Yeni yamıştık daha ve sürekli saçma sapan sebeplerden tartışıyoruz
Sanki onun istediği gibi davranmamı bekliyor
Ben şaka veya dalga geçer gibi davranışta bulundugumda veya bişey işine gelmiyorsa suratıma telefon kapatıyor veya görüldü atıyor
Bu ilk değil direk yol vermek istedim Hastamısın kızım sen cümlelerde bulunuyor ve diyor seninle çok işimiz var falan sonra tatlıya baglıyor ne bilim çok tatlınolıyorsun sinirlenince falan
Bunun amacı ne?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yakınlık vs durumunuz peki
Aslında anlaşıyoruz ama kavga sürekli işte 😅
Çekim varsa ondandır, 😂
Öyle bi diyorsun
Ya şimdi biz ilk tanıştık ama nerde sorarsan pubg de tabii ben ilk konuşmasa biraz terslesdim
Sonra işte aynı şehirde yaşasıgımızı öğrendik görmek istesi bende dedim bu ne hız hayırdır ama içten içe bende baya etkilendim ve istedim
Neyse bu çevrim içi iken bana hiç istek atmıyordu bende bi sinir oldum sürekli
Sonra işte bu ilk adımı attı konuştuk görüştük derken oda sinir olmuş benim başkaladıyla oynadıgımı
İnsta palyaştık benim fazla takipçim yoktur mesela oda dedi bir kızın olması gerektiği gibi bak bunu sevdim felan işte ama hep ufak tefek kavgalar bende direk yol verme çanaları ama veremiyorum nedense daha 4 gün oldu aalında tanışalı
4 gün mü, 😂 erken daha
Evet ama kavga dövüş sürekli 😅
Biraz zaman ver
Neyse ben şimdi bunu engelledim sinir oldum da oda sinir olsun azıcık sonra kaldırırım 😅😅😅
Olursa olur olmazsa nasip değilmiş derim artık
Yazdm mesaj sana
evlen onunla
Daha yeni tanıştık ama ben anlam veremiyorum onun davranışkarı niye böyle
Kız evi naz evi derler bizdeki tam tersi oldu
yaslar kac
Ben 27 o 30
yaslar cok guzel ellinden kacirma
Bende artık hayatımda biri olsun istiyorum
Mesela paraya sıkışımca benden iste diyor veya sana daha neler alacam gibi konular konuşuyor sen beni sev yeter diyor. Ben bununla ilk tanıştıgımda direk kıskanmaya başladım korkuyorum yanlış insana tekrar kapılmaktan
bak sana yardim destek cikiyor yani artik birine guvenceni vermen lazim
Doğru diyorsun bu zamana kadar böyle biri olmadı hayatımda hep menfaat veya başka şeyler için görüşmek istediler
sen korkuyorsun kendine guvenmiyorsun ki baskasina gence versen
Evet korku var
Ama buda sürekli hayatıma giren beni hep kansırdı aldattı 5 sene oldu kimseyle görüşmeyeli artık birini alayım dedim durumlara bak işte kavga sürekli ama baya etkilendim sadece tekrar aşk acısı çekmek veya aldatılmak istemiyorum
ailenlemisin sen
Hayır tek yaşıyorum
evine cagirsan olmazmi sence
Hayır neden çagırcam manyakmıyım sonra bakış açısı değişir ben ciddi bi ilişki istiyorum
oda ciddi saylir yaa tanimak istersin onu oda seni yani
Yok herşeyin yeri ve zamanı var bence
Ateş ile barut yan yana nezaman durmuş sakın bi yerde olmaz yani
oda haklisin evet ama yanlis anlama da ates barut duramaz ama az olsun koklasmaniz lazim ister hemde her erkek