birilerinin benle ilgilenmesine ihtiyacım var bu depresyona dönmeden neler yapmalıyım.
https://i.hizliresim.com/PYBdj9.jpg
https://i.hizliresim.com/PYBdj9.jpg
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkesin ilgiye ihtiyacı var bayan. Ancak bu herkesi depresyona sürüklemiyor.
Biraz gerçekleri görmeyi denersen eğer, bunun sana daha da yardımcı olduğunu görürsün.
Sırf bir erkeğin sana ilgi duymadığı, ilgi göstermediğinden dolayı depresyona gireceksen eğer sen aşık olma, yaşama, kimseylede tanışma. Yoksa ayrılınca daha beter depresyona girersin.
Bu kadar kolay yenilme, bu kadar kolay pes etme.
İlgi görmüyorsan eğer, ilgi görmek için çabalasan daha iyi yaparsın. İlgi duyduğun insanlara belli et kendini, gözlerinin önüne kadar gir. İlgi göster, karşılığında ilgi gör. Kendine bu şekilde, yalnızca sıkıntı yaratıyorsun bayan.
Bu seni mutsuz yapabilir belki. Ancak depresyona sürüklüyorsa seni, emin ol çok güçsüz bir insansın demektir. Bugün vur, kır, dök, parçala. Ama yarın yine kendine gel.
Sen hayatını bu şekilde yaşarken, ileride çabalamadığın için kendine kızacaksın. Kendini bu şeklide harab ettiğin için kızacaksın.
Çünkü hayat zamanını almış olacak senden.
Gençliğini alacak, yüzündeki gülümsemeyi alacak.
Sağlığını alacak, işini alacak, aileni alacak.
Yetmeyecek dostlarını alacak.
Tüm kazandıkarını tek tek kaybedeceksin.
Sen, bunlarla yaşamayı öğreneceksin.
Peki söyler misin bana, ilgi göremediği için depresyona giren bir kız bu harabeden sağ çıkabilir mi?
Bence çabalamalısın.
Çünkü hayat senden en son, güzelliğini ve gençliğini alacak !
Sen ise, yıllar sonra aynaya baktığında '' bir şansım daha '' diyeceksin ümitsizce...
https://i.hizliresim.com/qmRkqB.jpg
iyi geldi ama ilgi gösteerenler var ama gerçekten feministim ve erkeklere ilgi duyamıyorum bu yaşam tarzımdan dolayı bazen eksiklik hissediyorum herkez bu ilgisizliği erkek arkadaşsızlık olarak anlıyo ama benim eksikliğim sadece gerçek bir dost
Ne kadar dost desekte birçok şeyi paylaştığımız insanlara, aslında gerçek dostu kim bulabiliyor ki bu hayatta? Çok nadir gerçek dostu bulan insanlar.
Sezmekte ve susmakta usta olmaktır dost.
Dost, sen söylemeden bakışlarından, tavırlarından anlamaktır.
Zor zamanında yüzünde gülücükler olsada, ayrılsanda, bu gece beraberiz diyebilmektir.
Varsa bir sıkıntın en uykun çözümü aramaktır sen yatağında uyurken senin için.
Ve zor zamanında yanında olsada bir insan, seni anlamıyorsa eğer, o zaman yalnızsın...
Seni ise senden başka anlayacak yok. Yalnızca bu yolda sana eşlik edecekler ve zamanı geldiğinde ayrılacaklar var. Sen ise görevini layığıyla yerine getirenlere, zamanı geldiğinde yanından uçup gidenlere dost demekle yetineceksin.
Gerçekleri görmek iyidir. Ancak ayakta kalabilmekte güzeldir bunlara rağmen. Eğer acı çekmezsen bu hayatta, en ufak bir çukurda çıkaramazsın ayağını. Tökezler ve kalırsın... Bunların kıymetini bil !
boş durma seni oyalayacak vakit geçirebilecegin bişilerle oyalan arkaşlarınla gez dolaş çok fazla yalnız kalmamaya çalış sürekli kafanda birşeyler kurarsın olmadıgında moralin bozulur.
kendine yakın gördügün biriyle sohbet et içini dök secenek çok...
Fazla ilgiden kafam rahat değil :) inan en iyisi yalnız kafa dinlemek
Cevap
18Cevap
öyle ilgi istiyorsan tabi ki zor bulursun Türk erkegi biraz odundur odun olarak kabulleneceksin yoksa ite ugursuza denk gelirsin onlarında ne amaçla senle birlikte olacagı belli ztn...
haklısın ks de öyle yaklaşıp iki günde amacını belli eden çok
kendine bir tane kanka bul bir tane de sevgili tamam işte
şarkı dınle sen iyi gelir :)
ben miley dinlerim
ozaman ac onu dinle :D
atara gerek yok dostum gerçekten müzik işe yarıyor halısın ama 2 haftadır müzik düzenim bozuldu
hımmmm ozaman özüne dönem gerekiyor
psikolojin bozulmus canım senin ailen en iyisidir canım onlar ilgilensin bence dısardakilerden darbe yiyip üzüleceyine ailene anlat derdini :)
ne piskoloji bozulması piskolojim bozuk değil gayette iyiyim ama bazen ilgi istiyorum kendimi fazla sınırlandırıyorum sonrada ilgisiz kalıyorum
peki arkadasın yok mu cevrende
Yani istersen seni dinliyebilirim seninle arkadas olabilirim beni kullanabilirsin yani
ks de çok var öyle sonra sohpet kötü yerlere gidiyo ve bu piskoloji bazen oluyo her zaman değil
İligide İnsanı Bunaltır, Yalnız Olmak Gibisi var mı :D
sana bı dert ortagı lazım acil.
evet
Dertleselm.
resimdeki gibi bir kız olsaydın zaten buraya gelip ilgisizlikten şikayet etmezdin.
öyleyim o yüzden yanlızım
aman benden uzak dur ne öyle ilgi delisiyle uğraşamam hiç
ilgi delisi değil kendisiyle ilgilenenden uzaklaşmış
büyük hata etmiş bir daha da bulamazsın yazık
sohbet et bol bol... iyi gelir...
yanlızlıktan o öpüşünce geçer :D
para karsiligi ilgilenebilirim.
taksimin ortasında bir bağır. anında geçer.
Gizliler ilgimi cekmiyo :D
Benimde nasil olacak simdi ;)
Herkes ilgi ister / bekler ☺
ben ilgilenirim senle
Aynı durumdayim
Hemen sevgili yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar