- Gizli Üye(25-29)11 ay
Artık nasıl iyi seks yaptıysan, seksini özlediği için arıyor. Seni, metresi yapmak istiyor. Yoksa neden seni arasın ki aranızda seks yoksa? Evlenmek isteseydi, seni eşi yapardı.. Bell ki bakire bir kadınla evlenmiş , cinselliği tatmin etmiyor , yine evde bir bakire dursun istemiş ve seninle takılmalık istiyor. Kabul edip etmemek sana kalmış. Ama ben, etme derim. Yazık, o kadına. Kendini eşine saklamış, aldatılmasın bari. Zira Sırf bakire olduğu için, bu kızla evlenmiştir. Zira, sevmediğini anladım Zira Seven erkek, kolay kolay aldatmaz
12 Yorumla- Soran11 ay
Biz birsey yaşamadık benim ilişki yaşadıgımı nerden çıkardın
- Cevap sahibi11 ay
Hmm ne bileyim; bir erkek seks yapmadığı kadına böyle bağlanmaz sonuçta. Ben , bir senedir benle konuşup bakire olmamasına rağmen de seks yapmayan kadını engelledim.. kaldıramıyorum da.. Ama iyi seks yapsa, daha iyisini bulmadan bırakmazdım. Bir de adam evli, senle seks yapamıyor ama seni arıyor ve ulaşmak istiyor. İşin içinde seks yoksa, ulaşmanın anlamı kalmıyor. Bilemem, anlatabildim mi?
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evlenmiş ve seni mi arıyor 🙄 bir de boşansam evlenir miyiz mi diyor, hemen eşine bunları söyle ve o adamdan uzaklaşsın öyle bir pislikle evlilik yapmak en büyük derttir bir kadın için
Terbiyesiz herif evlenmişsin yuva kurmuşsun gözün hâlâ eski de kalıyor niye evlendin o zaman 🤷♂️ bunu eşi olan kişiye söyle ve onu her yerden engelle numarasını falan her şeyini01 Yorumla- Soran11 ay
Öyle yaptım
- 11 ay
onunla ilişkiyi sürdürmek bir çirkinlik bana göre ondan uzak durmalısın çünkü sen aynı durumda olabilirdin evlendin erkek de eşin sana iyi davranıp eski sevgilileri ile görüşebilirdi bence ondan uzak durmalısın onu engelle ve hayatına bak bir kadın olduğunu unutma gururunu ezdirme hayatta yanımızda olması gereken insanlar zaten hep bizim yanımızdadır ama gidenler içinse yapılacak bir şey kalmamıştır ona karşı duyguların varsa unut
01 Yorumla- Soran11 ay
Teşekkür ederim güzel yorumun için
Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı. Bu kadar seviyorsa evlenmezdi zaten. Ayrıca bu seninle de evlense gözü gönlü tek sende kalmazdı açıkça belli. Uzak dur sana ulaşabileceği bir yer olmasın gerekirse numaranı da değiştir. Heyecan arıyor kendince
01 Yorumla- Soran11 ay
Evet ben zaten aramasına kızıyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Aşk, flört, heyecan benim işim diyerek başlayayım. 🌈✨ Bu durum, telenovela gibiymiş ya! Eski sevgilinin evli olup seni araması, işler biraz karışık. 😬 İlk önce, ne hissettiğini net olarak belirlemelisin. Ona dönme fikri seni heyecanlandırıyor mu yoksa sana huzur mu veriyor? Bir insanın evliliği sırasında başkasına ilgi göstermesi, büyük bir kırmızı bayrak. 👀 Eğer bu durum kabul edilebilir değilse, net bir şekilde sınır koymalı ve gerekirse iletişimi tamamen kesmelisin. Kendini korumak burada anahtar kelime. Kendi iyi oluşunu düşün, kraliçem! 💅👑
00 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Seninle evlenip senden öncekine de yazar :D. Senin yerinde olsam, eşine söylerdim. Arama fotoğraflarini ve mesajlarını gönderirdim. Ailesini de tanıyorsan onlara da bilgi verebilirsin eşinden önce ki yaptığı yanlıştan dönsün. Bunu yapman onun kendisine çeki düzen vermesine yardımcı olacaktır. Yaptığı çok büyük bir arsızlık. Bu arsizliga alet olma.
21 Yorumla- Soran11 ay
Evet aynen öyle
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. O erkek gercekten delirmiş telefonu açmadığını iyi yapmışsın. Engellemişsin seni arasa da rahatsız olmana gerekyok engellemişsin zaten. Ama eğer başka numaradan seni ararsa polise git çekinme. O erkek evli olduğu halde arıyor normal değil.
01 Yorumla- Soran11 ay
Evet normal değil
- 11 ay
Şerefsiz döl pe ze ven gi o mesajı ve aramaları hepsini karısına at o kadın bir pisliğin dnasını tasıyor aptal yerine konulup aynı yatakta bedeninde yatıyor çok acı ya
16 Yorumla- Soran11 ay
Gerçekten bende böyle olsun istemedim uyardım hatta ama eşine atıp kadını mutsuz etmekte istemiyorum belki seviyordur diye. Arama diye çok söyledim ama devam ediyor
- 11 ay
Asıl yıllarını onu hiç sevmeyen baska pislikke yasak aşk yaşadıgı pis ellerine dokundugu bedenine azap olucak sen ister misin bir metres bacım tenine vücudunu dokunduğu yerleri sana sürmesine yazık o kadına bir kadın olaraı ona gerçekleri söylemelisin hayatı mahvolacak yıllar sonra öğrenirse birdaha asla mutlu kadın olmayacal toparlanamayacak
- Soran11 ay
Haklısın İçim de hiç rahat etmiyor zaten yani karısının bile resmini attı bana kadın görmeden hiçbirseyden haberi yok nasıl denir böyle bişey demesem peşimi bırakmıycak ne yapacagımı şaşırdım.
- 11 ay
O attıgı herşeye ss al kadını al karsına yüz yüze konus uygun dille anlat çok büyük ah alıyorsun haberin olsun
- Soran11 ay
Böyle demeyin ya gerçekten kolay değil ki hiç tanımıyorum kadını ve hiç hesabı sosyal medyası falanda yok nasıl ulaşacagımıda bilmiyorum
- 11 ay
Sen bu adama cagir kafeye kontrulum bitti aramam gerekiyor kullanabilirmiyim de gülümseyerek bu orspu zaten pe zevenk olmaya razıydı bir tatlı dil gülümseme yardım isteme naziklikle hemen düşecek verecek sende rehberi karıstırıp karısının numarasını kaydedicen sonra vericen karısıyla bulusucaksın herşeye anlatacan gösterecen
- 11 ay
Bu nasıl bir toksik ilişki ağı. Kopun artık dicem de aşağılanma diye bir fantezi var ve normalleşti artık.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı. Onunla iletişime geçmen, merak edip engellenenlerden kontrol etmen bile büyük bir hata. Hemcinsine haksızlık ediyorsun. Unutma, yuva yıkanın yuvası olmaz.
01 Yorumla- Soran11 ay
Ya söylersemde bu defa yine boşanır en iyisi söylememek zaten konuşmuyorum ki
Aşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı. Sırf size nispet ya da unutmak için evlenmiş o kadina üzüldüm Şu an .
Bence bu tongaya gelmeyin konuşmayın onla sizde bir bayansınız diğer bayanın suçu ne01 Yorumla- Soran11 ay
Zaten konuşmuyorum
- 11 ay
Ne yapacaksın böyle sevgiyi de sevgiliyi de yol ver gitsin.
10 Yorumla - 11 ay
he canım deseydin.. o kadar aşık ki şimdi gelmiş aklına :)
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)11 ay
Belli ki sırf sana inat ve gurur yapıp evlenmiş. Evlendiği kadına yazık ama madem başkası var aklında bir başka insanın hayatıyla oynamaya da hakkı yok
Bence bırak tercih ettiği hayatı yaşamak zorunda kalsın kendi kaşınmış
01 Yorumla- Soran11 ay
Yani bana nispet yaptı nişanlanır nişanlanmaz bana mesaj attı. bak beni kaybettin falan dedi
Kadına yazık, aslında mesajları kadına değil de bunun anasına babasına atacaksın utanır belki onlar sorarsa
01 Yorumla- Soran11 ay
Ben vu kadar uzatacagını düşünmedim
- 11 ay
Boşansam evlenir miyiz ne
Kendini garantiye almadan da boşanmıyor madem seni seviyordu niye evlendi
01 Yorumla- Soran11 ay
Ben sürekli onu kendimden uzaklaştırmışım istememişim öyle dedi
Aşk İlişkileri konusunda 13,5b cevap paylaştı. Niyeti seninle birlikte olmak seviyorsa evlendiği kızla neden evlendi
02 Yorumla- Soran11 ay
Bir aile kurmak için
Seven başta evlenmezdi.. senin yerinde olsam numaramı değiştiririm
01 Yorumla- Soran11 ay
Öyle yapacagım
- 11 ay
Evlilikten soğuyor insan
Madem seviyordu evlenmeseydi02 Yorumla- Soran11 ay
Erkeklere dikkat etmek lazım benle evlense belki banada aynı şeyi yapardı
- 11 ay
Sana Geçmiş olsun diyelim o zaman
Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Amacı şerefsizlik. Tersle bir daha aramasın. Madem evli aradığında açma sende
01 Yorumla- Soran11 ay
Açmıyorum
Çok seviyorsa niye evlenmiş başkasıyla, inanma elinde tutmak istiyor seni
01 Yorumla- Soran11 ay
Ya işte anlamadım bende
- Gizli Üye(25-29)11 ay
Sevseydi evlenmezdi şöyle düşüncelere girip nasıl kendinizi inandırıyorsunuz anlamak zor. Yedekte kalmanı istiyor işte. Erkekler tek balla yetinmez 😉
11 Yorumla- Soran11 ay
Bişeye inandığım yok sadece beni çok şaşırttı ve bnde burada paylaştım bu kadar
- Gizli Üye(30-35)11 ay
Kendini diğer kadının yerine koy ve kesinlikle iletişim kurma 👍
Bekar erkek mi kalmadı?
14 Yorumla- Soran11 ay
Kurmuyorım iletişim
- Cevap sahibi11 ay
Hayatına başka birini al.
- Soran11 ay
Ya zaten ben baskasını seviyorum
- Cevap sahibi11 ay
Çok güzel 👍 sevdiğin kişiyi nikah masasına oturmaya razı et.
- 11 ay
Evlenmeden önce düşünecekti o evli kıza da acıdım yazık o da duygusal olarak aldatılıyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. engelle ve hiçbir türlü cevap verme, evlendiği kıza üzüldüm..
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)11 ay
Madem öyle evlenmeden önce yapacaktı diğer kız nolcak kul hakkı. madem çok seviyordu Diğer kızın hayatıyla oynamayacaktı
03 Yorumla- Soran11 ay
Bende öyle dedim ona aslında mantık evliliği yaptığını söyledi keşke kabul etseydin böyle olmazdı dedi normal de böyle bir evlilik yapmazdım dedi
- Cevap sahibi11 ay
İstese evlenmeye bilirdi
- Soran11 ay
Evet tabiki
Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. Engelle direk, artık olmaz o iş
11 Yorumla- Soran11 ay
Olmaz zaten
- Gizli Üye(36-45)11 ay
Hmm harika seni ve eşini aynı anda boynuzlamak süpersiniz valla
01 Yorumla- Soran11 ay
Ne alaka
- Gizli Üye(30-35)11 ay
Monotonlaşan evliliğine yeni heyecanlar katmak
01 Yorumla- Soran11 ay
Bilmiyorum
- 11 ay
Madem boşanacaksın neden evlendin inanma yoluna bak
11 Yorumla- 11 ay
Takıntılı birimi peki
- 11 ay
Senin o arkadaşın aşık değil sapık.
Emin ol birçok ilişkisi daha vardır
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)11 ay
Madem o kadar seviyor niye evlenmiş baskasininda günahına girmis
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)11 ay
O zaman bosansın o kadından senle evlensin seni seviyorsa
00 Yorumla - 11 ay
Hem evlensin hem de seni arasin sakın yüz verme seni ne sanıyor bu?
02 Yorumla- Soran11 ay
Ya bu kafasında ne kuruyor bilmiyorum bende hala vazgeçmemiş
- 11 ay
Yok kiz böyle tipler iyi bilirim hem eşim yanımda olsun hemde bir tane yanımda dursun oldu başka ay seni unutamadım sen benim için özeldin falan derler özel olduğun icinmi evlenmiş oldu
- 11 ay
Anında uzaklaş. Zamanında sevseymiş gö.. t
10 Yorumla - 11 ay
son bi çakmak istiyor herhald aklında kaldıysan
21 Yorumla- Soran11 ay
iyi misin bişey yasamadık ki
- Gizli Üye(25-29)11 ay
Bazıları karısına kanıt gönder filan demiş sakın gönderme. Dava ederse seni maddi olarak büyük bir para ödersin. Numaranı değiştir
01 Yorumla- Soran11 ay
Yani bişey yapmıycam galiba
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. seninle aldaticak
11 Yorumla- Soran11 ay
şu an cevap vermiyorum devam ederse napacagım bilmiyorum
Bunun adını sevgi sanman ilginç
11 Yorumla- Soran11 ay
Bilmiyorum
- 11 ay
Engelliyse aradığını nasıl görüyosun? Merak ettim
03 Yorumla- Soran11 ay
Bildirim geliyor arayınca mesajlarda spama düşüyor
- 11 ay
Telefonun hangi marka
- Soran11 ay
Huawei
- 11 ay
Rahatsız oluyor musun?
05 Yorumla- Soran11 ay
Oldum tabi söyledim de basta anlamayınca engelledim
- 11 ay
Aşırıya kaçarsa arama ve mesajları karısına göstereceğini söyle.
- Soran11 ay
Karısını bilmiyorum hesabınıda
- Soran11 ay
Ulaşacagım biyer yok
- 11 ay
Sen önce onunla tehdit et
Yemezse ulaşmaya çalışırsın
Aşk İlişkileri konusunda 791 cevap paylaştı. Ne iş yapıyor eski sevgilin
03 Yorumla- Soran11 ay
Police
- Soran11 ay
Hayır tabiki
- 11 ay
senide aradan çıkartmak yyatakya
02 Yorumla- Soran11 ay
Böyle saçma yorumlar yapmayın ya
- 11 ay
Saçma desen de başına gelebilir gelince de saçma yorumlar dedim başıma geldi deme sen olabilir durumları topluyorsun degerlendirmek senin elinde hayat senin insanların fikirlerine saygıyla bakmayı bilin
- 11 ay
Sana aşıkken nası başkasıyla evlenmiş
01 Yorumla- Soran11 ay
Sen tersledin istemedin dedi bende aile kurmak istiyordum mantık evliliği yaptığını söyledi
- 11 ay
Evlendiği kişiye üzüldüm.
01 Yorumla- Soran11 ay
Yani ama kadında çok mu saf anlamadım kocasının telefonuna hiçmi bakmıyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence engel atmalısın ya da karısına söylemelisin
01 Yorumla- Soran11 ay
Engelledim ama arıyor sahte hesap tanda yazıyor
- 11 ay
Allah'ım lütfen sen koru boylelerinden
02 Yorumla- 11 ay
Amin
- Soran11 ay
Bende böyle olacagını tahmin etmemiştim
eşi mutlu edemiyor demekki
02 Yorumla- Soran11 ay
Saçma yorumunu kendine sakla
- 11 ay
Boşan evlenelim yaz.
01 Yorumla- Soran11 ay
Hadi ya
- 11 ay
Evlendiği kadına yazık mk
01 Yorumla- Soran11 ay
Yani evet
- 11 ay
Onu her yerden engelle
010 Yorumla- Soran11 ay
şu an engelli ama engelli olıncada aradıgı düşüyorya tele ordan görüyorum aradığını mesajları
- 11 ay
Savcılığa şikayet edeceğim de
- Soran11 ay
Onu demedim evet ben bu kadar uzatacagını düşünmemiştim
- 11 ay
Karına söylerim diye tehdit et
- Soran11 ay
Ben hiç cevap vermiyorum ona sadece yazdıklarını görüyorum spam mesajlarda yani bıkmadan hergün atıyor en az 4 kez arıyor eşiyle arası bozulursa suçlu olutum diye açıkçası yazmadım
- 11 ay
Evlendiği kadının hayatını yakan adamdan ne beklenir ki zaten 😎
- Soran11 ay
Bende böyle yapmasına çok şaşırdım ama öyle
- 11 ay
Bir daha ararsa babama söyleyeceğim ve polise şikayet edeceğim de
- Soran11 ay
Kendisi polis 😂😂
- 11 ay
Psikolojik tedavi olsun o zaman 😎
- 11 ay
Ne aşağlık yaratıklar var beeee