(Aşk) Arkadaşlar ne yapabilirim lütfen yardım edin?

İsterseniz kısaca bu noktaya nasıl geldiğimi birazcık özetleyeyim. Yeni okuluma ilk başladığımda onu görünce ilk olarak kalbimde bir şeyler hissettiğimi fark ettim ama sonra direk kendimi saçmalama diye geçiştirdim doğrusu.

Zaman biraz daha ilerleyince eğitim öğretim hayatımdaki en büyük tartışmayı onunla gerçekleştirdik çok detayına girmek istemiyorum ama bir çeşit yanlış anlaşılma baya az kalsın birbirimize kaş göz gireceğimiz bir durum halini alacaktı. Neyse ki bütün erdemliğiyle özür diledi ve bu tartışma onunla kapandı.

Aradan bolca zaman geçti ve ben yavaş yavaş tekrardan bu duygularımın oluşmaya başladığını fark ettim, hayatımda ilk kez yaşadığımdanda olabilir bilmiyorum ama başta bunu kabullenmek için haftalarca üzerine düşündüm ve en sonunda gerçekten bu aşka inanmak istediğime kanaat getirdim.

İşte en baştan bu yana tam 3 yıl geçti, bu konuya dair sayamadığım ve aklımda tutamayacağımdan günlüğüme sığdırdığım tonla şey oldu.

Ben yıllardır bekliyorum ve ona açılmaya cüret etmeye çalışıyorum. Cevabı aslında tahmin edebiliyorum ama karamsar olmakta istemiyorum. Hiç ona açılmadan oturup beklemenin bir faydası yok. Not yazdım ve her türlü yolda denedim yapamadım. En sonunda bu işi yapsam yapsam internetten yaparım dedim, 1 ay falan vakit harcayaraktan ona onu sevdiğimi söylemenin tatlı bir yolu olduğunu düşündüğüm bir videolu mesaj hazırladım.

Sosyal medyayı aslında discord ve youtube dışında hiç kullanmam hata hesabım bile yoktu ama sırf bu videoyu ona ulaştırmak adına onu Facebook, Youtube, Telegram, Twitter ve Instagram olmak üzere ismine açılan tüm profilleri araştırdım. Hiçbirinde bir sonuç bulamadım ama Instagram kullandığına emindim. Sınıfta yakın olduğunu düşündüğüm ulaşabileceğim bir kaç ismi araştırdım ve derken ne hikmetse kızın sıra arkadaşı beni aniden takibe almış. Pozitif olmak isterdim ama hesap anonim ve mailine kadar hiç bir bilgi benle alakalı değil ve hiç bir şekilde ismimi kullanmadım, yani muhtemelen önerilenlerden falan buldu. Derken oradan onu takibe aldım ve onun takip listesinden nokta atışı asıl amacıma ulaştım.

Bir ara arkadaşlarıyla bir sohbetine kulak misafiri oldum, arkadaşlarından birisi sanıyorum ki dalgasına o son sınıf çocuk giderse ne yapacaksın gibi bir soru sordu. Kızda üst sınıflarda daha yakışıklı çocuklar var dedi. Tahminimce kıza ya arkadaşları öyle gırgırına bu soruyu sordu ya da o şakasına cevap verdi. Umarım böyledir çünkü açıkcası sorulan soru mantıklı olsa dahi verdiği cevap çok saçma geliyor.

Sonuç olarak ben bu videoyu tam doğru bir zamanda atmak istiyorum. Eğer bu dedikodular doğruysa ki umarım değildir seneye son sınıflar gitmiş olacak ve bende ya bu yaz tatilinde ya da seneye bu soruyu sormak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Bu dedikodular doğruysa eğer yaz tatiline girer girmez atarsam sevdiğini kaybeder kaybetmez ona böyle bir video göndermem mantıklı olmaz ama lütfen siz söyleyin. Videoyu yaz tatilinin ne kadarında atmalıyım? ya da yeni yıla başlayınca mı atmalıyım?

(Aşk) Arkadaşlar ne yapabilirim lütfen yardım edin?