4 ay önce sevgilimden ayrıldım.(Saygısızlık yapmıştı)
az önce engelli olmadıgı bir platformdan şu yazıyı paylaşmış; Mezarlık başında af dilerken bulacaksınız kendinizi. Ölü bir beden, diri bir sözden daha çok yakacak canınızı.
Burada kendisi ne demek istiyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu şekilde ergen tavırlar sergileyerek gözünüzde kendini daha da küçültmüş. Eğer siz haklı olduğunuza inanıyorsanız vicdanınız rahat ise keyfinize bakın.
Evet kesinlikle haklıyım. Af dilememe gereken bir şey yok benim. Af dilemesi gereken o. Hemde köpek gibi af dilemesi gerekiyor onun..
Sakin olun lütfen. ☺️ af dilemesi gereken o ise keyfinize bakın.
Karşımdaki bu kadar suçluyken böyle mağdura oynaması benim o kadar sinirlendiriyor ki. Birde ayağına bekliyor af dileyecekmisim. Şaka gibi değil mi ama.
Tüm samimiyetimle söylüyorum ki evet haklısınız. Evet şaka gibi ama gerçek. Belki birgün vakit geç olmadan kapınızı çalar veya afedersiniz havlar 🦮 😄
Dünden önceki gün arabasında bir story cekmis sarkı esliğinde onda kalan bir tokamı arabasına koymus pnu göstererek cekmis…Dün gece ise iöyle bir şarkı sözüyle story attı:Kıskandım deli gibi ölmeni istedim nasıl oldu böyle umursamaz bir şeytana dönüştün Çok yaşa Çok yaşa Çok yaşa diyor şarkıda…Neye ugradıgımı şaşırdım bu neyin kafasını yaşıyor ya…Siz ne düşünüyorsunuz? Çok yaşa diye şarkı atmak nedir gördüğüm gibi engelledim bu arada.
Çok yaşayı telefon çevirmiş Çok yaşa Çok yaşa diyor şarkıda..
Geper geper geper diyor…Uygulama çeviriyormus pardon..
B ile okuyun siz..
Sanırım kendiniz hakkında en doğrusunu yapmışsınız. 👏
Bu nasıl bir terbiyesizlik.. İnanamıyorum hala etkisinden de cıkamadım şok oldum. Birde bir gün önce tokamla story atmıştı bir aşk şarkısıydı. Bu neyin kafası
Kendisinin dengesiz davranışları var sanırım. Ya yeterince olgunlaşamamış ya da karakteri zayıf.
Intihar edicem diyo sebebi sensin sonradan pişman olursun demek istemis
Yok artık
Ben suclu değilim bu ayrılıkta neden af diliyim cok sacma değil mi anlamıyorum cidden ya
Canm af dile diyen yok ben yazdığından bunu anladım adam 2 gün sonra intihar ederse sende ah vah etmezsen sorun yok
2. Kez paylaşıyor bunu birde. Ama ben suclu değilim neden yazmıyor o zaman bir özür dilemiyor benden af bekliyor onu anlamadım
Klasik erkekler işte ya çokta şey yapmamak lazım😄
Duygu sömürüsü yapıyor
2. Kez paylasıyor bunu birde
Amaann inanma
Bide bu ayrılıkta ben suclu değilim suclu olan o. Ben neden af diliyormusum cidden cok sacma
Seni suçlu gibi hissettirmeye çalışıyor işte çakal
Birde af bekliyormus paşaya bak sen…
Ayy götümm wjxiwj sevmediğim erkek tipleri
Bir sey yapmaz kendine dimiiii
Cok sacma suclu olan o af bekliyor saka gibi
Yok yok merak etme için rahat olsun bebis
Dünden önceki gün arabasında bir story cekmis ask sarkısı esliğinde onda kalan bir tokamı arabasına koymus pnu göstererek cekmis…Dün gece ise şöyle bir şarkı sözüyle story attı:Kıskandım deli gibi ölmeni istedim nasıl oldu böyle umursamaz bir şeytana dönüştün geper geper geper (b ile oku) diyor şarkıda…Neye ugradıgımı şaşırdım bu neyin kafasını yaşıyor ya…Siz ne düşünüyorsunuz? geper diye şarkı atmak nedir gördüğüm gibi engelledim bu arada.
Psikolojik sorunları var ayrılmayı atlatamamıs daha ve ne sacmaladıgının farkında bile değil