Kadınlar dış görünüşe bakıyor diyorlar asıl kendileri bakıyor.
En kısa boylu cılız çirkin fakir erkek bile bana bakmıyor.
Sonra kadınlar dış görünüşe bakıyor ya çok komik ya... Sen kendi dengine baksan zaten kendi dengin seni kabul edecek ben şimdi 155 boyumla suratsız tipimle 190 baby face istesem bana bakmaz ki.
Herkes kendi dengine bukadar basit.
Kadınlar tipe bakıyor diyenler çok komik ben bakmıyorum mesela ama kıymetimi bilen yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çirkinlik diye bir kavram yoktur. Yalnızca ehline denk gelmemişsinizdir. Güzel seven insanlar da var.
Yok oyle bir şey
..
Estetik olacağım yazin var seven oldu aslında ama kalbini seviyorum diyorlar buseferde ağırıma gidiyor.
Afedersiniz yaşınız kaçtı?
24
Bir insanın yüzünüzü sevmesindense kalbinizi sevmesi daha hoş ve gerçekçi. Örn; estetik yaptırdınız ve estetikten belirli bir süre sonra yüzünüzde Allah göstermesin düdüklü tencere patladı o zaman ne yapacaksınız?
Düdüklü tencere yüzümü yakarsa ne olur biliyormusun ben kafayı yedim bak bu durumdan dolayı psikolojik tedavi görüyorum sokağa çıkarım 10 erkek öldürürüm ondan sonra kafama sikip hayatıma son veririm bukadar basit.
Estetik yaptircagim sende dahil hepiniz yüz güzelliğine bakıyorsunuz.
Siz bilirsiniz, ben yüze bakmıyorum esen kalın.
Kadınlar paraya bakar, erkekler görselliğe. Bu evrimsel açıdan da böyledir.
Atıyorum inşaat işçisi gunesin altında cildi kararmış kilolu kısa boylu fakir bir erkek.
Yinede guzel kadın istiyorsa kendini sorgulasin.
Ama şimdi şöyle beybisi. Kimin neyi isteyeceğine biz karar veremeyiz. İnşaat işçisi de 170lik manken gibi kız isteyebilir. Ha elde edemez orası ayrı mevzu ama isteyebilir sonuçta. İsteyen istediğini isteme hakkına sahiptir
Ama elde edemeyecek niye hala uğraşıyor.
Ona bakılırsa tipleri bendende kötü o erkeklerin.
Kötü çirkin farketmez. İsteyen istediğini isteyebilir. İnşaat işçisi Adriana Lima ister, sen de" zktir lan oradan" der geçersin. Ama senin onu isteme/ona arzu duyma hakkın yok diyemezsin
Hakkım kardeşim isteyemez zekası kittir istiyorsada.
Ozaman erkekler de kadınlar paraya tipe bakıyor diye bas bas bagarmayacak ortalıkta.
Meymenetsiz ve fakir olduğu için isteyemez.
Ama güzel kadın yakışıklı ve zengin ister hakki.
Çirkin erkek çirkin kadınla evlenmek zorunda.
Yav şu an ki durumun hakkında yorum yapmıyorum zaten ben bebiş.
Söz konusu kişiyi bu kadar ciddiye alma zaten.
Ayrıca son dediğine katılmıyorum. Çirkin olan çirkinle evlenecek diye bir şey de yok. Bu hayatta para konuşur.
Parası olursa bir şey demiyorum zaten ki.
Çirkin ve fakir erkekten bahsediyorum.
Napalım, çirkin ve fakirleri toplayalım mı piyasadan 😂😂
Dunyada hicbir kadin erkekler kadar sekilci olamaz bu hayatta en emin oldugum sey
Aynen ben bu yüzden evde kaldim estetik masrafim 130.000 TL tutuyor öğrenciyim yasin babam verecek parasını olacağım Allah izin verirse ya baba dedim evde kalicam sjsjs
Ya ne kadar uzucu resmen birileri begensin diye estetik mi yaptircaksin yargiliyamiyorum maalesef inceler cok sekilci oldu ama estetik yaptirinca begenicekler evet ama senin icin soguycak mi gercekten seni tipin icin sevicek cunku
Tipim için sevecek farkındayım zaten kalbe önem vermiyorlar...
Onlar tipe bakiyor bende estetik olup paraya bakacağım başka çare yok.
Ben onların icine kalbine baktim en çirkin erkeğin bile yinede sevmediler. bende bundan sonra çirkin fakir erkek istemem paraya yakisikliliga bakarım.
İçime sinmeyecek ama başla çarem yok benimde evlenmek hakkim.
Onlar tipibe bakicak sen paraya bu gunumuz dunyasi icin normal goruluyo ama asla mutlu olmiycaksin bence bi erkege ihtiyac duyma evet biliyorim zor insan sevilmek istiyo ama omur boyu birilerine kendini begendirmeye caliscaksin
Güzel olduktan sonra gerisi kolay... otamatikman begenecekler.
Beğendirmeye ugrasmayacagim asıl şu anki çirkin halimle en berbat erkekleri elde etmeye çalışıyorum kendimi beğendirmeye çalışıyorum bu acı durum.
Tamam ol ama onlarin a. nasini si. k kimsenin seni tipin icin uzmeye hakki yok agizlarina sicc
Birisinin ensesine sigara bastım zaten.
Hep bi umut dedim iyi insanlar vardir gercekten sevebilicek yokmus valla o yuzdwn bazi seyleri yapmak gerekiyo galiba ama bunun karsilinda onlari beter etmek gerek
Çayır çayır yandı bas bas bağırdı
Ayn3n öyle dostum
Ne estetigi dusunuyosun ki
Burun estetiği dudak dolgusu göz kapağı estetiği yanak inceltme.
130 bin TL benim sorunum yüz hatlarımin erkeksi olması.
Bende meme ameliyati dusunmuyo degilim buyukler ama kilo alip veremedigim icin sarkti ilerde belkii
Benim fizik taş gibi suratim kötu işte kadınsı değil.
Bu arada tipe bakmak kadar normal bir şey yok. Neden bu sorunmuş gibi konuşuluyor
Tipe bakarsında ederin kadar bakarsın...
Sen sıradan bir belediye iscisisin atıyorum sicaktan tenin kararmış suratında nur kalmamış boyun kısa leş gibi korkuyorsun dış gorunuse bakarken kendini bir sorgulasin.
Bu konuda haklısın
Bana onlar bile bakmiyor iste resmen evde kaldım.
Nasip bu işler bence kendine haksızlık etme başkasını da küçümseme
Onlar kucumsenmeyi hakediyor elimde imkan olsa kurşuna dizerim.
Yorumlarda cevaplarına baktım da o çirkin dediğin erkekler bana baktı ama kalbini seviyorum dedi diye zoruna gitmiş ee sende kalbine baktım ama sevmediler diyosunda o adamlar da beğenilmek istemiyor mu kendinle çelişiyorsun sanki
Öyle insanları ciddiye almansşktşr et
Ama gerçekten mantıksız düşünce ya kafaları basmıyor.
Tek istediğim sevilmek en çirkin erkek bile bana bakmıyor.
Neden sana bakmıyorlar ki
Çirkinim çirkin erkekte bakmıyor
Gizli değilim objektif yorumlar neyin eksik neye şhtiyavın oldgunu söyleyebşlirim
Herseyim eksik yuzum kötü boyum kısa saçım kötü.
Makyajda kurtarmıyor
Olabilir sonucta insansın sadece merak ettiğimden dolayı diyorum
Kusurlarimi soyle birde ne yapmam gerekiyor onu anlat yani kısacası.
Yapıcı eleştiri istiyorum tesekkur ederim şimdiden.
İstek attim
Ne anlatiyon sen
Yokmu s3nin hoslandigin biri falan su an
kıymetini bilirler
70 yaşına gelince kendine bakıcı kadın tutmak isteyip evlenmek istiyorsa belki bir ihtimal şansım var.
yüzünü görebilir miyim
Fotogaflarda shop yapmasamda olduğumdan guzel çıkıyorum gercekci olmaz.
Gerçekte görünce begenmiyorlar boyumda kısa üstüne.
tamam bi göreyim seni eğer rızan varsa koy profil bakıcam
İstek attim
resim sana mı ait bilmiyorum ama yüzün uzun alın geniş uzun saç kullanman lazım saç rengin hoş omuzlar dar olduğuna göre kısasın kiloluya benzemiyosun sevgili bulamıcak tipin yok ki saçlarını uzat bence
Saçlarım kısa diye sevgili bulamiyorsam yüz tipimle alakalı bir durum evet yüzüm uzun doğru travesti gibi tipin var diyorlar bu yüzden.
Saçlarım zor uzuyor yeni kestirdim boyamaktan yandığı için.
Burun estetiği olacağım yazin
Boyum kısa evet 155.
Uzatma ameliayatida olacağım bir kaç yıl sonra
anladım iyi gelir sana yalnız erkek düşmanısın belli sinirini buradaki erkeklerden çıkarmasan daha iyi buradaki çoğu kişi senin gibi üzüceksen yakışıklıları üz
Erkek düşmanı oldum artık üzgünüm bu durum için olmak istemezdim...
Gözüm yakisiklidada değil ki valla ya...