Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık nasıl iyi seks yaptıysan, seksini özlediği için arıyor. Seni, metresi yapmak istiyor. Yoksa neden seni arasın ki aranızda seks yoksa? Evlenmek isteseydi, seni eşi yapardı.. Bell ki bakire bir kadınla evlenmiş , cinselliği tatmin etmiyor , yine evde bir bakire dursun istemiş ve seninle takılmalık istiyor. Kabul edip etmemek sana kalmış. Ama ben, etme derim. Yazık, o kadına. Kendini eşine saklamış, aldatılmasın bari. Zira Sırf bakire olduğu için, bu kızla evlenmiştir. Zira, sevmediğini anladım Zira Seven erkek, kolay kolay aldatmaz
22 Yorumla
Soran+1 yılBiz birsey yaşamadık benim ilişki yaşadıgımı nerden çıkardın
Cevap sahibi+1 yılHmm ne bileyim; bir erkek seks yapmadığı kadına böyle bağlanmaz sonuçta. Ben , bir senedir benle konuşup bakire olmamasına rağmen de seks yapmayan kadını engelledim.. kaldıramıyorum da.. Ama iyi seks yapsa, daha iyisini bulmadan bırakmazdım. Bir de adam evli, senle seks yapamıyor ama seni arıyor ve ulaşmak istiyor. İşin içinde seks yoksa, ulaşmanın anlamı kalmıyor. Bilemem, anlatabildim mi?
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Evlenmiş ve seni mi arıyor 🙄 bir de boşansam evlenir miyiz mi diyor, hemen eşine bunları söyle ve o adamdan uzaklaşsın öyle bir pislikle evlilik yapmak en büyük derttir bir kadın için
Terbiyesiz herif evlenmişsin yuva kurmuşsun gözün hâlâ eski de kalıyor niye evlendin o zaman 🤷♂️ bunu eşi olan kişiye söyle ve onu her yerden engelle numarasını falan her şeyini01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım
+1 yılonunla ilişkiyi sürdürmek bir çirkinlik bana göre ondan uzak durmalısın çünkü sen aynı durumda olabilirdin evlendin erkek de eşin sana iyi davranıp eski sevgilileri ile görüşebilirdi bence ondan uzak durmalısın onu engelle ve hayatına bak bir kadın olduğunu unutma gururunu ezdirme hayatta yanımızda olması gereken insanlar zaten hep bizim yanımızdadır ama gidenler içinse yapılacak bir şey kalmamıştır ona karşı duyguların varsa unut
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel yorumun için
Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. Bu kadar seviyorsa evlenmezdi zaten. Ayrıca bu seninle de evlense gözü gönlü tek sende kalmazdı açıkça belli. Uzak dur sana ulaşabileceği bir yer olmasın gerekirse numaranı da değiştir. Heyecan arıyor kendince
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben zaten aramasına kızıyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk, flört, heyecan benim işim diyerek başlayayım. 🌈✨ Bu durum, telenovela gibiymiş ya! Eski sevgilinin evli olup seni araması, işler biraz karışık. 😬 İlk önce, ne hissettiğini net olarak belirlemelisin. Ona dönme fikri seni heyecanlandırıyor mu yoksa sana huzur mu veriyor? Bir insanın evliliği sırasında başkasına ilgi göstermesi, büyük bir kırmızı bayrak. 👀 Eğer bu durum kabul edilebilir değilse, net bir şekilde sınır koymalı ve gerekirse iletişimi tamamen kesmelisin. Kendini korumak burada anahtar kelime. Kendi iyi oluşunu düşün, kraliçem! 💅👑
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,3b cevap paylaştı.
u +1 yılseni de aynı anda yürütmek
00 Yorumla Seninle evlenip senden öncekine de yazar :D. Senin yerinde olsam, eşine söylerdim. Arama fotoğraflarini ve mesajlarını gönderirdim. Ailesini de tanıyorsan onlara da bilgi verebilirsin eşinden önce ki yaptığı yanlıştan dönsün. Bunu yapman onun kendisine çeki düzen vermesine yardımcı olacaktır. Yaptığı çok büyük bir arsızlık. Bu arsizliga alet olma.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen öyle
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. O erkek gercekten delirmiş telefonu açmadığını iyi yapmışsın. Engellemişsin seni arasa da rahatsız olmana gerekyok engellemişsin zaten. Ama eğer başka numaradan seni ararsa polise git çekinme. O erkek evli olduğu halde arıyor normal değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet normal değil
+1 yılŞerefsiz döl pe ze ven gi o mesajı ve aramaları hepsini karısına at o kadın bir pisliğin dnasını tasıyor aptal yerine konulup aynı yatakta bedeninde yatıyor çok acı ya
16 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten bende böyle olsun istemedim uyardım hatta ama eşine atıp kadını mutsuz etmekte istemiyorum belki seviyordur diye. Arama diye çok söyledim ama devam ediyor
- +1 yıl
Asıl yıllarını onu hiç sevmeyen baska pislikke yasak aşk yaşadıgı pis ellerine dokundugu bedenine azap olucak sen ister misin bir metres bacım tenine vücudunu dokunduğu yerleri sana sürmesine yazık o kadına bir kadın olaraı ona gerçekleri söylemelisin hayatı mahvolacak yıllar sonra öğrenirse birdaha asla mutlu kadın olmayacal toparlanamayacak
Soran+1 yılHaklısın İçim de hiç rahat etmiyor zaten yani karısının bile resmini attı bana kadın görmeden hiçbirseyden haberi yok nasıl denir böyle bişey demesem peşimi bırakmıycak ne yapacagımı şaşırdım.
- +1 yıl
O attıgı herşeye ss al kadını al karsına yüz yüze konus uygun dille anlat çok büyük ah alıyorsun haberin olsun
Soran+1 yılBöyle demeyin ya gerçekten kolay değil ki hiç tanımıyorum kadını ve hiç hesabı sosyal medyası falanda yok nasıl ulaşacagımıda bilmiyorum
- +1 yıl
Sen bu adama cagir kafeye kontrulum bitti aramam gerekiyor kullanabilirmiyim de gülümseyerek bu orspu zaten pe zevenk olmaya razıydı bir tatlı dil gülümseme yardım isteme naziklikle hemen düşecek verecek sende rehberi karıstırıp karısının numarasını kaydedicen sonra vericen karısıyla bulusucaksın herşeye anlatacan gösterecen
+1 yılBu nasıl bir toksik ilişki ağı. Kopun artık dicem de aşağılanma diye bir fantezi var ve normalleşti artık.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı. Onunla iletişime geçmen, merak edip engellenenlerden kontrol etmen bile büyük bir hata. Hemcinsine haksızlık ediyorsun. Unutma, yuva yıkanın yuvası olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa söylersemde bu defa yine boşanır en iyisi söylememek zaten konuşmuyorum ki
Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Sırf size nispet ya da unutmak için evlenmiş o kadina üzüldüm Şu an .
Bence bu tongaya gelmeyin konuşmayın onla sizde bir bayansınız diğer bayanın suçu ne01 Yorumla
Soran+1 yılZaten konuşmuyorum
+1 yılNe yapacaksın böyle sevgiyi de sevgiliyi de yol ver gitsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılhe canım deseydin.. o kadar aşık ki şimdi gelmiş aklına :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelli ki sırf sana inat ve gurur yapıp evlenmiş. Evlendiği kadına yazık ama madem başkası var aklında bir başka insanın hayatıyla oynamaya da hakkı yok
Bence bırak tercih ettiği hayatı yaşamak zorunda kalsın kendi kaşınmış
01 Yorumla
Soran+1 yılYani bana nispet yaptı nişanlanır nişanlanmaz bana mesaj attı. bak beni kaybettin falan dedi
Kadına yazık, aslında mesajları kadına değil de bunun anasına babasına atacaksın utanır belki onlar sorarsa
01 Yorumla
Soran+1 yılBen vu kadar uzatacagını düşünmedim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoşansam evlenir miyiz ne
Kendini garantiye almadan da boşanmıyor madem seni seviyordu niye evlendi
01 Yorumla
Soran+1 yılBen sürekli onu kendimden uzaklaştırmışım istememişim öyle dedi
Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Niyeti seninle birlikte olmak seviyorsa evlendiği kızla neden evlendi
02 Yorumla
Soran+1 yılBir aile kurmak için
Seven başta evlenmezdi.. senin yerinde olsam numaramı değiştiririm
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacagım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikten soğuyor insan
Madem seviyordu evlenmeseydi02 Yorumla
Soran+1 yılErkeklere dikkat etmek lazım benle evlense belki banada aynı şeyi yapardı
- +1 yıl
Sana Geçmiş olsun diyelim o zaman
Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Amacı şerefsizlik. Tersle bir daha aramasın. Madem evli aradığında açma sende
01 Yorumla
Soran+1 yılAçmıyorum
Çok seviyorsa niye evlenmiş başkasıyla, inanma elinde tutmak istiyor seni
01 Yorumla
Soran+1 yılYa işte anlamadım bende
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevseydi evlenmezdi şöyle düşüncelere girip nasıl kendinizi inandırıyorsunuz anlamak zor. Yedekte kalmanı istiyor işte. Erkekler tek balla yetinmez 😉
11 Yorumla
Soran+1 yılBişeye inandığım yok sadece beni çok şaşırttı ve bnde burada paylaştım bu kadar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini diğer kadının yerine koy ve kesinlikle iletişim kurma 👍
Bekar erkek mi kalmadı?
14 Yorumla
Soran+1 yılKurmuyorım iletişim
Cevap sahibi+1 yılHayatına başka birini al.
Soran+1 yılYa zaten ben baskasını seviyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel 👍 sevdiğin kişiyi nikah masasına oturmaya razı et.
+1 yılEvlenmeden önce düşünecekti o evli kıza da acıdım yazık o da duygusal olarak aldatılıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. engelle ve hiçbir türlü cevap verme, evlendiği kıza üzüldüm..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem öyle evlenmeden önce yapacaktı diğer kız nolcak kul hakkı. madem çok seviyordu Diğer kızın hayatıyla oynamayacaktı
03 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle dedim ona aslında mantık evliliği yaptığını söyledi keşke kabul etseydin böyle olmazdı dedi normal de böyle bir evlilik yapmazdım dedi
Cevap sahibi+1 yılİstese evlenmeye bilirdi
Soran+1 yılEvet tabiki
Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. Engelle direk, artık olmaz o iş
11 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılHmm harika seni ve eşini aynı anda boynuzlamak süpersiniz valla
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Gizli Üye(30-35)+1 yılMonotonlaşan evliliğine yeni heyecanlar katmak
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
+1 yılMadem boşanacaksın neden evlendin inanma yoluna bak
11 Yorumla- +1 yıl
Takıntılı birimi peki
+1 yılSenin o arkadaşın aşık değil sapık.
Emin ol birçok ilişkisi daha vardır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMadem o kadar seviyor niye evlenmiş baskasininda günahına girmis
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zaman bosansın o kadından senle evlensin seni seviyorsa
00 Yorumla
+1 yılHem evlensin hem de seni arasin sakın yüz verme seni ne sanıyor bu?
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bu kafasında ne kuruyor bilmiyorum bende hala vazgeçmemiş
- +1 yıl
Yok kiz böyle tipler iyi bilirim hem eşim yanımda olsun hemde bir tane yanımda dursun oldu başka ay seni unutamadım sen benim için özeldin falan derler özel olduğun icinmi evlenmiş oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnında uzaklaş. Zamanında sevseymiş gö.. t
10 Yorumla
+1 yılson bi çakmak istiyor herhald aklında kaldıysan
21 Yorumla
Soran+1 yıliyi misin bişey yasamadık ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazıları karısına kanıt gönder filan demiş sakın gönderme. Dava ederse seni maddi olarak büyük bir para ödersin. Numaranı değiştir
01 Yorumla
Soran+1 yılYani bişey yapmıycam galiba
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. seninle aldaticak
11 Yorumla
Soran+1 yılşu an cevap vermiyorum devam ederse napacagım bilmiyorum
Bunun adını sevgi sanman ilginç
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
+1 yılEngelliyse aradığını nasıl görüyosun? Merak ettim
03 Yorumla
Soran+1 yılBildirim geliyor arayınca mesajlarda spama düşüyor
- +1 yıl
Telefonun hangi marka
Soran+1 yılHuawei
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılRahatsız oluyor musun?
05 Yorumla
Soran+1 yılOldum tabi söyledim de basta anlamayınca engelledim
- +1 yıl
Aşırıya kaçarsa arama ve mesajları karısına göstereceğini söyle.
Soran+1 yılKarısını bilmiyorum hesabınıda
Soran+1 yılUlaşacagım biyer yok
- +1 yıl
Sen önce onunla tehdit et
Yemezse ulaşmaya çalışırsın
Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. Ne iş yapıyor eski sevgilin
03 Yorumla
Soran+1 yılPolice
Soran+1 yılHayır tabiki
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılsenide aradan çıkartmak yyatakya
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle saçma yorumlar yapmayın ya
- +1 yıl
Saçma desen de başına gelebilir gelince de saçma yorumlar dedim başıma geldi deme sen olabilir durumları topluyorsun degerlendirmek senin elinde hayat senin insanların fikirlerine saygıyla bakmayı bilin
+1 yılKabul etmeyeceksin dimi?
01 Yorumla
Soran+1 yılEtmedim tabiki
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSana aşıkken nası başkasıyla evlenmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılSen tersledin istemedin dedi bende aile kurmak istiyordum mantık evliliği yaptığını söyledi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlendiği kişiye üzüldüm.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani ama kadında çok mu saf anlamadım kocasının telefonuna hiçmi bakmıyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence engel atmalısın ya da karısına söylemelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılEngelledim ama arıyor sahte hesap tanda yazıyor
+1 yılAllah'ım lütfen sen koru boylelerinden
02 Yorumla- +1 yıl
Amin
Soran+1 yılBende böyle olacagını tahmin etmemiştim
eşi mutlu edemiyor demekki
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçma yorumunu kendine sakla
+1 yılBoşan evlenelim yaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
- Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlendiği kadına yazık mk
01 Yorumla
Soran+1 yılYani evet
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnu her yerden engelle
010 Yorumla
Soran+1 yılşu an engelli ama engelli olıncada aradıgı düşüyorya tele ordan görüyorum aradığını mesajları
- +1 yıl
Savcılığa şikayet edeceğim de
Soran+1 yılOnu demedim evet ben bu kadar uzatacagını düşünmemiştim
- +1 yıl
Karına söylerim diye tehdit et
Soran+1 yılBen hiç cevap vermiyorum ona sadece yazdıklarını görüyorum spam mesajlarda yani bıkmadan hergün atıyor en az 4 kez arıyor eşiyle arası bozulursa suçlu olutum diye açıkçası yazmadım
- +1 yıl
Evlendiği kadının hayatını yakan adamdan ne beklenir ki zaten 😎
Soran+1 yılBende böyle yapmasına çok şaşırdım ama öyle
- +1 yıl
Bir daha ararsa babama söyleyeceğim ve polise şikayet edeceğim de
Soran+1 yılKendisi polis 😂😂
- +1 yıl
Psikolojik tedavi olsun o zaman 😎
- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe aşağlık yaratıklar var beeee
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. İkinizide idare etmek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Senle cinsellik ister
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİfşa et peşini bırakmaz o
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılEşine bildir
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende dik duruş sergile engelle ulasamasin
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım
Gizli Üye(18-24)+1 yıl1 dk önce sorunda profilin göründü haberin olsun
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi lan gizlilerin tamamını görüyorum burdan ahahah
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılÇokta umrumda
+1 yılEngelle heryerden
10 YorumlaBoşa ama evlenme
11 Yorumla
+1 yılGunah yapma sakin
10 Yorumla
+1 yılEşine söyle
Soylemezsen de uzak dur03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum
Soran+1 yılDevam ederse napacagım bilmiyorum evlenince başıma bela olmasında
- +1 yıl
Devam ederse demelisin bence
Ama elinde saglam bir kanitın olsun
+1 yılKarakter yok demekki
01 Yorumla
Soran+1 yılYok işte
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeksini ozlemis
02 Yorumla
Soran+1 yılBişey yasamadık
- +1 yıl
Tmmmm
- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt