• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Kadın erkek nıye bırbırını sevmelı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

Kadının korunmaya ihtiyacı yoksa erkek de ıslerını kendı halledıyorsa bızler nıye evlenıp sevıyoruz?

Kadın erkek nıye bırbırını sevmelı?
Sevgi Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • joseydebana
    joseydebana Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Olay sadece kadının korunması erkeğinde bakıcı ihtiyacı olması değil ve zaten bu kafa eski ve antik bir kafa, hiçbir kadın erkeğin bakıcısı olmadığı gibi hiçbir erkekte body guard değildir, kadın erkek birbirini enerji olarak tamamlar, varlığı, kokusu , sesi vs vs ona huzur ve tamamlanmışlık verir, olay bu aslında.

1
    29 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamamlanmıslık hıssı olsa, sadece bu anlattığın gibi olsa neyse. ıgrenc olan boyutu asla gerçek sevgının olmadıgı gercegı. mutluyuz tamam ee bana göre bedensel varlık olmamız aşka engel. Gormemız duymamız başka erkekleri başka kızları görüyor oluşumuz, istemeyerek de olsa sevdiğini aldatıcı cinsten şeyler düşünmek, özellikle erkeklerın mastürbasyon yapması, her şey ihanet her şey iğrenç. yanımda dedıgın gıbı bı erkekle mutlu mesut yaşasaydım bıle asla memnun olamazdım hep sevmediğini hissederdim çünkü varlıkla ılgılı bır sorun var ortada. Bu benim memnuniyetsız gıbı görünmeme sebep oluyor ama hayır halbuki en sevgı dolu insan benım anlatamıyorum sıradan olan herkes gidecektır yanımdan, hatta mükemmel erkek bıle gıdecektır terk edecektır benı asla memnun olmuyorm memnun olmuyorm dedıgm , bır sey ıstedıgım yok erkekten , çöplükte bıle yasarım ben sevdiğimle. Sorun şu erkeklerı sevemiyorum. Her kıza bakacak gevmıste ergenlıkte neler yaptı neler düşünmeye neler yapmaya devam edecek kımlere bakmaya devam edecek kımlere baktı her şey bı sorun kocaman bır sorun böyle bı dünyada normalın bu olduğunu söyleyenler benle sevgı konusunda yarısamaz bıle her zaman en ıyı sevdıgını ıddıa edenlere sevgıden anlamadıklarını söylüyorm çünkü öyle. Sevemem çünkü hepımız ıgrencız. Maddeselız. fizyolojik reaksıyonlarımız var. Her şey yalan. Bırıne sevdıgımızı söylerken arka planda bır çok sorunu es gecıyoruz. Böyle olmak perı masalında olmak gıbı resmen. Sorunlar varken sevıyorum ne olursa olsun demeye devam edemeyız. Sorunların olmaması da mümkün degıö evet her sekılde aldatıyoruz bırbırımzı eşler bakısıyla bılr gözle aldatıyor. Bana bu normal denen şeyler perı masalı gıbı geliyor. Asıl perı masalı olmayan durum ne bılıyor musun? :benım anlattıgım şey. Evet gerçek olamayacak kadar güzel saf sevgı bende mevcut ama maddeselız işte. İstemeden de olsa bende aldatırm. Bu dünya maalesef sevgı konusunda bırını seveceksen perı masalı yasıyor gibi hissediyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çünkü karsımdakı de eksık bır varlık özellikle o organı her kıza kalkıyo asla sevemem erkeklerı. Bır erkegı nolursa olsun sevıyor iken başka kızlara organı kalkıyor olacak. Hayatımızın en güzel anını yaşarken o günün gecesı erkegın organı tv'de gördüğü rastgele bır kadına kalkacak ve benm asla haberım olmayacak o da benı kandırmaya devam edecek. İğrenç gelıyor bana. Sadece erkekle sınırlandırmak da hata olur sevgısızlıgı. Kadınların da var fızıksel reaksiyonu evet erkekte daha çok ama, maddesel dünya okadar iğrenç kı artık karsılastırma bıle yapamıyorum ben de iğrencim çünkü benım de ıstemsız seylerım olacak. Tüm bu ıgrenclıklere rağmen insanlar bunları bılmıyor gıbı davranıp hatta bana uzaylı gıbı davranıp perı masalını yaşamaya devam ediyorlar. Ben de bunu bır erkeğe söylesem benı ötekileştiriyor perı masalı yaşayacağı kızları aramaya gıdıyolar. ben normalım farkındayım sadece. Sorgulamayan kıza gıtmek işlerine gelıyor.

Yorumla
    • joseydebana
      joseydebana
      +1 yıl

O kadar güzel bir cevap vermiştin ki yalnız kalınca uzun uzun cevaplamak istedim. Öncelikle beni şaşırtığın için teşekkür ederim, ☺️
      Gelelim bu konuda ki düşünceme;
      Evet fizyolojik olarak bizde ki malum dürtü ve iğrençlikler ortada , bunu inkar eden düz masal çocuğudur. Bundan sonraki kısmı kendi zihnim ve karakterime göre yazıyorum tamam mı , yani genel değil şahsi düşünce ve yapım. Hatta biliyorum ki ben böyleysem kesinlikle tek değilimdir. Neyse gelelim asıl mevzuya; Geçmişte farklı zaman dilimlerinde 3 kere sevdim , aşık oldum. Aşık olduğum ve sevdiğim süreçte fizyolojik olarak bende hiçbir dürtü olmuyor hatta partnerimle dahi bunu düşünmüyordum. Ama onlar yokken her insanda olan o dürtüler uyanıyordu , gözüm kaymaya, zihnimde çeşitli hayaller canlanmaya başlıyordu. Bu üç deneyim bana büyük bir resmi gösterdi, kendimdeki büyük resmi. Bende bir merkez vardı ve kim oraya dokunur ve bendeki o çocukça ve masum sevgiyi uyandırsa içimde bir ışık oluyor , maddesel zevkten uzaklaşıyordum. Ama orası boşsa ruhum zayıf ve karanlık kalıyor, tekrar madde bana ağır basıyordu. Enerji ve tamamlanmadan kastım buydu. Ama şunu da itiraf edeyim , benim bu sistemime ayak uyduracak ve benimle aynı ruh ve enerjiye sahip birini bulacağımı sanmıyorum. Bu nedenle 33 yaşında olmama rağmen yalnızım , bilincinde olduğum için aranmıyorum ama ne yazık ki yine maddeyle , fiziksel dürtülerle besleniyorum. Yani haklısın bu bir peri masalı. Ayrıca haksız olduğun tek nokta kimse yokmuş gibi düşünmen ve bende haksızım ki bende öyle düşünüyorum ☺️ yani bir paradoks. Olsa bile benim için yok argümanı ile yaşıyorum çünkü umut etmek yoruyor ve emin ol seni çok iyi anlıyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Böyle bır ayrımı bırebır yaşayan bırı görmek baya umut oldu teşekkürler. Ama hala sanırım başka kızlara kalkıyor oluşunu takıyor olacağımdır bilmiyorum. Sen mesela bızde nelerı takardın kafana? Neyı sorun ederdın bedensel reaksıyonlarımızdan? Çok uzun bır yol doğru kısıyı bulmak, zıhnı temız olduğundan emın olacaksın önce ama bu erkeklerde çok zor (bunu ne şeyaparım ben be öf dıyomus hepsı ogrendıgımden berı iğreniyorum umarım demeyen vardır ıcınden bunları çünkü ben bunların ıcınden gecırılmesını normal oldugunu savunan erkekler ile çok fazla vakıt geçirdim ıyı degılm) zıhınden sonra , gözleri kulakları nereye bakıyor sureklı odaklanamam bu kısıye bu da çok zor bır kısım, son olarak da bedensel reaksıyonlarımız. Aşılacak okadar çok durum var kı. en azından ruhsal bır şeyler yaşayanları görmek bıle güzel :) evet sen neyı bulamayacagını düşünüyorsun? Kalbıne dokunan bırı olunca cinsel durtun olmuyormuş böyle bırını mı ıstıyordun bunu mu bulamayacagını düşünüyorsun? Yanı kalbıne dokunan çıkmayacak mı? E cıkmıs ya geçmişte öyle bırı, o kısmı anlamadım. Enerjımle eşleşecek bulamayacağım derken neyı dedın anlamadım da. sen de mı ben gıbıydın ya çok sasırdım. En azından varmış. İnanmadıgın ıcın mesela maddesellıge sıkıstıgın ıcın kızar mıydı sana eğer sevdıgın bırı çıksaydı sence? Ben de bunları savunuyorum aslında ama temız değilim, zaten hangımız akıllandıgında temiz kalmış oluyor ki? Bu zihniyete erısmek bıle mucıze resmen. Senı begenmesem gıdıp hıcbır sey yasamamıs ama enerjıden ruhtan hıcbır sey anlamayan bır erkek bulma olasılığım çok yüksek. Yanı herkesın kusuru var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkeklerın organına takmış durumdayım ama sen gibi bulmak da çok zor. Bu da bır paradoks aslında 😂

Yorumla
    • joseydebana
      joseydebana
      +1 yıl

Öncelikle beni anlamış olmana çok sevindim ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim paradoks olsa bile bu zihin seviyesinde olmak ayrı bir keyif veriyor açıkçası. Gelelim anlaman için açmam gereken yerlere ; 1. Kısım:
      Kadında takacağım fiziksel reaksiyon;
      Kıyaslama , başka erkeğe ilgi duyması ve partneri ile kıyas yapması. Bunlar zaten itici ve maddesel. Diğeri ise para için eriyen kadın , diğer bir tabirle altın karşısında eriyen kadın. Çoğunluk yani ☺️ enerjimle uyacak kişi bunları sadece bir materyal olarak görmeli.
      2. Kısım; Geçmişte sevdiğim insanlar :
      Onlar benim zihnimde doğru kişiledi lakin zaman onları kıyıya vurdu , deniz misali ve leş oldukları ortaya çıktı. Bir müddet hüsran ve kalp acısı ile sancılar çektim ve bu sayede bir üst bilince yükseldim. Kimseyi olduğundan farklı görecek kadar duygu dolu olmamak , olduğu gibi bakmak.
      Aslında inanmak istemediğim için bir paradoks ismini verdim , umut edip yorulmak istemiyorum. Çoğu insan gibi olmamak zaten beni yoruyor, zorluyor. En azından kaliteli vakit geçirmeyi öğrendim, güzel insanları direk hissediyorum yani kalbi güzel insanları ve sayıları çok az. Onlarda sıkışmış durumdalar.. Cidden böyle bir yerde bu insanlardan birine denk gelmek beni bugün çok mutlu etti ☺️

Yorumla
    • joseydebana
      joseydebana
      +1 yıl

Ve şu erkeklerde olan erekte veya kadında olan orgazm konusuna , evet bende çok takarım buna açıkçası. Çünkü ben sevdiğimde bunlardan ariniyorum , aklıma gelmiyor, haklı olarak ondan da bunu bekleyeceğim.
      Tabi bu değil ki partnerimi istemiyorum, elbette isterim ama buda aşk ile olur. Yani onun ruhuyla bütünleşmek için

Yorumla
    • joseydebana
      joseydebana
      +1 yıl

Umarım izah edebilmişimdir ☺️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Fiziksel kısmın hiçbirinde fiziksel gormedım ama yanlış anlamıssın sankı onu. Yanı tüm saydıkların bence insanı özellık. Ben kadına has kadın bedenınde kadın olmasından kaynaklı nelerı sorun ederdın dıye sordum yanı bır erkegı görünce ıslanıyo mu kızlar bunları bılıyor musun meselâ sen ve kıskanılacak şey mı? Bana göre bu
      durumun erkekte olanı buyuk bır sorun ve cıdden en ıyı erkegı bıle bu yüzden sevemiyorum. Sız erkeklerın bızdenn şikayetci olduğu konuların hepsı aynı. Bakıyorum tum erkekler aynı seyı sayıyor ama bunlar insanı özellıkler yanı erkekte de olabilir o saydığın hiçbirı bende yok mesela e ne kaldı elınde? Böyle olma sebebın 2 saniyede çürüdü. Demek kı tüm erkekler boş bır şeye takılıyor kadınla erkekte ortak olan insanı meselelere takılıyorsunuz. Benım takıldıgım konu ise erkek bedenı. Naparsam duzelmeyeceksınız bedenınız hep aynı başka kıza kalkacak hep...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aa olduğundan farklı gıbı bakmayı erkekler de mı yapıyormus bak buna şaşırdımmm. Idealıze etmek bınevı yanı.
      İnanmak istemediğin o konular ve o yüzden paradoksun olan konular benım dünyamda o anlattıklarım gibi acıklanıyor işte. Sende ne gibı bır ifadesı var bilmiyorum ama benım ıcın sıfırlanmıs oluyor resmen senın paradoksların çozmus bıle oldum resmen. Ama sen ne kadar umursarsın bilmiyorum düşünce meselesı sonuçta.
      Teşekkür ederim sen de öyle :)

Yorumla
    • joseydebana
      joseydebana
      +1 yıl

Orgazm olma şeklimiz farklı olabilir, fikir olarak bana sunduğun şey bir erkeğin sevdiği kadın dışında başka bir kadına bakıp erekte olması, kadında ise islanma , ne fark eder? İnsanı fıtrat veya kadınsal hiçbir şeye takılmıyorum ben , benim takıntım ihanet , zihnen de olsa , fikren de olsa , umut etmediğim ve yoktur dediğim nokta budur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ha açıklammıssın zaten o konuyu da pardon.
      Evet görmezden gelmek gerekiyor ama bu konuda sız daha rahatsınız bence. Görmezden gelme konusunda yanı. Bahsederken bıle erkektekı erekte kızdakı orgazm dedın. Yanı her an erekte oluyosunuz ama bız sadece fiziksel temasla ılıskıye gırınce orgazm oluyoruz. İşte bu da sızın aldatmada bı tık önde olduğunuzu gosterıyor sankı. Çünkü aklına bıle gelmedı işte bak. Göğüs dıklesıyo bızde belkı temas olmadan sadece ama onu kım fark edıyor kı? Öyle bı bılgı olduğunu bılen kadın bıle yok belkı de. Islanma da sızdekı kadar olmuyo. Pf. Yani her an ıslanan kadın yoktur bence o bıle temas gerektirir bence. Ama erekte herr an her düşüncenızde oluyo resmen. Ben düşünsem ıslanmaz sen düşünsen kalkar işte. Sorun da bu

Yorumla
    • joseydebana
      joseydebana
      +1 yıl

Paradoksumu çözme şansın olduğunu sanmıyorum öncelikle, beni anlamadığını da görüyorum , oysa net bir dil kullandım, benim takıldığım şey sevgi, safi sevgi konusu, sadece birinde olma , onda kaybolma hissi , bu bir paradoks işte, insan ve aşk bir paradoks yaratıyor, benim cinsellik takıntım yok kısacası. İhanet adına, sahtelik adına herşeye var takıntım.

Yorumla
    • joseydebana
      joseydebana
      +1 yıl

Kadın anatomisine aşina değilim ve orgazm konusunu pek bilmiyorum, erkekler adına da konuşmuyorum bu arada , kendi adıma konuşuyorum, bende sistem öyle işlemiyor, bende cinsellik tuvalet ihtiyacı gibi , itici, konuşulması iğrenç ama gerektiğinde halledilmesi geren bir ihtiyaç hepsi bu , zaten düşündüğüm bir şey olmadığı için eğer biliyorsan ki ihtiyaç noktasına geldiğinde aklıma gelen bir şey, kendi adıma. İlişki konusuna geri dönersek, bir ilişkiyi bu basit ihtiyaç için kullanmaya meğilli değilim, mistik kafalı bir insanım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet zaten zıhnı kısma ben de katılıyorum o sorun bende de var anladım. Ama üstüne bu fızıksel durumu takıyorum işte daha kötü durumdayım. Sankı fızıgı halletsem zıhın hallolacak da.. Ince düşünen herkes anlar birbirini zaten de kadın erkek anlar mı bilmiyorum işte. Onu anladım. Paradoksunu çozdum dedıgım şey verdiğin örnekler fızıksel degıldı işte onu kastettim. Zıhınsel olarak asla kımsenın kımseyı sevemeyecegı dusuncesını çözemem zaten o bende de var. Ama bu zamana kadar takıldığın o konulara baktım da benım kafamda çok bı şey ifade etmedi çunku benım beynım sıralı düşünüyor evet asla hallolmayacak bır sürü şey varken önce bedene takılı kaldım..

Yorumla
    • joseydebana
      joseydebana
      +1 yıl

Bedensel düşünmüyorum, düşünmedim de , olay bedene gelmeden önce zihinsel ve ruhsal uyuma değer verdiğim için ilişki fiziksel boyuta gelmeden biter bende zaten. Endişe edicek bir şey değil herşeyi çözemeyiz , beni bende çözemiyorum mesela , kendimi , öz benliğimi bazen bir yabancı gibi izliyorum, nasıl bu kadar ayrıksı olabildim ki.. Oysa bende onlarla aynı okula gittim , aynı kültürü aldım , sanırım burdaki mesele tamamen öz benlik veya tam olarak ne istediğimiz. İsteklerimin hepsini not edip büyük resme baktım ve büyük resimde sadece basit bir portre vardı; Müzik yaparken yanımda duruyordu, benimle birlikte müzik üretiyordu mesela , alnimdaki teri siliyordu , dizine yatıyordum , saçlarımı okşuyordu, ama ötesi yok hayalimde , büyük resimde o cidden sevilme hissi var , en sevdiğin şeyi yaparken onunda yanında olması ve dizinde yatmak ta sevgi ile okşanmak , sevgiyi hissetmek. Ne bileyim işte , benimkisi çocuk hayali ,23 Nisan şiiri bir nevi ☺️

Yorumla
    • joseydebana
      joseydebana
      +1 yıl

Soy ağacıma bile baktım atalarimdan değişik biri var mı diye ☺️ bulamadım, bir yerden sonrası yok 😃 cidden çoğu zaman aidiyet hissim bile olmuyor, boşlukta asılı gibiyim, yani benim derdim daha derin , haliyle fiziksel şeylere sıra gelmiyor bende ☺️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama işte aslında zihnen uyuscagın bırını ararken bır yandan beden gerçeğini atlamıs gecıkmıs olmuyor musunuz mantıken? Yanı zaten zıhnen sevmeden beden konusuna gırmıyorum bıle dedın ya, zihnen sevdın dıyelım ondan sonra mı benım dedıgm seylerı düşüneceksin? Bukadar ince dusunmeyı bılen bırısı nasıl karsı cınsın anatomısını bılmıyor bilmiyorum ama olabilir ılgın olmamıştır veya erkek olduğun ıcın bununfark etmemıs olabilirsin, ama bılseydın umursar mıydın merak ediyorum. Mesela kadınlar her düşündüğünde ıslanan bır varlık olsaydı. Zıhın boyutuna beden de eklenmıs olurdu degıl mı aldatma konusunda? Yanı senın bakısına göre kadın zihninde bır erkegı beğense senı kıyaslasa sen islanmıyor dıye bakıyorsun olaya. Ama öyle olduğunu da düşünsek bu rahatsız etmez miydi? Zaten islanmıyor bence bızımkı sizdeki kadar en azindan temas olmadan bu gerçeklesmıyo sık sık. Ama öyle olsaydı? evet o port eden çıkıp gerçekten hıssetmeyı anlamışsın ama o her şey bende mevcut. Tek sorun nıye bu özelligımı sunayım işte benım sorunum da o.

Yorumla
    • joseydebana
      joseydebana
      +1 yıl

Seni emin ol anlıyorum ve evet seni rahatsız eden şey kesinlikle beni de rahatsız eder. Kadınlarla alakalı bu konulari bilmeme nedenim kimseyle bu konulara görmediğim içindir, evet bu derece o meseleden uzaktayım çünkü sapyoseksüelim, tam bir sapyoseksüel, ilk duyunca fiziksel bir sorun sanıp ödüm kopmuştu 😃 neyse ki doktor açıkladı da ☺️ işin özü seni anlıyorum ama sana diyeceğim şeylere uygun kelimeleri tam bulamıyorum ama anlıycani düşünüyorum ve takintina saygım sonsuz bu arada cidden ,

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Halıyle zaten zihninde senı kıyaslarken ıslanması gercegı de koymaz dıye düşünüyorsun büyük ihtimalle çünkü zaten daha düşünürken senı aldatmasını aşamıyorken bedeni mı takıcam dıyosun. Örnek bıraz yanlıs oldu şöyle düşün kadın da erkek de düşünürken zaten ıslanır bu ıhtımal var ama erkekte daha çok dıye düşünüyorum, ustelık erkek uyarıcı bır sey görse hemen ıslanır düşünmekten ayrı bakmayı da katarsak ısın ıcıne kadın uyarıcı bır sey görse ıslanmaz. Demek kı bazen sorun sadece düşünmek değil. Bakışımız bıle sorun olabiliyor düşünmeyen bomboş kafada bır kız düşün. Ama sureklı erkeklere bakıp ıslanıyo istemsiz naparsın? ( öyle degıl de işte anlaman ıcın soruyorum.) erkeler bakınca bıle ılsanıyo çünkü ben de buna takılıyorm.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla ya bı de bu bılgılerı öğrenme
      Asamam vardı her erkek farklı bı şey söylüyo ama elimdeki son bılgıler böyle. Bakınca bıle kalktıgını bılıyorum bu da benı karamsar yapıyor... Öyle olman güzel..

Yorumla
    • joseydebana
      joseydebana
      +1 yıl

Dediğim gibi , son kez diyorum , benim olayım o değil, başkası da beni alakadar etmiyor, onlar gibi olsam seninle izin uzun fikir alışverişine bile gitmezdim dimi , yaniii her erkekte her kadında aynı değil, bir sapyoseksüel özeliği; kategorize edilmeyi reddeder çünkü olaylara farklı bakar ☺️

Yorumla
    • joseydebana
      joseydebana
      +1 yıl

Bu arada bakınca bile kalkıyor filan diyen kimse tam öküz müs 😃 çüş ve oha diyorum, o neymiş ki , öyle bir şey yok kesinlikle bu arada

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erekte o demek zaten faktörler kaldırıyo bakış düşünce senın çok bılgın yok sankı neyse Saolasın elımle kanıtladığım bıle oldu bu durumu.

Yorumla
    • joseydebana
      joseydebana
      +1 yıl

Neyse teşekkürler sohbet için..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kategorize etmiyorm kı tek bır gerçek var onun uzerınden gıdıyorum saol. Sen farklısın evet. Ama erkekler bana göre degıl. Zekaları bıle o açıgı kapatamıyo. Zekı olsa bıle onundekını kesıp atamaz. hepsı aynı değildir zaten fızyolojıden bahsettım baya ama neyse. Dıgerlerı gibı degılsın evet sapyoseksüeller böyle konuşur ancak yardım eder saol. ama kategorize eden dıger kızlar olabilir ancak ben sadece tek gercegın pesındeyım be aslında sen sapyoseksüel olarak kendını kategorize etmıssın bence. Farklısın evet ama ben hıssettım kı burada bu konu çok çözülmedi. Farklı olsaydın benm için farklı olurdun önce ama kadında zekaya ve maneviyata bakıyor oluşun bana farklı gelmedı ben de oyleyım zaten zor bulunan bır sey degıl. Benım konumu kım çozerse o farklı olur dedıgım gibi rezıl erkeklerden bı tık üstte olman senı sadece bı tık farklı yapıyor. sen sana göre düşünmussun ben genel düşünuyorm ve sen farklısın dıye benım konum çözülmedi bak. Demek kı fark yok. Oncelıke zaten bılgın olmadığı ıcın böyle. Sonrasında kendıne göre düşünüp yaşadığın ıcın öyle. Bu farklıyım dedıgın şeyler benım basıt sıradsn olması gerektıgını düşündügum ozellıkler zaten. Çozemedıgım konu asıl mesele. Onu anlayan ozumseyecek olan erkek belkı benı anlamaya yaklaşır. Onundekını kesıo atamaz sonuçta. Ya da bı erkek gelir kadında da fızıksel kıskanılacsk şeyler olduğunu kanıtlar bılım adamı belkı 😂 . Ama sonuç olarak bılgılerım doğru. Senın de kendınden bukadar emın olman saçma geldi teşekkür ederim. Benım daha derın sohbetlere ihtiyacım var.

Yorumla
    • joseydebana
      joseydebana
      +1 yıl

Öncelikle senin sorunu çözmek benim haddime değil, ikinci olarak öyle bir derdim açıkçası yok , sana göre vasat olmam da sorun değil, sadece seninle güzel bir Vibe yakaladık onu sevdim ve biraz sohbet ettik , fizyolojik olayları gerektiği kadar biliyorum ve sadece burada konuşmak garip geldi açıkçası, özel bir alan değil burası, kadın dışında tabi , erkeksel olayların farkındayım, kadınlar konusunda ahkam kesemem , bence senin sorunu kimse çözemez bu senin elinde olan bir şey, tıpkı benim sorunları mi kimse çözemediği gibi. Kendimden emin oluşum da tuhaf değil bence olması gereken ve sıradan bir şey, bir insan emin olduğu şeyleri konuşmali değil mi ☺️ ben keyif aldım sohbetten yine de teşekkür edeyim, bu kadar kültürlü bir kadın görmek bir zevk ve onurdu, senin gibilerin sayısı artarsa daha farklı ve güzel şeyler konuşulur 👍☺️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Saolasın saçma dedıgım seydı kadınlarınkını tamam bılmıyosun da erkekler konusunda yok öyle şeyler olmuyor kalkmıyor falan dedın ya o saçma geldı ben bıle bilıyorum dedım içimden. Yanı doğru bilgi gibi gelmedi ondan öyle dedım kb. Belkı de yanlıs konu yanlıs kısıylr konusmusumdur ömrün boyunca bunlara dıkkat etmeyecek bırısn ama yine de en ufak şeye kalktıgını fark etmısındır dıye düşünmüstum.

Yorumla
    • joseydebana
      joseydebana
      +1 yıl

Burada konuşmak istemiyorum, o yüzden

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

2

Cevap

• Külkedisi12
    Külkedisi12 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Kalple yaratıldık ister istemez sevebiliyoruz ve kadının erkeğe erkeğinde kadına ihtiyacı vardır.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O da yalan keşke erkekler asla baba olmayı tatmasaydı dogaları geregı hamıle bıraksınlar kadınları (sadece kadınlar istendiğinde) sonra anne çocuk ılıskısı ile mutlu olalım babalar çok gereksiz ve erkeklerın sevgısı yalan onları sadece çocuk ıcın kullanalım gerçek sevgıyı sadece bız hak ediyoruz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

İnsan sevilmeye muhtaç bi varlık , o yüzden seviyoruz, sadece insanlarda değil her şey sevilmeye muhtaçfir

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O da yalan keşke erkekler asla baba olmayı tatmasaydı dogaları geregı hamıle bıraksınlar kadınları (sadece kadınlar istendiğinde) sonra anne çocuk ılıskısı ile mutlu olalım babalar çok gereksiz ve erkeklerın sevgısı yalan onları sadece çocuk ıcın kullanalım gerçek sevgıyı sadece bız hak ediyoruz

Yorumla
  • _NeedforHuzur_
    _NeedforHuzur_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Sevmek ve sevilmek herkesin ihtiyacıdır her canlının

0
    1 Yorumla
    • _NeedforHuzur_
      _NeedforHuzur_
      +1 yıl

Bos yapma istersen birçok hemcinsin eskrtluk yapıyo

Yorumla
  • kimsebanabulasmasin
    kimsebanabulasmasin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

kim dedi kadının korunmaya ihtiyacı olmadığını?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne ıcın korunacak

Yorumla
  • LiarProphet
    LiarProphet Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Seks?

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İğrenç

Yorumla
    • LiarProphet
      LiarProphet
      +1 yıl

Yoo sana göre öyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevgının bıle yalan olduğu bır dünyada sevgı ıcın seks yaparız deme sakın. Seks pekiştirıcı degıl yok edicidir. Saf sevgıyı yaşamayı bıle bılmeyen herkes seks sevgiyi pekıstırır dıyerek kendısını ve insanları kandırıyor.

Yorumla
    • LiarProphet
      LiarProphet
      +1 yıl

Bacım amma abarttın yavvv

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadın erkek nıye bırbırını sevmelı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Terazi erkekleri koç kadını sever mi? 5 cevap verildi
Kareteci bir kadın bir erkeği dovemez mi? 20 cevap verildi
Yay burcu erkeği dediğini yaptıran kadınları sever mi? 6 cevap verildi
Terazi kadınları da ister mi? 3 cevap verildi
Saplantılı olan kadın erkeğin hoşuna gider mi? 17 cevap verildi
Koç kadını yay erkeği uyumuna ne diyorsunuz? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşk mı lazım para mı?
  • Sevgiliniz size "beddua etse" terk eder misiniz?
  • Sevgiliyle aynı evde yaşamaya karşı mısın?
  • Ölmüş birini sevmeye devam eder misin?
  • Flörtünüz sosyal medya hesaplarınızı kapatmanızı istese tepkiniz ne olurdu?
  • Nasıl bir duygu içindesiniz? ?
  • Senin Burç Hangi Takımlı Çıktı?
  • Karakter mi, karizma mı?
  • ​Sadakat mi, tutku mu?
  • Gece dediğin nasıl olur?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨