı sadece
4. evlilik muhabbetleri açmamalı. hemen bitiririm. 35 yaşımdan önce, düşünmüyorum. Şimdi 28 yaşımdayım. Bunu ilk sekden sonra, belirtirim
5. Seks yapsın yapmasın; beni kontrol etmeye çalışmamalı, kısıtlamamalı, aşırı kıskanmamalı, saygısızca davranmamalı ve gereksiz yere kavga çıkarmamalı
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yıl1-) Video oyunlarıma müdahale etmemeli.
2-) İlgi bağımlısı olmamalı, ınga ınga ağlayan bebek gibi hadi bana ilgi ver demesin.
3-) Cinsel olmayan fiziksel yeri güzel olmalı.
4-) Zaafımla ilgili fantezimi tiksinç bulmaması gerek.
5-) Tribi ayarından fazla kaçırmamalı.
6-) Çok sosyal aktiviteler beklememeli benden.
7-) Sohbetinden keyif almalıyım.
8-) Yengeç burcu olmamalı.
9-) Sarışın ve renkli gözlü olmayacak.
10-) Ben ona sadık kalacağım için o da benden başkasına mavi boncuk dağıtmamalı.
11-) Temas bağımlısı olmamalı bir de. Şap şup sevmem öyle.03 Yorumla- +1 yıl
Neden yengeç olmasın
- +1 yıl
20.11.2013 tarihini tekrar hatırlamak ve yaşamak istemiyorum.
- +1 yıl
Hmm genelde yengeç burçları sevilmiyor nedenini merak etmiştim
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ciddi ilişki insanıyım. Zor güvenen biriyim , duyğularını göstere bilen sevgisini hissetdiren gerçekten buna layık olduğu an hayatımda sonsuza kadar yeri olur.😌
13 Yorumla- +1 yıl
Keşke sizi tanımak için bir şansım olsaydı ama olmayacağını biliyorum çünkü burası KS
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Evlilik odaklı olmalı, bir de insancıl olsun, insana benzesin! 😅
Kendisi gibi olsun, benim için dikkat etmesin! 😅
Merhametli olsun! 😅22 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılArtık bireysel değil iki kişilik düşünmeyi göze alması gerekir..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanç tavrıma.. ilişkide ki sınırları aşmamaya..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDürüst olmalı ve güvenilir olmalı.. ayrıca beni anlamalı birde gerçekten kalbim için sevmeli
13 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel, bahtın açık olsun:)
- +1 yıl
Teşekkür ederim senin de ☺️
- +1 yıl
Rica ederim:)
+1 yılBiri sevgilim olmak istersin lütfen bana dürüst davransın gerçekten insanlardan çok yoruldum insanları değer vermeyi korkuyorum, her değer verdiğim her sohbet ettiğim yanında olduğun insandan belli bir zaman sonra acı ve üzüntü görmeye yoruldum Bu yüzden gerçekten beni üzmeyecekse bana değer verecekse tabii ki her zaman mutlu olamayabiliriz gel git zamanlar olabilir Ama çoğunlukla yanımda olacaksa olsun iki gün sonra sıkılıp gideceksin hiç gelmesin gerçekten çok yoruldum üzülmekten sinir krizleri geçirmekten çok yoruldum.
10 Yorumla
+1 yılSaygılı olmalı, yalan söylememeli , önceliği ben olmalıyım benim için yatırım yapmalı.
Bunları yapmasını kendisinden asla istemem olay bunları kendisi düşünüp yapmasında zaten ve ayrıca bazıları şey diyor ya o kişi senin zihnini mi okuyacak hayır zihnimi okumasına gerek yok beni çok istiyorsa gözlemleyerek nasıl biri olduğumu anlaya bilir sevgi zor bir şey değil inanın bana💕
12 Yorumla- +1 yıl
☺️💖
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. En az birkaç aydır birbirimizi tanıyor olmalıyız
Arkadaş olarak sohbetimiz akıyor olmalı
Ciddi ilişki insanı olmalı (bana göre sevgililik evliliğe atılan ilk adımdır)
Asla yalan söylememeli, sadık, güvenilir olmalı
Anlayışlı ve saygılı olmalı
Bencil olmamalı
Zeki ve mantıklı olmalı
Sorumluluk sahibi olmalı
Birbirimizi hem görünüş hem karakter olarak ilgi çekici buluyor olmalıyız, gerçekten hoşlanıyor olmalıyız
Hayvansever ve merhametli olmalı10 Yorumla
+1 yılBeni dusundugunu hissettirmeli, oyle lafta degil bildigin icraatla. Kendisini tabi yok saymayacak. Ama bana saygili oldugunu dusundugunu hisettirmeli. Gelecege donuk planlar yaparken benide dusunerek yapmasi.
beni asaglamasin hep motive etsin yanimda olsun. Hatam varsa tabi hatami soylesin ama uslubu duzgun olsun. Beni daha iyi bi yere goturebilir. Hayatima bi pozitif bi ek olmali, bende onun. Duygusal animda beni anlasin duygularima hakaret etmesin. Merhamet diyorum baska hersey olur zaten.
15 Yorumla- +1 yıl
Aynada gördüğüm birini tarif ettin
- +1 yıl
@HÜSEYİN-SAMA ne mutlu bana :)
- +1 yıl
Sana bisey sormak istiyorum. Bu özelliklerin var olduğunu varsayıp tip olarak istediğin karşılanmadığında ne yaparsın? Ona şans verir misin yoksa baştan biter mi?
- +1 yıl
@HÜSEYİN-SAMA benim tek baktigim sey cekicilik. Beni cekiyosa bitmistir. Bi erkek tipim olmaya bilir ama cekicidir beni nasil tav edicegini bilir senpatik olur bi albenisi olur gozumde en yakisikli erkek o olur. Ama cekicilik yoksa en iyiside olsa olmaz.
- +1 yıl
Daha iyi cevaplanamazdı bu sorum. Helal olsun. Çekici değilim onu anladım şimdi eheheh
Benim tek çizgim beni bilmeden, anlamadan dinlemenden asla yargılamasın. ☝️
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Başta o elektiği alacağım. Dikkatten bağımsız olarak kafaların uyuşması lazım. En önemli başlangıç iletişim diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle beni prenses gibi hissettirmeli. Sevgimi suistimal etmemeli. Bana güvenmeli. Sadakat çok önemli. Bir mesajı çok görmemeli. Bir sorun oluştuğunda trip atmak yerine açıklamalı insanız konuşarak anlaşabiliriz.
36 Yorumla- +1 yıl
✅✅✅
- +1 yıl
Aslında zoe olan kadınlar değil ya erkekler iletişim kurmayı beceremiyor
- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
Ama vardır kalbimize göre birileri illaki Allahım Kalbimize göre versin 🩵
- +1 yıl
Aramıyoruz ki 😅
- +1 yıl
Aynen valla dndbhs
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKarşı cinsle mesafeli olmaya dikkat etmeli. Bana karşı saygılı, düşünceli ve anlayışlı olmalı.
23 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir şey koşmaya gerek yok kimse kimseyi değiştiremez ya kabul etmezsin ya da olduğu gibi kabullenirsin
50 Yorumla1. benim giydiğim hiçbir şey onu ilgilendirmemeli (Ailem karışmıyor o hiç karışamaz )
2. Erkek arkadaşlarımla beni kıskanmamalı (arkadaşlarımla arama mesafe koyamam)
3. sürekli nerde olduğumu sormamalı (her gittiğim yeri ona belirtmek zorunda değilim sonuçta)
4. Ben konuyu açmadıkça cinsellikle ilgili konuşmamalı (öyle bir a. pt. l ile iki ay çıktım başta normaldi sonra her şeye "kalktı" deyip duruyordu iki ay bile tahammül edemedim.)10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılBence kişisel alana saygı olması gerekiyor fakat bir şeyleri saklamak anlamında değil, her şeyi bilmesine gerek olmadığı için. Düşünsenize arkadaşlarınızla olan mesajlarınıza kadar okuyan bir sevgiliniz var, ıyyy.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Beni çok sevmeyecek
Ağır olaca öyle kolay olmayacak
Beni çok sallamayacak soğuk olacak
Ulaşılmaz olacak benim telefonlarımı her zaman açmayacak
Sonra arada bana sktr çekecek telefonlarımı her zaman açmayacak hatta engelleyecek ben ona zaten ulaşırım
Benden utanacak gizli yerler de buluşacak
görsün o zaman ben onu nasıl severim ilgiye boğarım.00 YorumlaBu devirde çok zor sürekli rahat davranıyorlar. Bir kız Listeleri var ya da kafaya taktıkları exleri
20 Yorumla
+1 yılSaygili ve seviyeli olmali. Kisilik anlaminda yani. Kaliteli biri olmali oncelikle. Gerisi bir sekilde halledilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç birşeye acele etmeyecek. Israrda etmeyecek. Kendisini dünyanın en iyisi oymuş gibi egoya kapılmayacak.
11 Yorumla- +1 yıl
Özür dilerim bu dediklerini yapamam hesabı sileceğim :(
+1 yılSevgilim yok, ve istemiyorum bu saatten sonra..
35 Yorumla- +1 yıl
hemen aşka küsülmemeli
- +1 yıl
Latif Doğan-Küstüm
- +1 yıl
Sebep
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıltaabikide cinsel konuda bi çizgim var bunu aşarsa ciddi sorun olur benım içim buna dıkat edecek
10 Yorumla
+1 yılBana ve ona ola sevgime sadakatime saygi duysun ve güvensin yeter
10 Yorumla
+1 yılBenimle konuşan bir kadın başka erkekle buluşamaz konuşamaz. Konuşursa artık sevgili falan değiliz.
10 YorumlaDürüslük ve bağlılık
Yalan konuşmaması
Gözünün dışarda olmaması
Evlilik odaklı olması
En önemlisi: kişilik ve karakter110 Yorumla- +1 yıl
Hepsi var tip yok uyar mı?(teklif değil merak)
- +1 yıl
neden noldu da kapandın aşka (bende kapalıyım bu arada )
- +1 yıl
Kardeş sen naptın ya sevmeyi bıraksan iyi olur kur
- +1 yıl
Düzgün birilerini bulursun unsallah
- +1 yıl
Hayır tabiki niye kırılalım. Düşüncen güzel ama ikimizde bitik gibiyiz.
+1 yılYalan
Saklı gizli iş olmayacak
Sadık olacak
Saygı sınırını aşmayacak10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanmanın sınırı var, bilmeli. Özelime saygı duymalı. Telefonumu alıp, kurcalamamalı
10 Yorumla Giyimine dikkat edecek öyle mini etek Yok bilmem ne yok söz dinleycek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim ona verdiğim değeri onun da bana verdiğini hissetmem gerekiyor
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİmza attığı andan itibaren boşanma ayrılma gibi konuların olmaması gerektiğini bilmeli yani boşanma olmamalı katlanacaksın bunu bilerek evlensin.
21 Yorumla- +1 yıl
✅✅✅
+1 yılSevgisini acikca belli etmeli beni oyalamamalı çünkü takılmalık biri değilim benim gibi düşünmeli aynı kafada
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır hayır demektir.
Israr edene dengim gibi davranmayı bırakır hak ettiği gibi velet muamelesi yaparım.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Başına buyruk hareket etmemesi, kıyafet konusu, bireysel takılmaması, beni soyutlamaması, habersiz bırakmaması gibi konular olabilir
00 Yorumla
+1 yılİlişkide en önemli şey bence şu,
Mesela ben yüzde elli ilgi Sevgi verdim o yüzde otuz bu asla olmaması gereken bir şey bence00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok fazla şey var. Aramızdaki iletişimin akışı içinde belirlenir bayrağının rengi. Şimdi listelemek zor
00 Yorumla
+1 yılSaygısız davranmamalı, kaba görgüsüz olmasın. Bazı kırmızı çizgilerim var saygı duyacak ve benimle aynı düşünce yapısına sahip olmalı zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsürekli cinsellik düşünmesini istemem. beni bir obje gibi hissettirmemeli. zaten diğer türlüsü aşk olmuş oluyor insan sevdiğine kıyamaz o şekilde düşünemez.
10 Yorumla
+1 yılMutlu etsin yeter
23 Yorumla- +1 yıl
Pp de ki sen misin gerçekten. @KIZILİNKA
- +1 yıl
Maşallah gerçekten. Sevgilin kadir gecesi doğmuş doğduğu günüde cumaya denk getirmiş
- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılNefes alsın yeter kdbxjd Şaka.. Kriterler kişiye göre değişir. Herkesi tek bir kalıba sokamam
11 Yorumla- +1 yıl
Sende bazı erkekler gibi nefes alsın yeter
+1 yılSaygı ve güven. Bir kere saygısızlık yaparsa ya da bir kere güvenimi kırarsa direk bitiririm
20 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce cinsellik istemesi, "acaba beni kullanmak için mi böyle yapıyor?" Diye düşünürüm.
00 Yorumla
+1 yılOlmaması için elimden geleni yaparım bağlı kalma sorunum var
00 Yorumla
+1 yılYalan ilgisizlik aldatma ikiyüzlülük sevgisizlik terslik erkek tribi umursamazlık yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılFazla konuşmasın yeterli. Çok konuşunca istemeden soğuyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı cinsle aşırı samimi davranışlarda bulunmamalı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
+1 yıl1- Trakyalı
2-Fenerbahhceli
3-Dürüst olmalı eğer 3. Yoksa diğerlerinde pek bir önemi yok00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok şey var, bazen olmadığına karşı taraf adına seviniyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bakımlı olmaya ve kilosuna dikkat etmesi yeterli benim için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSınırlarımı ona söylemem. Söylersem bunu kullanır. Sadece hata yaptığı zaman söyleyecem.
00 Yorumla
+1 yılHiç sevgilim olmadı o duyguya yaşamadım hiç bı kız bana yanasmadi
05 Yorumla- +1 yıl
Dayı ağlattın beni ya
- +1 yıl
Dayı ağlayınca rahatlıyoruz. Ben çok utangactim küçükken normal bile konusamazdim aile baskıcı çoğu şey yasak yasayamadik sağlık olsun.
- +1 yıl
Yakışıklıyım ama kismede sevgilimin olmadığına inanmaz
- +1 yıl
Yakışıklı olduğuna şüphem yok kral da bir şey sormak istiyorum aile baskısını şuanda atlattın mı
- +1 yıl
E yani evlendim zaten kanka ama. babam üstümde oturuyor, yine biraz baskı var ama eskisi kadar değil ama her şey evlenince serbest oldu evlendikten sonra ne anlamı varkı evlilikte hayalimdeki kızın t tersi bı kızla evlendim aşık oldum onu beğenmiyordum ama. buna rağmen vazgeçemedim evlendim pismanim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana cinsellik vermeyen kızla aylarca konuşmam asla. Bu erkeğin enerjisini bitirir, kadın ilgi görmek istiyorsa erkeğe de cinsellik vermeli ve memnun etmeli.
00 YorumlaKibarlık çok önemli kibar birini kim niye sevmesin ki
16 Yorumla- +1 yıl
Gayet kibar dürüst nazik biriyim ama elde var sıfır niye biliyor musunuz
- +1 yıl
Haklısın bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı. Adaylar oldu da seven denk gelmedi
- +1 yıl
Dua'nı aldığıma göre kesin karşıma çıkacak (amin)
Ailem ve inancim hakkinda hassa oldugumu bilmeli bide kilom hakkinda
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi ben hemen şlaks diye cnsellik konuşanlardan buz gibi soğuyorum. Güneşi maabadıma soksanız yine ısınamam daha ona.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim yaralarımı kanatmasa yeter... Ama hanımefendiler bilmeyerek de olsa tuz başa biliyorlar... Ne diyelim, canları sağolsun...
00 YorumlaDur durak bilmeli fren pedalıda olmalı
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılaşiret olacak passatı olacak res olacak hanımcı olacak🤍✨💅🏻
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBana saygısızlık yapan insana katlanamam
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıldürüst olsun mantıklı olsun, gerisi gelir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılKalbine bakarım güzel mi diye
10 Yorumla
+1 yılKarşi cins ile samimiyetine dikkat etmeli
10 Yorumla- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım