SEVGİLİMİN ABİSİ YÜZÜNDEN BİR TÜRLÜ EVLENEMİYORUZ SİZCE HAKLI MIYIM YARDIMCI OLUN LÜTFEN?

Sevgilimle 6 yılı geçtik. Abisi evleniyor. Abisiyle de yakın yaşlarımız. Abisinin işi gücü yokken birden evlenmek istedi her şeyi babası yaptı resmen. Evleniyorlar. Ben de dedim sıra bize geldi iş sürecimizde evlenelim. Evlenmek istiyoruz. Ancak sevgilimin babası abisine ev alacak diye birikim yapmamız beklememiz gerektiğini söyledi? Ben sinir oldum.! İşimizi elimize alır almaz sadece nişanlanalım dedim. O zorlu sürece girmeye çekindi resmen! Babası abisine ev alacak diye beniö yaşım geçecek mi? Tepki gösterdim bende bu şekilde sizce haklı mıyım tepkimde? İnsan sonuçta artık bir şeyler bekliyor kendimi geçtim çevrem bekliyor? Yıllarca yeterince sabretmişiz bir de babası birikim yapıp abisine ev alacak biz de beklicez? Kim bilir kaç yıl sürer? Erken yaşta evlenip erkenden anne olmak istiyorum. 26 yaşındayız artık? Tepki gösterirken yanlış olur diye çekindim ama Çok sinirliyim sizce tepkimde haklı mıyım? Siz tepki gösterir miydiniz?

SEVGİLİMİN ABİSİ YÜZÜNDEN BİR TÜRLÜ EVLENEMİYORUZ SİZCE HAKLI MIYIM YARDIMCI OLUN LÜTFEN?