5 aylık ilişkimiz vardı, ailesine anlattı kuzenleri arkadaş çevresi herkesle beni tanıştırdı yaza yüzük takmayı düşünüyorduk, son zamanlarda çok sık tartışmaya başladık beni çok sevdiğinden eminim çünkü ilk defa birini annesine ailesine anlattı, başka biri de yok biliyorum ama yine çok basit bir kavgamızdan sonra bana saatlerce yazmadı aradım açmadı en son uzun bir mesaj atıp ara vermek istedi aradım açmadı daha sonra da beklentilerin beni aşıyor bize olan inancımı kaybetti vs. gibi şeyler söyledi yüz yüze konuşmak istemedi telefonlarıma çıkmadı net bir şekilde kafasında bitirdiğini benim de önüme bakmamı söyledi instagramda hala takipleşiyoruz birbirimize aldıklarımız hep duruyor geri yollamadı sizce döner mi çok üzülüyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Belki döner belki dönmez bilemeyiz
Valla ben yengecim ama büyük bir ihanet yemediğim müddetçe geri dönerim yeter ki sevdiğim bana gözlerinin içiyle baksın🙈
Ben yengeç burcuyum ve ben olsam geri dönmem : )
Ama çok basit şeylerden kavga ediyorduk son 1 aydır çok ayrı kaldık görüşemedik biraz ondan oldu o da bunun farkında zaten ama ilişkimiz boyunca birbirimize ne bir hakaret ne bir sesimiz yükselmesi hiç olmadı ayrılırken de güzel ayrıldık sadece bana bizden olmuyor sen yoluna ben yoluma mutlu ol demeye getirdi
Geri döner ama oldukça zor bir an önce bazı şeyler yapman lazım seni şimdi unutmaya başlamıştır.
Yav gittiyse nasıl dönsün? Zaten yamuk yamuk gidiyor. Şaka bi yana, 'dönerse senindir, dönmezse zaten senin hiç olmamıştır.'
yengeçi napcan ya , çok trip atıp küsüyor onlar
vallahi atomu parçalayan erkekte olsa geri dönüyorlar
Geçmiş olsun bitmiş o iş
Ama kavgalarımız çok basit şeylerdi ve güzel ayrıldık yine de özleyip mesaj atma ihtimali yok mu sizce
Yengeç erkeği olarak özlese de dönmez
Biraz zaman geçse de mi çünkü pişman olcaksın ama ben olmayacağım dedim olursam olurum boş ver s**r et beni sen kendi yoluna bak dedi
Biz bu gibi konularda çok keskin düşüncelerle yaşayabiliyoruz.
Peki çok seviyorsun tartışma sebepleriniz hep basit şeyler ama hayatında başka sorunlar da vardı her şey üst üste geldi bitirdin ilişkini diğer şeyler yoluna girince bir aklına gelmez mi ki
Bu söylediğin durum zaten o ayrıl barış hallerinde yaşandı ve tükendi artık
Hayır hiçbir tartışmamızda ayrılık yaşanmadı ilk kez ayrılmak dile geldi ve ayrıldık ilişkimiz boyunca bir kez olsun ayrılık lafı olmadı sadece ufak tartışma trip atma özür dilerim seni seviyorum bitti max 2 saat
Bu gibi şeyler bizde hassas zaten sen düşünmesen bile gitti gidecek mi şöyle mi böyle mi oluyoruz. Fazlasıyla sadakat var ve buna çok güveniyoruz. O yüzden bıçak kemiğe dayalı gibi olunca kesip atabiliyoruz
Zamanla geçmez mi ama benim onu ne kadar sevdiğimi çok iyi biliyor
10 senelik ilişkimi bitirdim çok oldu. Olsa da dikiş tutmuyor onu bildiğindwn kötü söz kullanmaya kadar gitmiş olay
Bir şey olur istiyorsan bile akışa bırak
Akışına bıraktım zaten onda çok fazla eşyam kaldı geri yollamadı instadan vs da çıkartmadı
Hala onu içeren düşüncelerdesin sal olan olağan şekilde kalsın
Yani önüne mi bak diyorsun
Kesinlikle, dönme ihtimalinde bir yüzde varsa sen böyle oldukça o ihtimal zerre büyümez. Bizim böyle canım dönemlerimiz dediğim yanlış karar dönemleri oluyor.
Canım dönemleri derken anlamadım
Canım değil tabi ki o site çeviriyor s4l4k dönemlerimiz
O dönemler geçince pişmanlık geliyor işte
Gelirse ve seni sana bağlı görürse düzelme durumu varsa da düzelmez. Çünkü kendine değer veren insanlar bizim dikkatimizi çeker, keza bizim değer vererek kendisini toparlarlayabileceğini düşündüğümüz insanlar da bizim dikkatimizi çeker ama önce bizim sağlıklı düşünmemiz gerekir. şu an seninkinde sağlıklı düşünmek yok net kararı var
seviyosa döner
%50 ihtimal
Dönmez
İnatçı dönmez