179 veya 180 boy kısamıdır boyum o arada?

Kızlar kısa diyor genelde 190 falan seviyorlar 185 ve üstü istiyorlar dışardaki çiftlere bakıyorum hep uzun adam içgüdü miçgüdü anladıkta mike tyson 178 misal saçma geliyor ve haksızlık yani ben bu yüzden gençliğimi yaşıyamıyorum kızlar para tip boya bakıyor. Kısaca açıklamak gerekirse; tarihin başından beri olan kadınların en iyi genetiğe sahip, güçlü erkeği seçme durumu günümüzde yakışıklılık, zenginlik ve statü başlıklarından oluşuyor. Kadınların seçme hakkı eski zamanlarda erkekler tarafından yönetilebilirken günümüzde seçme hakkı daha özgür olan kadınlar hipergamiye; yani tüm kadınların sadece en üst sınıf erkeklerle birlikte olmasına yol açıyor. Hipergami teorisine göre kadınlar sadece en yakışıklı, en zengin, en statü sahibi erkeklerle birlikte olurken erkekler tüm kadınlarla birlikte olabiliyor. Bu da dezavantajlı erkeklerin tamamen yalnız kalmasına yol açıyor. Anlamıyorum 21 yaşındayım hiç sevgilim olmadı bu yüzden bana incel falan diyorlarda benim suçum ne 179-180 civarı olmasaydım incel olmayacaktım sevgilimle güzel zaman geçirecektim ayrıca tipimde kızların anlayışına göre iyi değil ama kızların sevdiği tiplere bakıyorum serseri falan kötü ve uzun boylu seviyorlar. sonra aldatılınca ya da kötü bişi yaşasınca erkekler kötü diyorlar ve heralde kızlar 185 ve üstünü arzuluyor Kadınların aşkı sadece boyunuz, tipiniz ve paranız vb. üzerinden şekillenir bunlar yoksa aşkta yoktur. Kadınlar sevgi veya aşk aramazlar. Eğer öyle olsaydı uzun boylu serserileri değilde kendilerine değer verip sevecek erkekleri isterlerdi. bende annem babama göre kısa mı kaldım bilmiyorum annem 170-171 babam 174-175
179 veya 180 boy kısamıdır boyum o arada?