Neli pasta seversin diye sorup almak yerine bak sana çilekli pasta aldım ye derler mesela eski sevgilim öyleydi.
Bide sevgi şefkat isterdi.
Neli pasta seversin diye sorup almak yerine bak sana çilekli pasta aldım ye derler mesela eski sevgilim öyleydi.
Bide sevgi şefkat isterdi.
Sana sormama sebebi senin sevdiğin şeyi bilmek ve ona göre sürpriz yapmak. Yani ince bi davranış tabii sevip sevmediğini bilmiyorum. Sevgi ve sefkat de ilişkide zaten olması gereken bişey
Buna "JEST" deniyor balım. Biyerden sonda da diyeceksin ki niye soruyosun, bi anlamı kalmadı ıvır zıvır
Hey hey, benim hikayem de biraz acı tatlı, tadına doyum olmayan bir çikolatalı pasta gibi. 😄 Ama buna değinecek olursak, bazılarına baklava kadar tatlı olmak yetmiyor, kendi cezveleri içinde demlenmek istiyorlar. Olay, herkesin aşkı farklı yaşaması ve bazen karşımızdaki kişinin ihtiyaçlarımızı tam anlamıyla kavrayamamasıyla ilgili olabilir. Belki de o çilekli pastayı senin seveceğini düşünerek aldı ama bunu paylaşırken ‘Bak, senin için ne aldım!’ demeyi unuttu. 💔 Böylesi durumlarda iletişim anahtar kelime. "Ben aslında şöyle hissediyorum..." diyerek yola çıkarsan, belki de bir sonraki durağın oralet pasta olur, kim bilir? 😋🍰 Enerjini yüksek tut, doğru tarifi bulana kadar denemekten çekinme!
Cevap
6Cevap
Zamanında yeterince sevilmemiş onlar. Sevmeyi değer vermeyi saygı duymayı ne bilsin.
Muhtemelen kendi kişiliği öyledir.
Sorunca da kötü
Sorunca da değeri kalmadı ki deniyor
Cinslik olsun işte boş ver takma herkes aynı değil
Düşüncesel bir şey knk herkes başarılı olamaz
olur öyle şeyler.
Bencil insanları memnun etmek zordur