AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
"Aaa Ne kadar tatlı bir hanfendiymiş"
Yaşla konunun ilgisi ne
ya nadir rastlanır bu durum.
Nadir değil, 70'lerde yaşamıyoruz illa erkek büyük olmak zorundadır kafası çoktan tarih oldu
Kadın seksiyse bakar niye bakmasın 😂
bu yüzden m bakıyordur ki. ablam hemşire. onun gelen hastalara nasıl davrandığına bakıyor genelde. ona denk geliyor. bir hastayla tartışırken bakıyordu. aradan iki saat geçti başka bir hastaya iyi davranırken dikkatini çekti ve baktı. ikisinde de ilk hastaya baktı sonra ablama
Bilmiyo musun gerçekten tabiki cinselik için
başka bişey olma ihtimali yok mudur
Vardır da öyle gerçek seven çok az bu durumda
ys herslden kötü bir düşüncesi yoktur yani ne bileyim.
Sevgi olduğunu düşünmüyorum
yani aşk meşk değil de abla gibi saygı ve sevgi meselesi mi yani
Nasıl baktığına bağlı farklı bir niyetle bakmışta olabilir
ya genelde kadının gelen hastalara nasıl davrandığına bakıyor. genelde hep ona denk geliyor.
usta erkek dedigin 12 yaşında mi aq
Arzuluyordur
yapma ya. ablam hemşire. onun gelen hastalara nasıl davrandığına bakıyor genelde. ona denk geliyor. bir hastayla tartışırken bakıyordu. aradan iki saat geçti başka bir hastaya iyi davranırken dikkatini çekti ve baktı. ikisinde de ilk hastaya baktı sonra ablama
Hemşire olması etkilemiştir belki de
ilginç olur bence
Oldukça ilginç. Ama ciddi olacağını pek sanmıyorum.
Milf seviyordur
Yaşlar kaç?
35-45. kendimden bahsetmiyorum
Birincisi orta yaş grubunda olgun sevdası daha çok oluyor.
İkincisi ise baktıgı kadın nasıl biri?
baktığı kadın başarılı ve çok çaışkan.
Kariyer harici?
dış görünüş olarak güzel bir kadın ablam. ablam hemşire. onun gelen hastalara nasıl davrandığına bakıyor genelde. ona denk geliyor. bir hastayla tartışırken bakıyordu. aradan iki saat geçti başka bir hastaya iyi davranırken dikkatini çekti ve baktı. ikisinde de ilk hastaya baktı sonra ablama
Kim bu adam?
bu da yeni gelen bir hasta babasını getiriyor. ışın tedavisine. hergün gelmesi lazım. ilk gün çok bekledi sıra gelsin diye kayıt oluşturmak için mesai bitimine kadar. alacağız demişti ablam ama sıra gelmedi. gönderdiler. o günden sonra böyle.
Beraber mi çalışıyorsun ablanla?
yok yanına giderim genelde. hemşire ama bilgi işlemde takılıyor genelde. masa da
yardımcı olur musun fikir verirmisin.
Ben o şahsın ablanın çalışkanlığı ile ilgilendiğini sanmıyorum açıkçası
Ablanla ilgileniyor, senin de gördüğün üzere. Bu durum seni rahatsız mı etti
ablam mıdır hedef diyosun. öyle dikkatini çekmiş olabilir mi.
Bence hedef ablan. Başarı ya da kariyeri değil
ya ilk gün saatlerce bekledi ama almadılar ya. bunla ilgili olabilir belki. ablam evli. durduk yere olay çıkmasa iyi olur du ya
Bence ablanın böyle bi durumla karşılaştığı zaman tavır koyacağını düşünüyorum ben.
Ablanın aile durumu nasıl?
ablam muhatap olmuyor. yani işlem yapmaya geldiğinde ilgilenmiyor. mecbur kalınca yapıyor. öylece yapıp geçiyor. öyle hiç yüzüne bakmıyor bir süredir. belki o dikkatini çekmiş olabilir mi. hani yanlış anlaşılmaktan korkuyordur. acaba ablam onu yanlış anladı mı diye bakıyor olabilir mi. sonuçta ablam biraz görmedi kendisini
Ablanın karşısına kim bilir kaç kişi geliyor böyle. Bence ablan takmadı bile
Sadece ablanın şu an ki aile durumunu merak ettim
ailesi ile arası gayet iyi evli iki çocuğu var neden sordun. takmadı mı diyosun. ama dikkatini çok çekti yani.
Aile durumu karmaşık olsaydı kafasını bulandırmış olabilir diyecektim ama öyle bir durum da yok
kafa bulandırma değil. rahatsız oldu. sert çıkışacak ama o da olmaz. kadın evli da
Bence ablan ağzının payını verir, ileri giderse eğer
sence ne yapsın yani nasıl uyarmalı onu. bir daha böyle bakmazsa eğer sıkıntı olmaz demi
Bence bi kaç gün daha beklesin ve iletişim kurması gerektiği zamanlarda da anladığı dilden iletişim kursun
haklısın ağzının payını verir de. gerçekten o niyetle baktıysa eğer. emin miyiz acaba tam
Diyorum ya kesin sonucu zaman gösterir diye, beklesin ablan
anladığı dilden derken ters mi yapsın. onun anlayacağı şekilde bir uyarı gibi yani
Aynen öyle , üstüne bastın
tamam tamam beklesin. peki bir daha öyle bakmazsa eğer sorun çözüldü diyebilir miyiz.
Bence diyebiliriz ki hödük mü arkadaş bakmaz herhalde
tamam. o da farkına vardı ablamın rahatsız olduğunun. bakalım ne yapacak. belki de gelir özür diler "rahatsız etmek istemedim" der. ya da bişey demeden bu rahatsızlık üzerine bir daha yapmaz
Beyni olduğunu düşünüyorum açıkçası
nasıl yani. sıkıntı yaratmaz o adam demi. demek istedin
Evet, ablandan çok bu konuyu sen düşünüyorsun gibi 😁
ablamın hesabı yok ki. ben yazıyorum yanımda. kendisi.
ablam şöyle diyor. ne bakıyorsun gibi bir bakış attım diyor.
O nasıl bi bakışmış hahah😁 ilk defa duydum
iki kere yaptım dedi. hasta ile konuşurken iki kere baktı ya. ikisin de de ne bakıyosun gibisinden yüzüne sert bakmış falan
Yani bilmiyorum. En başta düşündüğüm şey ablanın aile yaşantısında sorunlar olmasıydı, çünkü kadınların bu dönemlerde zaafları çok olur ki böyle bir durum yok.
2. si ise hödüğün beyni olmayan bir et parçası olmasıydı ki o da sanırım mümkün değil
anlayamadım. bir sıkıntı yok mu diyosun
Ablanın diyorum evliliğinde sorun olsaydı bir sıkıntı olabilirdi diyorum
tamam. adam için ne dedin. hödük mü kendileri
Bence evet ya sizce?
tanımadığım için bişey diyemem. ama bakması garip tabiki de. insan der "kadını rahatasız etmeyeyim" biraz rahat biri anlaşılan ya da aptal. bilmiyorum. adamın hastası var. ilgilenmesen olmaz ilgilensen olmaz. belki kötü bir niyeti yoktur. bilmediğimiz bir konudan sebepten de bakıyor olabilir
Ablana söyle bi daha güzelliğiyle birilerini etkileyip başına bela almasın
ablamın suçu ne adamda sıkıntı var
Maske taksın 😁
umarım adamın günahını almıyoruzdur
O yüzden dedim ya bi kaç gün beklesin, gözlemlesin diye
tamam. ama sert çıkmasın. kesin netleştirdiği zaman o zaman tepkisini versin.
Evet. Yanında değil mi zaten ablan
evet. öyle. yarın gelecek o
Kim yarın geliyor
o adam. hergün geliyor sonuçta
Bence ne biliyor musun kafaya boşa takıyoruz. Ablan yanında napıyo
Bugün geldiğinde hiç oralı olmamış. Ne bakmış ne de bulunduğu ortama girmiş. Babası tek gelmiş ismini söyleyerek giriş yaptırmış. O ise babasından 15 dk sonra geldi. Başka bir doktora uğramış. Ama geldiğinde hiç ilgilenmedi ablamın olduğu tarafla
Ablanın tavrı işe yaramış demek ki
ablamın tavrı mı işe yaradı yoksa bu adam aslında öyle değilmiydi. emin olamadım. ama sonuçta yapmadı öyle bişey
Arzular ve aşk ister
Vardır elbette 🙄
ablam hemşire. onun gelen hastalara nasıl davrandığına bakıyor genelde. ona denk geliyor. bir hastayla tartışırken bakıyordu. aradan iki saat geçti başka bir hastaya iyi davranırken dikkatini çekti ve baktı. ikisinde de ilk hastaya baktı sonra ablama
Ablan güzel olmalı ve çekici… ama en önemlisi sensin
evet güzel
12+10 = 22
ergenlik dönemi
kendimden bahsetmedim
Büyük seviyordur yaşıtlarını küçük görüyordur olmamış görüyordur
illski aşk meşk midir. başka bişey olma ihtimali yok mudur
Matematiksel olarak bakarsak her türlü ihtimal olabilir bunu kesin bilemeyiz
Hoşlanmıştır
Onu arzuluyordur belki
Milf sevdalısıdır.
Mikmwk için
Hoslaniyordur
Sadece cinsellik de dusunuyor ola bilir acikcasi.
ablam hemşire. onun gelen hastalara nasıl davrandığına bakıyor genelde. ona denk geliyor. bir hastayla tartışırken bakıyordu. aradan iki saat geçti başka bir hastaya iyi davranırken dikkatini çekti ve baktı. ikisinde de ilk hastaya baktı sonra ablama
Kim bilir neden
iyi niyetli olma olasılığı yok mudur
Olabilir bazen insanın gözü dalıyor o an aklı başka yerde oluyor kıyafet ilgi çekmiştir her ihtimal var
yoo dalma değil ondaki. ablam hemşire. onun gelen hastalara nasıl davrandığına bakıyor genelde. ona denk geliyor. bir hastayla tartışırken bakıyordu. aradan iki saat geçti başka bir hastaya iyi davranırken dikkatini çekti ve baktı. ikisinde de ilk hastaya baktı sonra ablama
Şikayetçi değilsin sende
kendimden bahsetmiyorum