Aşk İlişkileri Erkekler kapatılsın lafını ilk kim çıkardı? Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hayırdır ogliim. Şu lafları bırakalım lütfen. Erkekler kapalı olunca yakışmıyor. Bakın görsele. Erkekler kapatılsın lafını ilk kim çıkardı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u BirPeriKızıı Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Ben çıkardım var mı diyeceğin😀 1 3 Yorumla Saddov 1 yıl Var abisi. Bir daha demeyeceksin 😎🚬 Yorumla u BirPeriKızıı 1 yıl Kapatıyorum seni... Yorumla Saddov 1 yıl Beni benden başkası kapatamaz Yorumla
MrKuzey Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. İşsiz erkek düşmanı bir kadın olsa gerek 1 0 Yorumla
_Justimagineit__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Erkeklerden bolca darbe yemiş asko kusko kadinlar. 3 5 Yorumla Saddov 1 yıl Yemeyeydiniz Yorumla _Justimagineit__ 1 yıl Yedirenler utansın 😏 Yorumla Saddov 1 yıl Utansınlar 😂 Yorumla _Justimagineit__ 1 yıl Utanırlar mi? sanmam 😂😂 Yorumla Saddov 1 yıl O da onların bileceği iş 😂 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben kapanmam. Herkes kendi beyine sahip çıksın. İskoçyalılar da etek giyiyor, kimse karışıyor mu? 1 2 Yorumla Saddov 1 yıl Çok haklısın. Bu yorumunun duvar fotisi yapabilir miyim? Yorumla mütesellî 1 yıl Tabi kii yapabilirsinnn Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 25 , eic 78% 1 yıl akjsdlkfErkekler değil bir de Erkolar :D 1 2 Yorumla Saddov 1 yıl Erkolar kapalı kekolar 😂 Yorumla KnightsSword 1 yıl kjlsadjkfd iyi dedunn Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 226,7b cevap paylaştı. Aşırı saçma buluyorum zaten yeni yeni kelimeler türettiler. erko. aşko. bir türkçe konuşmayı öğrenemediler. 1 0 Yorumla
Nonameoo Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Ergence bulduğum nefret ettiğim bir laftır kendisi. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Bilmiyorum ama kim çıkardıysa onu tipsiz olanlar kovalasın 1 0 Yorumla
Alfamsı_Tuçiş Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Ben Zehrainsallah diye bı fenomen vardı ondan duydum ilk 😂 1 0 Yorumla
Balbiri Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Erkolar 💅 dkfldks 2 9 Yorumla Balbiri 1 yıl Yani erkolar diyecektin Yorumla Saddov 1 yıl Cümlede yüklem olur 😂 Yorumla Balbiri 1 yıl Olsun Yorumla Saddov 1 yıl Neyse yorumda düzeltmişsin kayısı. Yoksa laf ederdim. 😎 Yorumla Balbiri 1 yıl Laf edemezsin de djdkd şaka yapıyorum bazıları ciddiye alıyor Yorumla Saddov 1 yıl Çünkü biz ciddi insanlarız Yorumla Balbiri 1 yıl Tü tü tü Yorumla Saddov 1 yıl Maşallah der misin? Yorumla Balbiri 1 yıl Maşallah efenim Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 89% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 775 cevap paylaştı. Gıcık olduğum bir laf 1 1 Yorumla Saddov 1 yıl Cümlemizin Yorumla
Daiys_m Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben çıkardım kim çıkaracak başka 1 2 Yorumla Saddov 1 yıl Yazıklar olsun Yorumla Daiys_m 1 yıl Sanada Yorumla
raif1923 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. vallahi ben çıkarmadım 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu görsel kapatılsın 😂 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 92% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çıldırmış bu millet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben çıkardım var mı diyeceğin😀
Var abisi. Bir daha demeyeceksin 😎🚬
Kapatıyorum seni...
Beni benden başkası kapatamaz
İşsiz erkek düşmanı bir kadın olsa gerek
Erkeklerden bolca darbe yemiş asko kusko kadinlar.
Yemeyeydiniz
Yedirenler utansın 😏
Utansınlar 😂
Utanırlar mi? sanmam 😂😂
O da onların bileceği iş 😂
Ben kapanmam. Herkes kendi beyine sahip çıksın. İskoçyalılar da etek giyiyor, kimse karışıyor mu?
Çok haklısın. Bu yorumunun duvar fotisi yapabilir miyim?
Tabi kii yapabilirsinnn
akjsdlkf
Erkekler değil bir de Erkolar :D
Erkolar kapalı kekolar 😂
kjlsadjkfd iyi dedunn
Aşırı saçma buluyorum zaten yeni yeni kelimeler türettiler. erko. aşko. bir türkçe konuşmayı öğrenemediler.
Ergence bulduğum nefret ettiğim bir laftır kendisi.
Bilmiyorum ama kim çıkardıysa onu tipsiz olanlar kovalasın
Ben Zehrainsallah diye bı fenomen vardı ondan duydum ilk 😂
Erkolar 💅 dkfldks
Yani erkolar diyecektin
Cümlede yüklem olur 😂
Olsun
Neyse yorumda düzeltmişsin kayısı. Yoksa laf ederdim. 😎
Laf edemezsin de djdkd şaka yapıyorum bazıları ciddiye alıyor
Çünkü biz ciddi insanlarız
Tü tü tü
Maşallah der misin?
Maşallah efenim