Hizmet derken mesela, vucudunu kremleyip masaj yapan, duygusal ve cinsel açıdan tatmin eden, hasta olduğu zaman bebek gibi bakan hizmet eden, yeri gelince evde yardım eden koca. 🙂🥹✨🙂↕️
Bunun bir ismi lakabı var mı merak ettim.
Hanımına hizmet eden yardım eden çiçek gibi bakan Kocaya ne denir?
Bunun bir lakabı yok bana göre ama, yardım eden erkek kadına değer verdiğini gösterir. Kesinlikle bir evi paylaşıyorsa birlikte yapmalılar ortak olarak. Yeri gelir bulaşıkta yıkar, çamaşır asmak için yardım da eder, evi temizler her şey olabilir. Yeri geldiği zaman müzik eşliğinde güzel şekilde masajını da yapar… huzuru ve mutluluğu devam ettirir.
Lakabı bilmem ama adam gibi Adam denir, Kadınlar çiçektir sularsan hayatına neşe umut sevgi huzur bereket bolluk verir ama sulamazsan kayıp gider, kurur gider ellerinde
4
4 Yorumla
Soran
1 yıl
🌺🌷🌹🌸🌼🌻🪻 En hayırlı en güzel en uyumlu çiçek senin olsun inşaAllah cumanın hürmetine 🤲🏻✨
Annem, ablam ve kız kardeşlerimde dahil bütün kadınlar duygusaldır ve bir konuda karar verirken adil olamazlar. Evin reisi bu yüzden erkektir, kadın örgütlerindede en üst yönetici gene erkektir. Erkekler kadına hizmet etmek için değil bütün canlılara faydalı şeyler yapmak için dünyaya gelmiştir. Kadınlar her zaman olduğu gibi erkekleri kendi emirlerine girsin istiyorlar. Yazacak o kadar çok şey var ki ama siz kadınlar duygusal olduğunuz için olaya mantıklı yaklaşıp hak vermezsiniz. Bu ne biçim bir erkek niye bana hak vermiyor söyledikleri doğru bile olsa üslup yanlış vs vs bin türlü bahane bulup olayı başka zeminlere çekersiniz.
Yorumunuza katılmıyorum beyefendi. Evet evin reisi erkektir zaten buna şüphe yok. Erkeğin yaratilma görevi bu yüzden koruyup kollama liderlik vasfını yerine getirmektir. Doğru olan "erkek" profili budur. Fakat bir erkeğin yukarıda belirtilen vasıflara sahip olması onu bir kadın rolüne sokmaz. Tam tersine onu eşine ve ailesine nezaketli ve hoş bir "adam" olarak gösterir. Erkek evin reisi dedik ya buradaki dengeyi kendisinin kurabilmesi gerekir. Kadında bunun farkında olmak ve erkeğine yardımcı olmak zorundadır. Yine hersey dengedir. Kadın ve erkek dengeye göre rolünü üstlenmelidir. Iyi bir insanlık eğitimi almış her insan evladi bu durumun kılıbıklık ile alakasi olmadığını bilir. Eğer öyle olsaydı haşa peygamber neden kendi söküğünü diker veya evini temizlerdi?
Yukarıda belirtilen durum eş için özel anlara giriyor. Bu hizmet değildir ki. Erkeğin kadınına sevgisi ve nezaketinden ileri gelir. Aynı şekilde kadının erkeğine hizmeti yine nezaketinden kaynaklıdır.