Iş yerindeki arkadaşlarım akşam mangala davet ettiler ben hayır demediğim için bakarız cevabını vermişim diye sevgilim bu şekilde konuştu ve görüldü attı

Iş yerindeki arkadaşlarım akşam mangala davet ettiler ben hayır demediğim için bakarız cevabını vermişim diye sevgilim bu şekilde konuştu ve görüldü attı
Niye ezik gibi konuşuyorsun yok lafının üstüne şaf öı söyledim falan o kimki lafının üstüne bir şey söyleyemeyesin. Adamdaki konuşmaya vak siz mağarada mı yaşıyorsunuz ikiniz. Sende de akıl yok olsa şu davaroya katlanmazdın git düzgün birini bul ya kanser edersiniz ikinizde
Ya zaten gitmicektim sevgilim gitme dediğinde direk tamam dedim uzatmadım konuyu onu ondan öyle dedim ama kendisi çok uzattı kimsin lafını kullandı eşimmisin nişanlımmısın ne yaparsan yap dedi
Sen bunla nişanlanmayı düşünüyorsun yani
Cevap
5Cevap
Yanlış bence dedikleri ve altı üstü mangala davet ne var bunda
Aksam mangal ilk düzgün şekilde gitme falan dedi daha sonra tm diyip konuyu kapatmaya çalıştım bu sefer çok uzattı ve kimsin nikahlı eşimmisin ne yapıyorsan yap diyip o kelimeleri kullandı
Yanlış yapmış digerleri gbi ayril demem ama bu arkadas kendine ceki duzen vermeli
En son ki mesajlarımı görüldü bıraktı sence tekrar yazmalımıyim yoksa umrumda değilmiş gibi mı devam ediyim bir fikir verir misiniz
Umrunda değilmis gbi davram
Inşallah pişman olur dediklerine olmassa da paşa gönlü bilir
Yanlış yapmicagini bile bile böyle yapmasi onun hatasi umarim anlar ve özür diler senden
Sanırım ben her b. ku sevgilime söylüyorum olumlu görmese bile söyleyeyim kafasında olduğum için yanlış yapmışım erkekler sevmez herhalde
Kimi sever kimi sevmez senin ki gereksiz bir çıkış yapmış
Sevgilin abartmış olayı bi de sana karısma hakkı yok yani
Işte ben daha karar vermedim gitmeyi istesem ısrar ederdim ama direk tm dedim ve öyle uzattı ki ve sonunda kimsin eşim değilsin ne yapıyorsan yap demeye başladı yapmadığım biseyi bukadar büyüttü sanki kötü bisey yapıyorum
Daraldim ne salaq insanlarsınız
Uzaa ozaman
Ayrılmalısın bence
Yol ver gitsin.
Ayrıl