Aşk İlişkileri 30 yaşında kız ve 37 yaşında erkek ilişkisi. Sizce bu ilişki aradaki yaş farkından dolayı abes kaçar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Henuz flört aşamasında bu ilişki ancak bir sorun var yaş farkı... Sizce 30 yaş kız 37 yaşındaki erkeğe biraz genç mi kaçar yaş farkı fazla mı? Güncellemeler1 yıl Sizce aradaki yaş farkı çok mu? Güncellemeler1 yıl Güncel 30 yaşında kız ve 37 yaşında erkek ilişkisi. Sizce bu ilişki aradaki yaş farkından dolayı abes kaçar mı? Cevapla İlişki Soruları Flört Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
barraküda Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kaçmaz Erkek biraz daha spor yapması gücü koruması gerek kadında kendini salmayacak. Hiç bişe olmaz 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır bişey olmaz benim abim ve eşi arasında 5 yaş var 15 yıllık evliler 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 41 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bir şey olmaz 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla Bizden_Söylemesi 1 yıl Yaş aralıkları normal yani Yorumla
FerhatKH Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 606 cevap paylaştı. Normal 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Derken? Yorumla FerhatKH 1 yıl Çok abartı bir yaş farkı yok Yorumla
DeadlyPenalty Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı. tabii ki de o ne öyle pedofili gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ben seni olduğun gibi kabul ediyorum bitanem 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Sen kimsin be 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bebeğim yaş farkı problemini aşmıştık ya konuştuk bunları unuttun mu Yorumla Soran 1 yıl Ay kim olduğunu desene Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Çok abes değil bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kaçmaz
Erkek biraz daha spor yapması gücü koruması gerek kadında kendini salmayacak. Hiç bişe olmaz
Hayır bişey olmaz benim abim ve eşi arasında 5 yaş var 15 yıllık evliler
Hayır yaa bence güzel yaşlar ikizinde
Normal bir yaş farkı
Bir şey olmaz
Nasıl
Yaş aralıkları normal yani
Normal
Derken?
Çok abartı bir yaş farkı yok
Çok normal hatta kız dahada genç olabilir
tabii ki de o ne öyle pedofili gibi
Ben seni olduğun gibi kabul ediyorum bitanem