Sanaldan karşı cins bir arkadaş?

ben aylar önce ınstadan bir profile denk geldim ve O saniyede etkilendim ondan daha sonra yazıp ilk adımı attım arkadaş olmak istedim olduk da. Konuşmaya başladık ve sürekli hocam diye hitap etti. Bende bozulmasın diye öyle hitap ettim. Daha sonra konuşa konuşa basit bir etkilenme aşka dönüştü. Şuanda ona söyleyemiyorum, söylemeyi de düşünmüyorum çünkü şu an az da olsa bir iletişimimiz bir arkadaşlığımız var onu bozmak istemiyorum çünkü muhtemelen beni reddedecek hatta reddedeceğine neredeyse eminim. Geçmişten yarası var. En başından beri mesajları hep ben yazdım on ay boyunca ya bir kere yazdı karşı taraf ya iki... Başlarda hep aktif olurdu bazen saniyesinde girerdi ve bir sohbete dalardık ama şimdi çok girmediğini yoksa hemen cevap vereceğini söylüyor, mesajlarıma bir günde ya bir kere cevap veriyor ya iki hiç umursamıyor... Ben rahatsız ederim diye yazmadığımı söyledim ben senden rahatsız olmuyorum dedi yaz ben bakarım dedi şimdi de sohbeti bitirdik bir daha yazmaya yüzüm yok ne yapmam lazım düşüncelerinize ihtiyacım var

Sanaldan karşı cins bir arkadaş?