Yaş farkı çok mu yani ben öyle hissetmiyorum birlikteyken ama bu ilerde evlilikten sonra duygusal ve cinsel anlamda kötüleşir mi bilmiyorum.
(İkimizde memuruz aynı kurumda çalışıyoruz)
(İkimizde memuruz aynı kurumda çalışıyoruz)
Sevgi olduktan sonra her şeyi hallolur ama sana şunu söyleyeyim ben burada tam bu sitede 24 yaşındaki kızı 36 yaşındaki erkekle gördüm
Yani 8bile bana çok gibi görünüyor bilmiyorum büyük konuşmamak lazım şu an anlaşıyoruz evlilik istiyor ama bilmiyorum hayırlısı
Ben de sana bir şey söyleyeyim erkek ne kadar olgun yaşta olursa o kadar sorumluluk alır o kadar ağırbaşlı olur
Bende yaşıtım olan insanlara o ciddiyetle bakamıyorum zaten ama yani bilemiyor insan kimle anlaşıyorsa onunla olsun tabii
Cevap
3Cevap
çok ideal bence. kötüleşmez. yani yaş farkı var diye kötüleşmez. başka sebepler olmasın
Ne gibi sebepler anlamadım
anlaşamadığınız başka konular olmasın diyorum. yaş problem olmaz.
Anladım bakalım teşekkürler
süreçle ilgili bizi bilgilendir :) nişan vs ne zaman?
ciddiyim dedi diye kandırılma sakın
Ona kalsa kurban bayramında düğünde ağustosta ama ona kalmıyor 🙂 bakalım hatırlamam ki
çok iyi. bence uzatmayın fazla
Niye uzatmayalım iyice tanımak lazım
O 40 olduğunda sen 32 olcan bi garip
Yani anne babalarımızda genelde +5yaş
24 32 normal gibi ama 30 38 Bence cok normal degil
Neden
Sen 8 yasindayken o 16 yasindaydi yuzune bile bakmazdi o zamanlarda olsa. Ask degil de daha cok sugar daddy sugar baby gibi zmmskskdkdkf
Ben yakistirmiyorum 24 32- iki Yasin olgunlugu ideal gibi ama 30 38 bam baska olgunluga sahip, 8 ve 16 yaslari dememin nedeni de bu
8yaşında kimse baba olmuyor sugar daddy olacak bir yaş değil de. şu an anlaşıyoruz temel sağlam olursa ilerde de anlaşırız umarım çünkü ciddi bir ilişki içindeyim
Kimse baba olmuyor o yasta zaten benim dedigim erkegin olgunlugunu baska sekilde kullanan kadin gibi gorunmen
Erkeğin olgunluğunu ne için kullanabilir ki bir insan kendi başıma yaşıyorum kendi paramı kazanıp harcıyorum sonuçta bir erkeğe ihtiyacım yok
Cinsellik, para, olgun erkeklerin sevgisine muhtac olan kiz yani daddy issueslari olan
Kocamdan cinsellik beklerim tabii ki bu olgun olduğu için değil ama tabii dediğin gibi kişiler var ama özellikle belirttim ki yanlış anlaşılmasın bende çalışan bir kadınım babamızdan da sevgi gördük çok şükür
+/-5 olmalı
Çok mu yani
Bana normal geliyor tabii
Sen 40 onda iken pili bitesilirrrr
Pili bitebilir mi yani erkek kendine bakıyorsa kolay kolay bitmez o
Sağlıkta önemliiiii
Önemli evet ama daha ilişki yaşamamış birinin pili hemen bitmez diye düşünüyorum
İlişki yaşamamakla alakası yok ki
Neyle alakalı
Yani çok yaşayanında bitebilir hiç yaşamayanındaa
Orası öyle yani yaşada bakmıyor o yüzden
Ama yaşı itibariyle insanda yavaşlama olur