Sizce gözden uzak olan gönülden uzak olur mu gerçekten? Katılıyor musunuz?

Sizce gözden uzak olan gönülden uzak olur mu gerçekten? Katılıyor musunuz?

Bu sadece görmek anlamında kullanılan bir cümle değil bana göre.. Gözden Irak derken; İletişimde olmamak, Haber almamak, nerede, Ne yapıyor, Kiminle gibi durumlardan bilgi sahibi olamamak anlamına geliyor.. Böyle olunca evet, Gönülden ırak olur..
öyle biriyle zaten hic birsey olmaz
Bu halk hikâyesidir. Kimi zaman doğru kimi zaman yanlıştır aslında. İlişkilerin hepsi arkadaş dost sevgili sıfat ne olursa olsun biz demektir. Biz olan insanlar için mesafe bir otobüs bileti uçak bileti bir depo benzin kadar değildir. Yürek arası mesafe sıkıntı yaratır. Biz olamamış ama ilişkiyi bir sekidle devam ettiren insanlar ilk sallantıda yıkılır.
Gerçek aşk ve sevgi varsa olmazlar.. burada gerçekten sevmeleri önemli.. seven insan uzak da bile olsa özler sadık kalır ama sevmiyorsa zaten o insan için yakın veya uzak olması fark etmez.. çoktan kalpten uzak kalmış demektir.. ki böylesiyle işim olmaz
Hayır keşke olsa unutmak kolay olurdu. Göz görmese bile gönlüne taht kurmuş bir insan her an gözünün önünde oluyor zaten fiziken olmasa da ruhen öyle..
Cevap
53Cevap
Gözüyle seviyor ise evet, kalbiyle seviyor ise hayır..
katılıyorum
Çok haklısınız katılıyorum.
Canı gönülden sevince hiçte öyle olmuyor.. istersen yıllarca yollarca uzak olsun..
kesinlikle
:))
Gönlünde değilde lafta seviyorsan evet öyle olur, eğer gönlündeyse gerçekten, gözden ırak olmasının hiç bir önemi yok yeri belli değil mi sonuçta?
aynen katiliyorum
Onu de'yen halt etmiş. Bunu de'yenin vardır bir menfaati de ondan der bunu.
Gönle düşen oradan çıkabilir mi? O kadar kolay mı? Ateş sönse de bir müddet sonra küllenir uykuya geçer. Şöyle azıcık yel esti mi o küller uçuşur altında uyuyan o küçücük KOR tanesi canlanır tekrar yanmaya çalışır. Tekrar can bulur.
Önemli olan kimin gönlüne KOR düştüğünüzdür Azizim...
Olmaz. İki gönlün yakınlığı mesafelerle ölçülmez. Birbiri için çarpan yürekler için mesafenin bir önemi yoktur. Özlem harlar sevdayı. Bence yani 🙃Günümüzdeki ilişkiler böyle değil tabi
güzel bir yorum daha 😍
İlk başlarda olmaz ama Uzak mesafe işi sürekli hale geldikçe ve karşılıklı gidip gelmeler az olursa maalesef oluyor ya.
o zaman gerçek sevgi yok demektir 🤔
Gerçek sevgiyle alakası olmayan bir durum bu.
Gidip gelme işini sadece tek taraf yaparsa veya iki taraf da imkansızlıklar nedeniyle gidip gelemezse. Buluşmalar olmazsa ve süreç uzarsa o iş sıkıntı.
🤞🏻
Gözden uzak olan gönülden uzaklaşıyorsa o gönüle hiç girememiş demektir bence
güzel bir cevap daha, katılıyorum
Mesafeler sevene kalbistan olur sevmeyene kabristan
bence de
Kesinlikle. Görmediğin, dokunmadığın, gözünün içine bakamadığın biriyle hiçbir şey paylaşamazsın. Anca bir hayalle kendini avutursun.
Bu nedenle uzak mesafe ilişkileri ve sosyal medya flörtleri aşırı yıkık geliyor bana
Zaman içinde böyle oluyormuş. Defalarca olmaz gönül bırakmaz, göz görmese de yürek katlanır dedim. Ancak ilgisiz bir karşı taraf varsa ırak da olur yok da olur.
Ben 5 sene boyunca karşısına çıkmadım adımı dahi duymasına izin vermedim tüm sosyal medya hesaplarımı sildim bana asla ulaşamadı hep uzak durdum ondan derken bigün bi yerden napıp edip numaramı bulmuş özelden aradı konuştu o kadar yıl boşuna kaçmışım ondan farketmeden daha çok bağlanmış meğer yani demem o eğer gerçekten kalbindeysen isterse yüzyılllar geçsin yine de onda ki yerin değişmez sadece sensizliğe alışır ama unutulmaz
Evet olur kisme sevmeyen kötü davranan birini sevmez sevmeye devam etmez seni sevmeyen insanı sende bırakırsın unutursun
Olmuyor ama her gün konuşurken de soğuyabiliyormuşsun bunu öğrendim
Stolklayıp okudukça üzülüyorum mffkpd
:((
Hatırlamak isteyen hatırlar. O söze katılmıyorum..
bir insanın gönlünde yoksan yanında otursa da uzak olur
olur insanlar gördükçe hatırlıyor ve bağlanıyor ama sanal alemde görmek de görmekten sayılır onda da görüyoruz
Kafanın içinde senle beraber olduğu sürece isterse dünyanın öbür ucunda olsun görme, duyma hiç farketmez
Gerçek aşksa olmuyor birinin 13 sene görmeden sevdim yüzünü bile unuttum ama kalbim o saf temiz kızı unutmadi
Korkakların ve sevmekten kaçanların uydurduğu yalan :)
Bağlar zayıflıyor. Kimse ipek böceği değil ki sevgi kozasını sağlam yapsın.
gözden uzak olanı gönül daha çok arzular daha çok özler
Bazen gözünün önünde olan bile gönülden ırak olurken gözden uzak olan nasıl olmasın
Hiç öyle olmuyor maalesef. Aklından atamadıktan sonra ırak mırak olmuyor
İşim gücüm yok bir tane erkoyu mu bekleyecem gitmişse başkası bulunur ugrasilmaz
gerçekten seven biri için sevilen kişinin gözden uzak oluşu fasa fisodur önemsizdir. Can sıkan tarafı her istediğinde görememektir.

Oluyor çünkü araya soğukluk giriyor.. ve herkes kendi yoluna bakiyor bir sure sonra.
Bazen anilarin vs aklina gelir...
Oda çok normal insanoğlu herseye alisiyor yavas yavas...
Her ne kadar gözden ırak olsa da gönülde yeri hep aynı...
Gönüle giren gözden ırak olsa ne olur
Konuş be..😅
Evet tabikide eşimi çok seviyordum ama işleri yüzünden çok ayrı kalıyoruz ve gönlümden de ırak oluyor
Evet olur. Uzak mesafe boş.
Seven için öyle bir kaide yok
Olabilir olmayabilir
Dilden de ırak olur gönülden de..
maalesef öyle oluyor.
Bazen olur bazen olmaz
Tabi ki. İletişim olmazsa unutur gidersin
Evet zamanla oluyor maalesef
İstisnası olsa da evet uzak kalır
Başka türlü olur mu?
Hatta göze soksan bile kalbe ırak olanı da var..
Zamanla olur uzak mesafeli ilişki düşünüyorsan yorar ve zamanla taraflardan biri pes eder
Aynen öyle olur
Eninde sonunda bu söz doğru çıkıyor.
Katılmıyorum buna. Olmaz bence
İster istenmez oluyor
Olur bal gibi de olur
Bir tık öyle ya maalesef
Olmaz telefon diye bir şey var artık😅
Katılsam da bir şey ifade etmez
Oluyor evet katılıyorum
Oluyor hemen olmasada. zamanla azalarak bitiyor
Kişiye göre değişir o kim olduğuna bağlı
Oluyır illa ki unutuluyor birçok şey