Aşk İlişkileri Eşinizi çok kötü laflarıyla etkileyen bir kaynananız olsaydı ne yapardınız? Çılgın_Prenses Takip Et Xper 4 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor ben politik davranmaya çalışırdım peki ya siz böyle bir durumda ne yapardınız? Eşinizi çok kötü laflarıyla etkileyen bir kaynananız olsaydı ne yapardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u BirPeriKızıı Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Katlancaz mecbur huylu huyundan vazgeçmez. Önemli olan eşimin etkilenmemesi. 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl ana ağzına bakan bi s. lağı nasıl koca yaptım diye kendime kızar boşardım 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 226,3b cevap paylaştı. Eşim bana aşık olacağı için kimsenin lafına bakıp hareket edecek birisi olmazdı. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben görüşmem kimseyi de alttan almam yeri geliyor kendi annemi alttan almıyorum. eşime karışmam annesi sonuçta istediği kadar gitsin gelsin. 1 0 Yorumla
Theguardy Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı. Mecbur idare etmeye calisicaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Katlancaz mecbur huylu huyundan vazgeçmez. Önemli olan eşimin etkilenmemesi.
ana ağzına bakan bi s. lağı nasıl koca yaptım diye kendime kızar boşardım
Eşim bana aşık olacağı için kimsenin lafına bakıp hareket edecek birisi olmazdı.
Ben görüşmem kimseyi de alttan almam yeri geliyor kendi annemi alttan almıyorum. eşime karışmam annesi sonuçta istediği kadar gitsin gelsin.
Mecbur idare etmeye calisicaz