*ilişki ortasında teklif eden kişi soğumuş olabilir.
*ilişki ortasında kabul eden kişi aşıksa sırf gitmesin diye kabul edebilir.
Çocuktur. ya ayrılırsın birdaha uzunu görmezsin ya da barışır adam gibi konuşursun arkadaş kalmak ne ya bu yeni nesil aşklar niye böyle dkdkfms
Yüzünü *
hayır be aklıma geldi paylaştım güncellemede dediğim gibi hiçbir sevgilim bana böyle bir şey söylemedi bundan sonrakilere söyleyemez benim için ya biri vardır ya da bir hiçtir.
Öyle olması gerekir zaten
aynen öyle yoksa onca geçen zaman ve sohbet boşa geçmiştir, anlatılan duygular yalandır ve bunlarda ihanete aldatmaya işarettir, asla kaldıramam bunları.
Ki zaten o kadar şeye rağmen nasıl arkadaş kalıyorsunuz? İnsan gibi ya birleşirsin ya da tamamen kaybolursun bu boyledir benim için
canımcım böyle bir durum yok sadece aklıma geldi bu soru, gelecek yorumları merak ettim sordum.
Tamam bende yorum yapıyorum senin için değil ki
kusura bakma lütfen biraz alkollüyüm detaylar beni etkiler, soru işareti koydun ya bana sordun zannettim.
Önemli değil olur öyle 🙃
bende hep olur ama onu ne yapacağız🙂
Kafan güzelken buraya girme çünkü bende öyle girince ne yazdığımı unutuyorum 😂
yok hiç unutmadım ne yazdığımı, çoğu zaman içerim artık vücudum ve beynim alıştı. benim ne yazdığımı unutmam için baya baya içmem lazım o zaman işte buraya giremem😄
Teşekkür ederimm
rica ederim🌸
Bence büyük saçmalık. Yeni manitama ayıp olur diye eski sevgilimle knk olmam dkkd
olaylara bakış açın çok başka hep ahaha
Eskiyi ne düşüneceğim? Tabii ki yeniyi düşüneceğim 🧜
Allah hepimizi böyle durumlardan korusun hem çok saçma hem çok can yakıcı.
Amin maviş amin
canımsın ablam..
Cevap
4Cevap
O insanın ne hissettiğini, ne düşündüğünü, hangi yollardan geçtiğini ve nelerle karşılaştığını bilmediğim için; bu sorunun cevabı bende yok. Genel-geçer bir yorum yapmak istemiyorum. Bu soruyu kendisine sormanız daha sağlıklı.
merak ettiğim için sordum öyle bir problemim yok şükür.
Olgunlaşmamış toy ve fazla masumdur, ya da fazla bencil, veya fazla garantici.
mantıklı hepside.
Teklif eden taraf hala seven tarafdır. Kabul ediyorsa hayatında biri olmadığı için, iyi ayrıldığınız içindir. Seviyor olsaydı sevgili gibi devam ederdiniz, arkadaşcasına değil.
karışık oldu ama anladım, iki yönlü cevap verdin.
Kişileri tanımadan, ilişki boyutunu, paylaşımı bilmeden bir şey diyemem
Olayı tam anlat kanka cevap vereyim ne dedi sana ona göre cevaplanır
Sevmemiştir tabi ki de
Artık size karşı hisleri kalmamıştır
bilinmez