Yani güzel olmayan kızlarla 1 kez bakışınca anında kesiyorlar bakmıyorlar.
Güzel olanlarda gaeyt bakışıyoz. Utangaç olduğum için adım atmıyorum. Bazıları kendi atıyor hatta.
Bide bu güzel bulamadığım kızlar yanımdaki arkadaş falan olunca onlarla bakışıyorlar. Kafam karıştı ya neden olabilir
Güzel olanlarda gaeyt bakışıyoz. Utangaç olduğum için adım atmıyorum. Bazıları kendi atıyor hatta.
Bide bu güzel bulamadığım kızlar yanımdaki arkadaş falan olunca onlarla bakışıyorlar. Kafam karıştı ya neden olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kral aynısını bir ara kafede yaşadım maç izlemeye gittik arkadaşla bitişik masalar duzenden dolayı tam önümüzdeki kız ortalamanın epey üstünde güzellikte ve tatlı mimikleri, mütevazi bakislari olan birisiydi ve abartmıyorum bizim masaya dönüp benim yüzüme doğru baktı bir dakika ama annesi var diye ve ALES var diye adım atmamistim
Çok şanssız zamanda oldu 1 dakika bakiyo dediğim de bildiğin masalar bitişik olduğu için aynı masada oturuyoruz gibiydi sarı saçlı, Fenerbahçe formalı, kot pantolonla gelen, manken gibi yüz hatlarına sahip bir kızdı
Bende de işte de özgüven mi utangaçlık mi neyse engel oluyor adım atamıyorum hiç bir kıza. Kütüphanede falan yanıma felaket güzel kızlar oturuyor hatta arkadaşlarım kaldırmaya çalışıyor kalk ben oturayım diye
Valla ben de artık hamle yapmaya karar verdim zaten çok net sinyaller oluyor ve en son o kızın o kadar egosuz olması beni etkiledi ama şartlardan dolayı ilerlemedim kız benden daha ozguvenliydi annesinin yanında ilgisini belli etmesine çok şaşırdım 😂
Ben de özgüvenli biriyim de o kadari garip kaçardı ama karşıma çıkan ilk siradaki fırsatta degerlendirmeyi düşünüyorum
Kız bir de koyu fenerliydi be uygun zaman olsa varya dehşet uyumlu olurduk
Kız o kadar güzel ve doğaldı ki maçı takip ederken gerildim hafif 😃
Çok fazla güzel kız gördüm zaten ama garip şekilde görünüşte ilk etkilenme yaşamazdım zamanla olurdu ama o kız öyle güzel, egosuz, mütevazi ve bana benzer şekilde giriskendi ki bu güzelliğini daha da pekiştirip bir aura haline getiriyordu
Olm ben ben. 5saat aralıksız ders çalıştım lan kız yüzünden ne o kalkıyor ne ben. Gözlerim kör olmuştu neredeyse
Kanka benim olayda bildiğin yüzüme bakiyor aynı masada gibiyiz daha önce de benzer şeyler oldu da dedim yanlış anlamisimdir diye bu ve bir önceki olaylarda yaşananlar çok netti
Hocam sen benim gibi yapma atıl. Benim arkadaşlar çok sövüyor bana kızlara karşılık vermedim diye
Yok zaten artık ne yapacağımı daha iyi biliyorum empati düzeyini azaltmak gerek sonuçta en son olayda kızın kendisi doğrudan bana baktı hemde bildiğin bir ofis masası mesafesi kadar bir şey cardi yani 1 metre falan anca vardır ve maç alanının tam tersindeydim yani arkasına döndü bana bakmak icin
Özgüvensiz olduğu için olabilir belki de ama senin güzellik anlayışın ne onuda bilmediğim için pek yorum yapamam
Güzellik anlayışım sağlam ya seçiciyimdir. Herkesin bu bana bakmaz dediği kızlar
herkes seninle bakismak zorunda mi seni begenen bakisir iste
Ya o güzel olmayanlarla da bakismak istiyom ama istisnasız hepsi mi ya
guzel bulmadigin biriyle niye bakisican
Yani güzel soru haklısın
Ama güzellere de bakışsam bile ben adım atamıyorum ya.