Sevgilim çok karamsar?

Arkadaşlar sevgilimi seviyorum yani esksii kadar kör kütük aşık olmasam da aramızda bi güven saygı sevgi var onu kaybetmek istemiyorum 6 yıl oldu yaklaşık çocukluk aşkım ayrılmak falan da istemiyorum ama zaman geçtikçe büyüdükçe bana göre biri olmadığını fark etmeye başladım çok karamsar çok güçsüz psikolojik olarak herşeyi kompleks yapıyor baktığınız zaman bi derdi de yok çok güzel bi hayatı var ailesi maddi durumu vs yani gözle görülür aman aman bir derdi de yok ama o kadar sevmiyor ki yaşamayı ne cilveden anlıyor ne eğlenceyi seviyor çok sıkılıyorum onunlayken iyi vakit geçiremiyorum böyle biriyle nasıl bir ömür geçireyim ama ayrılamiyorum da hadi ben soğukkanliligimi korurum unutmaya çalışırım ama o kendisine bişey yapar diye çok korkuyorum sürekli senin için yaşıyorum deyip duruyor 6 ay önce falan ayrılmaya çalıştım kendimi öldürcem vs çok vicdanimla oynadı kıyamıyorum da sonuçta o kadar yıl geçirdik hatri var yaşanmışliklarin ama böyle de yaşayamam ki çocuk hayat enerjimi sömürüyor resmen soğuyorum gün geçtikçe ne yapicam ben böyleee :(
Sevgilim çok karamsar?