Kader de ne yazılıysa o kişi ilemi evleniyoruz bu değişmiyormu yani
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba,
Evleneceğimiz kişi, diye bir şey yoktur. Herkes evlenmiyor!
Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırari kaderdir. Izdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur. İhtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır. Cüzi irade de denir...
Evlilik sevgili iş bunlar cüzi irade ihtiyari kaderdir!
Evlenirsin kaderin olur, nasibin olur evlenmezsin bu da kaderin olur nasibin olur!
Nasip kısmet şans kişinin kendisidir. Durup dururken hiçbir şey olmaz. Boş boş beklemek istemek ile de hiçbir şey olmaz!
Ben buna inanmıyorum ya kendimiz seciyoruz işte o zaman evlenmeyenlerin nasibi ayrilmiyo mu var kendileri begenmiyo evlenmiyolar işte kaderde olanı değiştirebiliyon bence ama annem de olan ilginç bi durum var ilk nişanlandigi kişinin adı babamin adiyla aynıymış onun da kardesi varmış ve hastaymış ugrasmamak için Nisan atiyolar aynı avlu içinde deli mi bakilacak kiza eziyet olmasın diye bu sefer babamla nişanlaniyo amcamda ayni delirdi babam hastalandi o eski nişanlandigi kiside de ayni hastaliktan olmuş yani acaba kaderinde vardı da onu seçmedi bunu seçti gene de ayni seyleri farkli kiside mi yaşamis oldu çok ilginç gelir bana bu durum
Nasibin ne olursa olsun gelir bulurmuş seni bizde buna tutunuyoruz bakalım ahahaha
Yanlış.
Hiç kimseye gönlümüzü emanet etmedik daha bu yaşa kadar bilmiyorum
En güzelini yapmışsın. Yukarıda yazdım bilgim dahilinde. Kendi görüşüm de
En güzel yaşlarındasın, kıymetini bil, hedeflerin olsun 😅
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır. En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur😅
Özellikle kadınların kendi ayakları üzerinde durması sağlam basması gerekiyor güçlü olmaları için güçlü olsunlar ki ezilmesinler ezemesinler gönlünce olsun 😅
Çok Teşekkür ederim Allah karşımıza hayırlı eşler çıkarsın inşallah hepimizin. Bende ilk tanıştığım kişiyle helal evlilik istiyorum
Ricalar ve teşekkürler. Amin inşaAllah.
İlk tanışma olmasın 😅
Nasıl desem tanıma tanışma sohbet muhabbet olabilir sakıncası yok
Normaldir ancak dikkat etmek lazım insanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık her şey ahir zamanda yaşıyoruz
Gönül ister ilki olsun tam olsun sonsuzluk olsun da belli olmaz
İnce eleyip sık dokumalı
Baktın iyi hoş beklenti istekler uyuşuyor tanıştığın kişi ile adım atmalı adını koymalı
Karşına niceleri çıkar 🌸