Ailesi çok dindar o o kadar dikkat etmiyor ablası falan da kapalı ama onun takip ettikleri hep açık… kapalıyım ama kendimle çok barışığım çok beğeniyorum kendime güzellik konusunda güveniyorum ve benim gibi birini nasıl istemedi hala anlamış değilim? Acaba sırf kapalıyım diye mi oldu bunlar? Hoşlandığı kızlar hep açık. En merak ettiğim şey 4 yıldır bana neden ümit verdi sonra gitti?
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ailesinden kaynaklı olarak kapalılardan uzak duruyor olabilir. Seninle ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Hımm nasıl yani askm tam tersi öyle bi ailede yetiştiği için sevmesi gerekmiyor mu
Ailesi baskıcı ise soğumuş olabilir.
Baskıcılar gibime geliyor annesiyle çok samimiyiz hatta annesi beni oğluna anlatmış tanış güzel iyi biri diye… keşke çocuklara bu kadar baskı yapılmasa dinden soğutuyorlar bu şekilde özgür hissedemiyorlar🥹
Işte hem dini hem de hayat konusunda baskı yapmasa sana ilgi duyabilirdi. Maalesef ki ne kadar çok baskı olursa o kadar çok o çevreden çıkmak istiyorlar ve nefret ediyorlar.
4 yıl ümit verdi, gitti ve sen hâlâ onu düşünüyorsun. Kadınları anlamak akıl mantık dışı bir şey
Ne bileyim olgunlaşır belki diye vazgeçemedim
Uzaklaş artık
Öyle bi şey olsaydı 4 sene niye dursun belli ki başka şeyler var
Bilmiyorum askm ya takip etti mesaj attı aradan biraz geçtikten sonra takipten çıktı sonra gene takip etti yine çıktı aylar geçti bir kaç defa tekrarladı sebepsiz yere yaptı bu davranışları… sonra akrabamdan hoşlandığını öğrendim o da açık… onu öğrenmeden önce ikimizi de aynı anda takip ediyordu bi gün kuzenimin telefonunu aldım mesajlaşıp mesajlaşmadığınj görmek için hiç konuşmamışlar onun telefonunda gizlice takipten çıkardım bi kaç ay geçmiş yine ona istek atmış o gün bu gündür takipleşiyorlar aşırı karışık kafayı bozdum
Sıkılmış bence yakında bu kızdan da sıkılır yani açık kapalılıkla bi ilgisi yok sadece açık birine denk geldiği için öyle hissediyorsun
Kapalılıkla alkası yok. şu an başkası var. Sen yedekte sıranı bekle ya da unut
Engelledi abi
Açacaktır soran gelince
Sıran
herkesin begendi tip vardir oda demek acik kizlari begeniyor
Bunu kabullenmem gerekiyor sanırım🥹
Evet kabulen üzülme 👍
kapalı olduğundan bazı şeyleri yapamayacağını düşünüyordur
sevmedıyse bsver helekı bu kadar saçma bır sebepten ıse gırızekıaymus
Allah onu bildiği gibi yapsın…
aynen öyle bdeua loıdıng.. bunu hakedıyorlar ınsalah mutlu olmazlar ıslerı ters gıder 2 kat üzülürler
Amiiinnnnnn yaşattığını yaşasınlar sevilmezler umarımmmm her üzüldüğünde aklına ben geleyim Amin amin amin
amin başlarına kötü bişi gelmesın ama sürünsünler basına ufak bırsey gelınce akılarına gelelım ınsalah yasatıklarının 2 katını yasamaları dılegıyle aminnnn
Ay ne iyi geldi ya ahshhshsndnfgög
kız ne oldu bılıyo musun bız eskı manıtamla kuselı 10gun oldu neyse ben buıraz bedua ah ettım cok kırdı benı uzdu haber gldı bırınen onun dedıkı kaza yapıyordu az kalsın son anda kurtulmus cam kırılmus arabanın önü acılmıs görmemıs onunu zor durdurmus arabayı
yanı demekkı cok uzmus allahta bedua mı kabul ettı akılansın dıye oldu bence
Al işte… Allah’a havale ediyorum beni çok üzüp çok ağlattı aynı duyguları o yaşasın her üzüldüğünde aklına ben geleyim istiyorum hatasının farkına varıp pişman olması en büyük duam.. demek ki yaptıkları yanına kalmıyor akıllansın diye uyarıyor
ben kımseye kolay kolay bedua etmem ama bu kadar canımı acıtıpo uzduysa ben evden cıkmayan kızdan ev bana zından olmaya basladı dısarı kacan kıza dönştüm ben haketımmı gece 12*1 cıvarı sınırden delırıp aglayıp parkta tek basıma hungur hungur agladım umursaamaz tavurlar sergıledı ama ınsalalh allahım ona haketıgu butun kötü seylerınyasatsın yuzu gulmesın ıslerş yolunda gıtmesın
Seni çok iyi anlıyorumm okurken bile gözlerim doldu🥹 sokakta yürürken sebepsiz yere aklıma geliyor hemen ağlıyorum duygularımız karşılıklı umarım kalplerinde biraz merhamet vardır da pişmanlık duyarlar
Bence ilgisi yok..
Yüzü sana çok benziyooooo
Olduğun gibi sevmiyorsa uzak dur
🥹
Kapalıları üzmeyin ya
Evet🥹
Kıyamam
Vay enayi kapalı sevilmez mi
Sevilmiyormuş
O sevmeyi bilmiyor
ondan oldugunu sanmam
Dengesiz birinden kaç derim
Belki seni sevmemistir
Bende sevmedim ama hala koparmıyorum bendeki bu his ne?
Hırs intikam
Size bişey sorabilir miyim ozel
Sor
Alakası yok
Belki de var🥹
olabilir boş ver
Oysa ben kapalı seviyorum
Bence kapalılar sevilmiyor bazı erkeklerin açık kadınlsr dikkatini çekiyor
Benim degil
Ne alaka?
Belki açık kızlar daha çok ilgisini ve dikkatini çekiyordur🥹
Ben anlamıyorum sizi ya o kadar önemsiz detaylara takılıyorsunuz