Diyelim deli gibi seviyor fakat aralarında bisey olmuyor, bu kişi zamanla başka kadınları isteyebilir mi? Farklı anlamda
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Karşındaki ile alakalı bir durum. Evli yakın arkadaşlarım var bekarken hovarda olupta evlenince eşine bağlı olan
Ya benden önce karı kız ortamı vardı ve libidosu baya yüksek. Fakat beni çok sevdiğini biliyorum fedakarlıkları vs var ama cinsellik yaşayamadıkça ve ilişkide sorunlar oldukça diğer kızlarda cinsellik arıyor diye hissediyorum. Bu mümkün bi şey mi?
Şahsen tanımadığım için net bir şey diyemem tabi. Seviyordur ama ne derece sevdiği de önemli. Hislerinin gerçeklik payıda olabilir. Böyle hissetmenin bir nedeni vardır sanırım. Ne gördün ya da düşündürdü seni
Son gün instadan bi kızın isteğini kabul etti beni umursamadan kız o tarz bi kız ama. Çıkarmadı da bitirdim gelmedi normalde gelirdi durmazdı. Ve hissediyorum yani bunu
Hissediyorsan vardır birşeyler. Ayrıldın sanırım umursamadı seni dediğin
Evet
Nekadar dır beraberdiniz peki
2 yıl
Az da değilmiş aslında. Ama tanımışsındır bu zaman içinde neye nasıl tepki vereceğini biliyorsundur. Büyük ihtimalle hislerinde doğru olabilir 🙄
Doğrudur da severken bu yapılabiliyor mu? Yani ilişkide cinsellik yaşayamadıysa sorunlu bi ilişkiyse vs
Kişiden kişiye değişir bu işte. elemanın düşüncesini bilemem. Yapan da yapıyor sonuç olarak
Benim düşüncem seven birisinin yapmaması lazım ama yapan da çok seviyorum diyip
Karşındakini senin anlaman lazım öyle biriyse yapabilir
Öyle biri ama beni çok sevdiğini de biliyorum. Bide ilişkide cinsellik yaşayamadık 2 yıl oldu ve sorunlu bi ilişkiydi. Başka kızlarda bunu aradığını düşünüyorum
İçin rahat değilse zaten o hiçbir zaman geçmez kim ne söylerse söylesin
Değil ama seviyorum
ne kadar seversen sev affetmez ama insan insan her şeyi affeder masum yalanları bile ama ihanet asla sindiremezsin kendi kendini yersin
Evet öyle de değerimi anlamasını istiyorum
anlasa da pek bir şey değişmez senin için
Evet de anlar mı
Anlasa yapar mi
İlerde
Bana göre anlaşılmayan değerin hiçbir anlamı yok kaybedildikten sonra bu kadar değersizlestirmeyin kendinizi bence
İster tabiki adama istediğini vermezsen başkasına gider
Duygusal bi şey hisseder mi peki seviyorken?
Eğer cinsel anlamda tatmin olursa hissedebilir
İllaki tatmin olmicak mı o işi yapınca
D. m gl knslm
Gerçekten seviyorsa ve karakterliyse istemez
Seviyorsa ama karaktersizse?
Yapma ihtimali var
Anladım teşekkürler
İsteye bilir ama kisiden kisiye değiş canim
Nasıl biriyse ister
Gözü disardan olan biri işe elindekinin kiymetini bilmiyorsa
Anlar mi birgün
Deger veriyorsa anlar sanirim bu kişiyi çok seviyorsun sen
Seviyorum. Değer veriyordu da gitti cinsellik için eminim ve ilişki problemli diye.
Peki Seninle cinsellik sohbeti yaptımi
Yapıyordu ama yaşamıyoduk sınırımı bildiği için saygı duyuyordu. Fakat libidosu yüksek baya
Anladım tabi doğal olarak artik gerceklesmesini istiyor oda kendinle konustunmu özel seylerin anlamlı kalması için evlenince yapilmasi gerektigini filan
Ya evet saygı duyuyordu zaten de evlilik uzaktı biraz. Maddi durumu iyi değil alkolü kumarı var işi yok, okulunu bitiremedi. Kötü bi dönemdeydi, ben de sürekli sorun çıkarıyordum ilişki içinde, cinsellik zaten yaşamıyoduk, mesafe de uzaktı. Sanırım başka kızlara yöneltti bu onu cinsel olarak da olsa
Olabilir ama gerçekten seviyorsa heves için başka kizlara gitmek mantik dısı bi durum gönül eğlendirmek 10 dakika ama mutlu olmak bi ömürdur benim görüşüm
Ben de ayrılıp barışıyodum sürekli ama ilişki cidden sorunluydu
Anladım simdi durumunuz nedir
Ayrıyız
Hayırlısi olsun çokda kafana yatmiyor belli bence kendine baska bi yol çizmelisin sende
İstemez asla