Aşk sevgi tutku ilgi değer görmek
Bunları elde edince uzaklaşırmısınız gerçekten?
Bunları elde edince uzaklaşırmısınız gerçekten?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı şeyler öyle benim için. Her şey değil. Duygusal ilişkilerim değil en azından. Yani ben, öyle değilim duygusal ilişkilerim konu olunca. Çoğu sorduğun sorudaki gibi olduğu için zaten gönül ilişkilerinden de uzak duruyorum.
Cevap
17Cevap
Hayır değildir ben elde ettiğim şeyin değerini bilirim sonuna kadar.. ama değer bilenler elde edemiyor işte..
Elde edince sevmekten vazgeçilir diye bir şey yok. Ama bir şeyi elde edince ona duyulan heyecan bitiyor. Zaten aşk de geçici bir duygu
Katılıyorum sana
Elde etmişsem büyük bir çaba emek sarfetmisimdir. Bu sebeple benim için daha değerli olur. Aklıma diğer seçenekler gelmez.
Ben hiç uzaklaşmadım ama ne kadar sevgi verdiysem uzaklaşıldı
bi noktada evet elde etmek kişiye öyle bir duygu yaşatır ki devamında keyif alamaz o aslında koşmaya ve elde etmeye programlanmıştır
Hayır aksine elde edince daha çok değerli olur
Genelde öyledir uğraşıp elde ettiğinde sıkılırsın genel olarak dedim yanlış anlama
Ben elde edince daha çok seviyorum benlik bir sıkıntı değil bu
İşte sen öylesin ama genel olarak karşındaki öyle değilse hiçbişey istediğin gibi gitmez
Gitmiyor zaten yoruluyorum sevgi yorar mı beni yoruyor işte
Sevginin ne olduğunu bilmeyen insanlara sevgi verirsek yoruluyoruz bu tamamen karşıyla alakalı sevmek sevilmek çok güzel ama işte insan yoruluyor ne yazıkki
Benmi abartıyorum diye düşünmedim değil hani
İnsan bazen çok sevdiği değer verdiği şeye daha fazla sarılır sahip çıkar buda istemsizce abartı olabilir ama her zman dikkat etmek lazım bu konularda anlamayana bilmeyene zor gelir sevgi
Teşekkür ediyorum dinlediğin için
Rica ederim ne demek her zman anlatmak istediğin zman 👏
Hayır, evliliğin aşkı öldürdüğüne de inanmıyorum. Her şey insanın kendisinde bitiyor.
Hayır aksine daha çok değer veririm..
bazen albenisi kalmayan ilişkilerde soğuma gelir o yüzden ne bir kadına ne de bir erkeğe teslim olmayın ve kendinizi kaptırmayın
Aynen öyle maalesef
Ne konuda? Seks mi?
Hayır uzaklaşmak ben şahsen
Istedigini alana kadar sinisiz kredi ve yalan
Elde edildin ve terk mi ettiler
Bazen böyle düşünenler var
Alışkanlık başladı mı bitiyor çoğu duygu
Kişiye göre değişir bu
seks sonrası azalır diğer duygular
Senin için böyle mi?
Evet.
kimle oldufina bagli